ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!
Алхимика, ЧРД, желая ти мнооого здраве за теб и семейството и щастие, другото сама ще си го купиш Simple Smile

Апропо, нашият семеен автомобил също е със сериозна (т.е. скъпа) авария... Ден след като бяхме на Пловдивския панаир се счупи турбо компресора, сега ги гледам в ибей че са 100-200 долара, а тук ни искат 2000 лева  smile3527

Иначе децата се оправиха, днес цял ден Дими си е здрав, само дето вечерта пак повърна, но то май беше от неоригване.
Така че всъщност всичко е наред- здрави сме, разбираме се, другото все ще се нареди.

Патенце, пиши ни как си, аз си мисля за теб често, много ти се радвам на бременността, понеже аз исках деца с малка разлика се вълнувам много за теб (и мъъъничко завиждам Simple Smile )

# 91
  • София
Алхимиче,  

Да си жива, здрава и мнооого обичана! И да готвиш хубава храна Simple Smile

# 92
  • Стара Загора
Миме,честит рожден ден,да си ни жива,здрава,все така усмихната и с чувство за хумор   bouquet

И ние да почерпим за 8 месечинка и честито на всички останали месечинковци днес   bouquet

# 93
  - ,Добро, утро!!!
Благодаря ви мамчета за подкрепата! Яна, на вас ви искат 2000 лв, ама на нас 5 бона ще ни струва, части от англия трябва да се поръчват, че колата е от там.
Няма смисъл да я оправяме,на моят Митко му е мн тъжно, като знае как е работил за нея и че по- малко от 1 год.  я е карал в България Cry

Честито Иве на патерица и на Мимето днес!  bouquet Ако има нещо по- ценно от здравето и по- сладко от любовта пожелавам ви го и да двечките! smile3525 newsm59 Gift

# 94
Доброооо утроооо,

Днес съм понаспана и нещата изглеждат доста по-розови Wink

Миме, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава, все така весела и позитивна и само хубави емоции
Tada

Честита 8-ма месечинка на най-голямата група бебчета  Hug

А за варненската срещичка - дават го хубаво времето, така че може да се организираме, аз съм почти сигурно че ще дойда, въпреки че трябва да пътувам сама, че всички са заети покрай мен. Ами Ламтурниче, реално аз с колата стигам за същото време (дори и по-бързо) от Добрич, в сравенение с тези от Владиславово с автобуса (не искам никой да обидя), така че определено можем да се водим квартал на Варна  Joy

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 08:52 от geri_kkoleva

# 95
Забравих да поздравя всички мами от Стара Загора, себе си  Crazy и Ивето  Hug

Честит празник на Стара Загора!!!

# 96

Честит рожден ден, Алхимиче, бъди здрава, всеотдайна и винаги усмихната и дано няма сериозни последици от вчерашния екшън  bouquet

Честита месечинка на всички празнуващи дечица!!!
Честит празник на старозагорки!!!

# 97
Миме, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава, все така усмихната и лъчезарна, много обичана и винаги млада!

Честит празник и на старозагорки!

# 98
Миме, честит рожден ден - пожелава ти много здраве,щастие, много да те слуша Баш алхимика и много да те радва Мая!

Честита осма месечинка на цялата дружина празнуващи!

# 99
Добър ден милички,мерси за пожеланията Hug
Моля заповядайте,на кой каквото му се прииска Laughing

# 100
Сега и аз да попиша,след малко отивам да се правя на красива Winkна доктор не отидох,болката се търпи засега.Боли ме силно само когато мърдам малкия и безимения пръст.Ама ще ми мине,като на кученце.
Гал да е живо и здраво майчето ти,много да я слушкате,а тя много да ви помага  bouquet
Честита месечинка на многобройнат тайфа днес Heart Eyes
Заралийки,честит празник и на вас,пожелавам ви слънце и да спретнете един хубав празник в града
ако нещо съм изпуснала да ме прощавате,хубав ден на всички ви пожелавам и ще се видим по-късно Hug

# 101
ЧРД МИМЕ!!! От здраве и късмет да не се отървеш!!! Време е и пчеличките да се нароят  Laughing

Честити месечинки на бебчетата днес!
Честит празник на старозагорки!

# 102

Ками, вие вчера хванахте ли панаира, казваш че сте се прибирали вечерта, той нали затвори в 14, ние ходихме до там, ама бяхме в 14:30 и не влязохме и то в гадния дъжд, а пишеше че е до 3ти вкл., ама здраве да е...

Иве, успя да се разходи мъжо из панаира. То ние изкарахме до вечерта в Пловдив, защото аз  се разхождах с една моя много добра приятелка, а него го оставихме на изложението. После по центъра,един от моловете, през Метро в Ст. Загора минахме и то се стъмна. Заради екшъна с колата,чак след  22:30ч. се прибрахме.
Честит празник на вс мами от Ст.Загора и месечинки на големите бебчета!  ura  party002 dance

Май масово ни бъркат момиченцата за момченца Joy И ние носим дрешки и в син и в розов цвят. Като ми хареса нещо вземам го, не държа на цвета Peace

# 103
  • София
Миме, честит рожден ден!ПОжелавам ти бързо възстановяване и много щастливи мигове със Алхимика и Майчето и още такива като нея сладурковци.  Heart Eyes

Честит празник на Стара Загора!
Честити месечинки на отбора днес!
Гал, честит рожден ден на майка ти!Само щастливи мигове с нея!

Ние през ноща вдигнахме 38,4 градуса тем.,но след това спадна.Миличкия почти не е спал.Сега спи малко му се отпуши нослето.Дано бързо се оправи, че ми става много жал като го гледам такъв. Cry

Мерси на всички за отговорите и съветите вчера.Следобяд сме на лекар дано да се е пооправил до тогава.Инача му давах Панадол и пръсках Стеримар,също и Вит.Ц.

Исках и  други неща да коментирам ама вече ги забравих ще ме извинявате.

# 104
  • пак там
Здравейте и от мен!

Бързичко да се отчета - изкарах шестица на изпита  Embarassed и страхотен рожден ден на баща ми - всичко това накуп  Mr. Green

Ай ся поред:

Иве, Миме - честит рожден ден! Много радост, щастие и да ви слушкат малките маймунки!  Hug

На заралийките - пийте по едно и от нас на празника!  Drunk

Честити месечинки на бебочковците!
И по злободневните теми:

Нашата хрема още си ни тормози, но е станала някак суха, като при Йоли (уж не сме в Техеран, а в Слатина newsm78 може пък климатът тук да е някакъв особено специален... Mr. Green), но покашлюкваме от време на време - без температура и без мрънкане, явно секретите го дразнят.

Някой беше питал за небет-шекер - миналата година ми трябваше, та търсех - намира се по аптеките.

Ей, травматологията! Марш на лекар, с пукнати и счупени кости шега не бива! И аз с една такава костичка на стъпалото се правих на герой, та после ми излезе през носа...

Между другото, само на мен ли Сияна на Ками ми прилича като капка вода на Ема на Виви-мм?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт