Private Practice/Частна практика

• 44 493
  • 609
  •   1
Отговори
# 420
уау ама че край на епизодчето Crazy
...

нали, ама се чудя това веднъж не се ли беше случвало?
или бъркам сериала Simple Smile

# 421
  • Ню Йорк
уау ама че край на епизодчето Crazy
...

нали, ама се чудя това веднъж не се ли беше случвало?
или бъркам сериала Simple Smile

Случи се на Марк в Анатомията.

# 422
# 423
Диди, благодаря, но за съжаление ми излиза надпис "несъществуващ файл/папка"  Sad Ако ги имаш в пс-то (или някой друг от темата) може на лични да пратя мейл или скайп.

# 424
  • Ню Йорк
В докса файловете седят само временно. Най-добре е да пишеш на самите преводачи, те сигурно ги пазят.

# 425
  • София
Да се присъединя към вас!Не съм следила редовно сериала,но го гледам като попадна на него.Ще си сваля сега да го имам,за да мога да наваксам пропуснатите серии Peace

# 426
  • До морето
Ей тая Шонда не седи мирно, значи. Тъкмо ги сдобриха и сега ново 20  Crossing Arms  И само да попитам само аз ли не харесвам Адисън и Сам - не ми стоят като двойка! Да не говорим за цялата тази история с детето и неговото отношение, това си било "нейното нещо"  Shocked

# 427
Шарлот е зрял човек не очаквам някакви крайности от нея, в крайна сметка всички си имат минали грешки, особено пък Куп, чудя се в този случай кой ще е болен майката или детето?

idealno_loshata защо Ади и Сам не ти харесват?
Според мен са перфектната двойка, харесват ми страшно и визуално, а това как успяват да намерят компромисни решения за нещата които ги разделят е впечатляващо.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
Това от третата серия ли или е излязла нова?

# 429
Нова серия утре.
Сега разнищваме края на трета.

# 430
  • в сърцето на един мъж...
А, ок, мерси Hug

# 431
  • До морето
Ами не мога да си обясня точно - първо е нисък, хич не ми се връзват визуално. Аз самата съм доста висока и имам някакъв проблем с ниските мъже, хич не ги харесвам и на картинка да ги видя  Laughing Естествено има и сполучливи двойки, в които жената е по- висока, макар че сега не мога да се сетя де. Второ, много ме разни отношението му по въпроса с детето. Като магаре на мост, реално той няма кой знае какъв довод - вече бил имал дете  Crossing Arms На мен не ми е ясна и нейната, тя ще си забременява сама, пък ще има връзка, ама той няма да е емоционално обвързан с бъдещото и дете, пък иначе и двамата много се обичат, ама детето си е "нейното нещо", все едно говорим за хобито й . Човек даже, куче като си вземе, очаква партньора му да участва, нали говорим за хора, които живеят заедно и смятат да прекарат живота си заедно. И трето още не мога да преглътна, че това е мъжът на най-добрата й приятелка. Те бяха Сам и Наоми. Дори и 100 години да са минали, щом това е и продължава да бъде НАЙ- ДОБРАТА ти приятелка, не можеш да спиш с мъжа и. Дори и в последния епизод Адисъм спомена Наоми и колко и липсва. Това означава, че Наоми продължава да е онази единствена приятелка, която всяка от нас има. Тука не говорим за "най- добрата приятелка от училище" или за "най- добрата приятелка, като живеех в Хонолулу напр", дето била най- добра някога, ама сега вече нямате нищо общо. Това все едно Кристина да се залюби с Дерек и всички мн да им се радват. Laughing Брех, много се разпалих Laughing

# 432
Всъщност Тай е с един инч над Кейт според имдб Wink
Сега за същественото, била съм в подобна ситуация на Наоми и коментарът ми е, да, гадно е, особено отначало!
Бих се съгласила с теб, че не може да е с най-добрата приятелка, ако са се запознали дълго време след началото на връзката на Сам и Наоми.
Но миналият сезон май в 7-ма серия, още преди да се свалят Сам и Ади имаха много интересен разговор за миналото, от който научихме, че Сам още в университета е имал нещо към Адисън, и то още преди да покани Наоми на първа среща, за мен това променя ситуацията до известна степен. По-лесно е било преди 20 години да се придържаш към расовото статукво - Сам и Наоми, Ади и Дерек.

За бебето напълно ги разбирам и двамата.
От една страна Адисън иска бебе и ще го направи с или без Сам. От друга Сам е прав за себе си той е на съвсем друг етап в живота си. Това бебе няма да е негово, но ще е на жената, която обича.
Представи си, все едно, тя вече да има дете и да са се срещнали, това няма да означава, че той автоматично ще стане родител на детето и нали?
Това че имат връзка да не променя индивидуалните им стремежи и цели и така е редно.
Те не са ограничени от битови спънки и предрасъдъци.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 17:15 от Boomer

# 433
  • Ню Йорк
Днес си имаме двоен епизод. Надявам се да е интересен.

# 434
Интрото звучи доста драматично...
Надявам се тук накрая да няма cliffhanger, защото ще ми дойде в повече!

Общи условия

Активация на акаунт