ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
и аз съм в клуба по травматология Cryтака се изплющчх на стълбите на магазина ни,че май май ще ходим в пирогов.имам пробойна рана на китката,по нагоре охлузено и май тая кост дето ми е отстрани е ппоне спукана.да не ви говоря за кръста и опашката.страхотен шподарък за рождения ми ден утре си направих,ебати каръка съм.сега пиша с една ръка,няма главни букви извинете ме.

Ами баси тъпияяяяяяяяяя weekend ....само лоши неща се случват. Снощи като се прибирахме от Плов.панаир, останахме без кола или по- точно личната ни кола отива на моргата. Баси водите и чудесата.
Хидравличен удър в/у колата, прибираме се у дома аравия...няма ток Rolling Eyes
Бързо се оправяйте всички Hug нямам желание да пиша повече сега
Лека и мека нощ!  love001

# 76
Ками spokoмного гадно.Дано да сте си застраховали возилото,че доста е неприятно.

# 77
  • Sofia
Ееееееее, ама какво става....??!  smile3506

Сватя, ти понеже си контузена, аз ще хвана дядо поп за ръка и ще го доведа и помоля да ни попее, че нещо не ми харесва така работата.... bishop
Ходи ли на доктор? Какво казаха?

Чудя се с какво да ободря темичката....черпя ви с една усмивка  Whistling

Ками, ама много лошо Sad Ама как така направо за авто-моргата  Shocked

Аааааааа, намерих нещо още по-яко  Joy hahaha Joy Тая котка е луда!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8KswnjMa-MQ

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 21:18 от cutesmallcat

# 78
Честит рожден ден на Ивето  newsm59 бъди здрава усмихната много обичана и щастлива и безброй прекрасни моменти с любимите хора !!!!

Честито за месечинките на бебоците  Hug

Вчера и днес Дани е доста нервен и раздразнителен, само мрънка или плаче като го оставя да се занимава с играчки за повече от 10-15,  и аз трябва само да го залисвам или заигравам с нещо за разнообразие, направо нищо друго не мога да свърша, незнам зъбче  ли никне от хремата ли е, но дано се успокояват нещата скоро че такова мрънкане не е било досега  ooooh!

За застъпеното майчинство с второ дете и на мен ми беше интересно как ще се установят нещата с обезщетенията за второ дете след като не може да се използват доходи за 12 месеца назад.
Елфи, и аз благодаря за изчерпателния отговор  Wink

Алхимиче пожелавам ти бързо да се оправят нещата и да не е нещо сериозно, нали си даваме подкрепа оттук  Hug

mama_pettty това столче изглежда много хубаво и ме заинтригува, и ние  изглежда скоро ще трябва да сменяме столчето с друго, но още не съм разглеждала моделите.

Ками , много неприятно е това което ви се е случило, но все пак здраве да е, има и такива кофти дни сякаш в тон с лошото време. Пусни си любима музика и гушни бебка ще видиш как бързо ще се разсее лошото настроение като гушнеш сладкото детенце  Wink

Коте страхотна снимка, няма как да не се усмихнем при тази чаровна усмивка  Laughing личи си че ще покорява много сърца с този чар Wink

# 79
  • Стара Загора
mama_pettty ,какво ти е столчето?Много е хубаво  Peace
vivi_mm ,коте,страхотни са ви дечицата,пу пу ,да са ви живи и здрави  Praynig Hug

# 80
Момичета,забравих почерпката.Сестра ми роди на 01 Октомври момиченце в Шейново.Тежи 3.300 и 49см. Всичко е минало нормално и вече са си в къщи.Големия ми племенник,който е на 2.5год много ревнува.Сестра ми каза че я гледа много намръщено,когато гушка бебето Grinning Надявам се постепенно нещата да се оправят и да изчезне ревността Wink
Почерпете се за здравето на племенницата ми!
Честита месечинка и на Криско! newsm67

# 81
  • Sofia
Е Марая, да ви е жива и здрава сладката принцеса!!! Да расте умна и добра!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Пети, страхотно изглежда столчето!  Peace А дишащата дамаска ме спечели тотално! Като се сетя Венци как се поти в Макси Козито и не съм сигурна, че пак искам такова  Crossing Arms Аз нали съм ти казала, че ще се възползвам от компетентното ти мнение, като дойде времето Wink Ти си вече професор по столчета  Hug

Цвете, най-вероятно е от зъбчето. Ако е надуло венеца сигурно много го дразни... Ама само като си представя какво им е на душиците  Sick

# 82
Марая, честита племенница - да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

Ками, много кофти, ама има такива моменти, човек влиза в някаква серия, дано това да е лошото, важното е че сте здравички, другото е материално, купува се  Peace

Коте, ще го изям този Венци  Heart Eyes

Вени, ще отговоря от името на Петито (надявам се да не ми се сърди  Wink) - столчето е Конкорд, за него се чудим, ама наистина изглежда супер  Peace Коте, и Гого много се поти в Макси Кози-то, но според мен те са едни от най-добрите, но май и ние ще поръчаме Конкорда, аз съм си харесала синия десен  Peace

Дано тази вечер да е по-спокойна и да поспим малко, че не се издържа  ooooh!

