Private Practice/Частна практика

• 44 491
  • 609
  •   1
Отговори
# 150
  • Plovdiv
Извинете ме, сигурно сте го обсъдили вече, но се страхувам, че, ако се разровя, ще прочета какво се случва в сериите. Затова моля за помощ - защо в Замунда е прескочен еп. 4 на третия сезон или аз нещо вече недоскив?!  Crazy
Благодаря предварително!   bouquet

Eто. Simple Smile

Качен е в над десет торент тракера, но не тръгва да се тегли.

Private.Practice.S03E04.Pushing.the.Limits.HDTV.XviD-FQM

Много ми харесаха последните два епизода. Значи прави бяхме за искрите между Сам и Адисън. Жалко, че слагат толкова бариери помежду си. От много мислене, пак оплескаха нещата. Всичко, което се случва с Мая ми е супер странно /имам син на 13 години/. Wink
След две години да става баща  Shocked, пълен ужас.

# 151
  • Пловдив
Много ми харесаха последните два епизода. Значи прави бяхме за искрите между Сам и Адисън. Жалко, че слагат толкова бариери помежду си. От много мислене, пак оплескаха нещата. Всичко, което се случва с Мая ми е супер странно /имам син на 13 години/. Wink
След две години да става баща  Shocked, пълен ужас.
Е,тя Адисън си е виновна отвсякъде,тя оплеска всичко...Вярно,че Наоми и е приятелка,съгласна съм с нея,че не бива да се хваща с мъжа и,пък бил той и бивш.Дотук добре.Ама като спи с Пийт що си мисли,че е по-различно?Шматка.Ей затова ме дразни вече.
Относно Мая е наистина повече от странно...Племенника ми е на 12 и аз като теб се опитах да си представя подобен случай и направо Mr. Green

# 152
Субтитри за 15 епизод   http://subs.unacs.bg/list.php?l=P&page=65&ln=0    Peace

# 153
  • София
a за терапевтката какво мислите?
според мен тя не би трябвало и да е годна за професионален труд, след като има криза в сфера близка до личната / тази на майчинството/.
ПОмня, че каза че го е оставила / сина си/ понеже не е годна да му бъде полезна като майка....а как тогава функционира професионално?!?! ЧУдя се..  Thinking

# 154
# 155
  • Пловдив
тук съм Flutter
тъкмо щях да пускам серията,а гледам вече си я пуснала
приятно гледане

# 156
И аз изгледах новата серия,  Адисън ме дразни вече. Продължава да спи с Пит, ревнува Сам, незнае какво иска май. И аз съм съгласна, че Наоми и е приятелка и не би трябвало да се задява с бивШия й мъж, но не мога да разбера и заЩо спи с Пит. Ама и едни муцки прави с устата си Адисън, абе, не ми е любимка неЩо напоследък. Вайлът дали Ще изчезне от сериала? А доктора в инвалидната количка, забравих му името неЩо, е яко хлътнал по Наоми.

# 157
# 158
  • Бургас
Гледах- много ми хареса...серията беше супер...накрая нещо мн странно свърши...Адисън не знам защо го избълва това... Rolling Eyes

# 159
  • Plovdiv
Благодаря, Ави! Hug

# 160
Здравейте. Извинявам се за нахълтването, но може ли да помоля да ми дадете линк към серията, в която Бейли от Анатомията идва да вземе бъбрек(мисля) и със Сам правят някаква забранена процедура. Само това от кръстосаните епизоди съм пропуснала да гледам. Благодаря предварително     bouquet

# 161
  • Plovdiv
Мечо, какво нахълтване. Hug Heart Eyes Трябва да е трети епизод на трети сезон. Ето- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=192330&hit=1
А това е за гледане онлайн. http://www.privatepractise.net/

# 162
  • Plovdiv
Гледах- много ми хареса...серията беше супер...накрая нещо мн странно свърши...Адисън не знам защо го избълва това... Rolling Eyes

Току-що гледа и аз. Наоми заподозря нещо, по-скоро усети химията между Сам и Адисън, първо в кухнята на клиниката, накрая и в кабинета на Ади. Нямаше вече накъде да се избягва отговора на въпроса и. И Адисън започна с най-неподходящото признание. Simple Smile Жал ми стана за нея, толкова жертви и накрая пак виновна.

# 163
N i y a-      bouquet

# 164
  • Пловдив
Хич вече не ме е жал за Адисън.Напротив,жал ме е за мъжете около нея,защото тя изобщо не знае какво иска.Шматка....много ме издразни последните няколко серии.Особено с реакцията си към новата приятелка на Сам....тя какво си мисли,че той само ще търчи по нея и няма да погледне друга,а тя междувременно ще спи с който и падне...?

Общи условия

Активация на акаунт