Ние се позагубихме, не мога да наваксам сс четенето, та да пиша.... Бяхме болни и тримата, Мишо имаше потресаваща хрема, която отшумява, и кашлица. Таткото май го повтаря, днес е като парцал и с температура

Разбрах, че имаме бременна мама - честито, Пате, лека и безпроблемна бременност, благорадна завиждам, аз ще поизчакам още малко заради секциото, но пък се чуддя дали да се връщам на работа и тогава
Някой има ли представа как се изчислява второто майчинство, ако забременееш по време на първото (майчинство)?Наде, благодаря за консултацията още веднъж и мнооого ти завиждам за подаръците на Белката. Сред вашите подааръци има ли бонбони Миша Касолапы (или нещо подобно беше, ужасно са вкусни).
Прочетох, че Дарима е писала за Карвол - капсули с етерични масла против запушено носле. За съжаление ги няма в България, но ако имате на кой в Англия - поръчайте си, много са ефикасни. По цяла нощ не съм капала капки на Мишока и си спи, а и ние покрай него, всички бяхме със запушени носове, но се родихме с Карвол-а. Един приятел ни даде да пробваме. Накапва се съдържанието на капсулата върху пеленка и се слага близо до главичката на бебчо.
Да питам - някой да знае от къде в София мога да купя Небет-шекер?
И да се оплача от русата си глава - забравих да си пия противозачатъчните, сетих се след 4 ДНИ!!!! Това НИКОГА през живота ми не се е случвало, а ги пия от 7-8 години с прекъсване за забременяване. Голяма бяла птица с 6 букви (Илиана)

Спокоен ден и послушни дечица

P.S. Иве, бъди здрава, обичана и уважавана жена, майка и съпруга! Наздраве

), но покашляме и ни хърка нослето.Няма видими сополчета, но го мъчи нещо.Утре отиваме на док и ще видим.Дадох му Панадол и му пръснах Стеримир.Дадох и една ампула Вит.С.Приемам и съвети.Другите бебчета бързо оздравяване.Явно някой ни е проклел сектичката
Миме хайде викай попа, да изгони лошите неща от тук.
Не знам сега да го спирам ли, като се разсополиви пак, ама то всички са болни, а не ходят на ясла... Просто е такъв сезон... Добре, че няма температура, а е просто сополив. 

така се изплющчх на стълбите на магазина ни,че май май ще ходим в пирогов.имам пробойна рана на китката,по нагоре охлузено и май тая кост дето ми е отстрани е ппоне спукана.да не ви говоря за кръста и опашката.страхотен шподарък за рождения ми ден утре си направих,ебати каръка съм.сега пиша с една ръка,няма главни букви извинете ме.
е защо няма емотикон дето се разтапя 

- така е закачен 
Много здраве, щастие и прекрасни моменти с любимите хора!!!