# 83
  • София
Ех, момичета, много ви благодаря за пожеланията, аз имам много да наваксвам, но утре се прибираме и пак ще се чуем Wink Аз малко попрочетох отгоре-отгоре, ама Пате, честито, пожелавам ти лека и успешна бременност и второто малко патенце да е по-послушно от сладкия Краси Wink Айде да се почерпите, не е минал още 4ти:

Ками, вие вчера хванахте ли панаира, казваш че сте се прибирали вечерта, той нали затвори в 14, ние ходихме до там, ама бяхме в 14:30 и не влязохме и то в гадния дъжд, а пишеше че е до 3ти вкл., ама здраве да е...

# 84
Гал,ще ме заведеш ли,живот и здраве ако дойдем в София, в тая вашата Мания?

Нямаш никакви грижи  Wink

Иве, честит рожден ден, мила   bouquet  bouquet  bouquet Много много успех във всичко, с което се захванеш  Wink

Мими, направо нямам думи  Confused Отиди на лекар, дано не е спукано Praynig Имаш рожден ден на същата дата като моето мамче  Heart Eyes

# 85
Ууууу, Иве, най-накрая се появи. Бяхме започнали вече да се чудим защо така се скри от нас в Стара Загора.
За всички мами, които се интересуват от столчето - то е Конкорд Тримакс . Давам ви линк от майтойс. http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.14.09/1804868. Има две серии :Стайл/каквото е и нашето столче/ и Пюър.Стайл е малко по-скъпата серия, защото дамаската е по-мекичка. В Германия разликата между двете е  10 евро, а в България  е 100-тина лева.
Инче и Гери, аз може би тъпо съм го обяснила, ама това, дето съм го снимала е нещо като дишащи места за самото столче, а дали дамаската цялата е дишаща - не знам. Приятелка си поръча цвят Чери, също е много красиво.
 Дали столчето е хубаво, времето ще покаже. Возим Яна в посока на движението/не бе убивайте с камъни, моля ви/ Praynig и тя си умира от кеф.
Инче, ако се колебаеш, може просто да погледнеш нашето столче и да пробваш дали Венци се чувства добре в него, че това е най-важно за детето.

# 86
Четох, четох......но недочетох. Сега запис, пък утре ще си имам домашно  Rolling Eyes.
 А и да хвана последния влак докато не е ударило полунощ - Иве, честит ден- ден . Мнооооого здраве, още повече любов и всичко, което си пожелаеш нека е така.
 А Мимето да се оправя бързо от травмата, а утре.......

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИИИИИИИ newsm51  ura newsm67  Gift  party023 Tada
Да си здрава и щастлива и много търпелива, да си умна и добра и..... да готвиш хубава храна (извинявай, ама друга рима не измислих, а и малко хумор да вкарам) Искрено се надявам да нямаш нищо спукано след акробатиката днес и да се оправяш бързо. И иди при попа в църквата, запали една свещ и да ти прочете за здраве, че....
НАЗДРАВЕ

Елфи, Калина - благодаря ви от сърце за бързите отговори, този пост с отговора към Патето съм го проспала, ама не смогнах всичко да прочета  Blush За вас   bouquet
Коте, как ми е домъчняло за вас ако знаеш.... Капсулките мисля, че са 2 блистера по 10 (в момента не мога да проверя), използва се по 1 капсула на нощ. Но цена не зная, един приятел ни ги даде да ги пробаме. Аз си поръчах да ми донесат, като дойдат ще знам цената. А може и Дарима да сподели, всъщност....

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 00:39 от Mecholana

# 88
Юхууу,дочетох ви и то взел,че дошъл ЧРД-то на Мимето Mr. Green
Мименце,да си ми жива и здрава и все такава ухилена,чаровна и услужлива Wink!!!

И може ли да почерпя от твое име Blush

И малко със закъснение,но да честитя и на Ивето с пожелание за всичко,за което си мечтае да се сбъдне!

# 89
Виви, ако сме добре всичките и времето е хубаво става дума за среща във вторник. А магазина е срещу Валентина.
Гери, чувствай се поканена, ако мога да перефразирам Варна е пристанище на Добрич, а Добрич-квартал на Варна.  Mr. Green
Всички бебчета са ни страхотни, може би защото съм пристрастна, ми се струва, че сме темичката с най-сладички бебоци във всички Отчетни!  Flutter
И на мен много интересно ми стана с тези капсулки, това етерично масло от какво ли е?  Mr. Green
Аз викам да викнем на Мама З мъжа да ни попее за здраве, че то вируси ли не бяха, травми ли и всякакви други несполуки... Нещо не ни върви тука от месец-месец и половина... Което ми напомня, че и аз знам 5 думи на японски- камикадзе, сенсей, харакири, доджо, сан, сама,сепуко, гейша. Ха, повече са, ама съм сигурна, че бързо ще ме минете.  Mr. Green
Още нещо щях да пиша, ама пуста глава.
Лека нощ от мен!

Честит Рожден Ден, Алхимиче!!!
Желая ти от здраве и щастие да не се отървеш и още 100 години да има химия и алхимия между теб и Баш-Алхимика, та след Пчеличката да си народите още много калинки, бръмбарчета, мушички и т.н.
Абе, заразих се нещо от Ивето и взех едни дъъъълги изречения да пиша. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 01:22 от Жълтият Ламтурник

Общи условия

Активация на акаунт