ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви момичета отказах се от рецептата на доки .Дано не кажа някоя голяма глупост, но защо съм останала със спомена  че  слагате вит С като капки в нослето?И ако е така по колко капки?И въобще мога ли да му дам течен витС и по колко?

# 601
  • София
Тони, за нослето и аз съм чувала, но не съм го правила и не мога да те посъветвам, но пък съм давала витамин Ц и скоро пак давах, 5 дни по една ампулка от 2 мг (ама не помня мл или мг бяха) сутрин, но така или иначе другата разфасовка е ампули от по 5 мг/мл, та каквото и да е, няма да сбъркаш, по-малките взимаш.

Ей, Бисерче, ти вече не си Бухти, влизаме малко по малко в норма Simple Smile))) Мерси за съвета, значи може би ще го изпера и ще сме още малко заточени вкъщи, че на мен ми се вижда доста студено навън...

# 602
Току що изчетох темата за абортите.
Алхимиче, що викаш за помощ бе. Ти направо си я размазала заядливката   Mr. Green .

Иве, добре завърнала се   bouquet . И за да не се чувстваш сама и моя кротушко се трансформира в беснушко наскоро. Даже в момента е седнал в мен и се опитва да ми изчопли една бенка  ooooh! .

# 603
Ioli, nie mnogo iadem avokado, malkia mnogo go obi4a i e mnogo polezno.
I razbira se,4e vsiaka maika nai-dobre znae s kakvo da si zahranva deteto. Te i detsata sa si razli4ni.

# 604
Ха добър вечер!

МАМАЗ, няма как да реагирам бурно, не би било удачно в ситуацията, в която сме поставени. Ако беше някой друг, вероятно и реакцията ми щеше да бъде  #2gunfire.
biserche , приятелите, ами тук сме малко българите, плюс това сме колеги, малко служебни приятели, така да се каже. Дамата е много настоятелна и невротична и се старя да я избягвам и да не се конфронтирам. Мъжа е много точен. Но все пак трябва да се съобразявам с тях. Ако бяхме в БГ, вероятно нямаше да е така. Лошото е че са ни помагали в някои ситуации и не мога съвсем да ги резна. Преди да се появи детенце нямахме никакви проблеми. Но се успокоявам, че вероятно ако бяхме в БГ, ще трябваше да се разправям за храненето и с майка ми и със свеки newsm78 .

geri_kkoleva Честито за хубавеца на корицата : ПУ_ПУ Simple Smile
Geia Стискам палци за приятелката ти. Предположение за малката, да не би да има някаква алергия?

За цикъла, на мен ми идва вече за 3ти път. !я път се зарадвах много, беше ми 4 дни, без болки, съвсем нормален. Но последния път, преди 2 дни ми дойде, еее кофтейшън. Събудих се със зверски болки в кръста, и тече като за световно. Дано се нормализира...някога...

# 605
Йоли, разбирам, може би с малко повече дипломатичност ще успееш да ги отдалечиш от детето и мераците им да го запойват и захранват с щяло и нещяло.  Peace Добре е че са ви помагали, дано повече такива хора да има, но да не се месят в отглеждането на детето ти.
Иве, това ми е ник-а от един друг форум, бухтичка ще стана като забременея пак /надявам се скоро/  Grinning
Тони, на нас ни бяха предписали 2 мл вит. С, можеш с пипетка да му капнеш от количеството през нослето - аз го практикувам за себе си, малко щипе, но пресича вирусите веднага.

Ето сега малко снимков материал и от наш Михел:

айде лека и мека, дъълъг сън!!!

# 606
Я да взема аз да попиша и аз за цикъла,че и без това Жорето не ме оставя да си легна по-рано..Изправил се е на кошарата и гледа телевизия.Така може да откара до през нощта Tired

Та моя цикъл ми дойде на втория месец след раждането,точно на датата на която ми беше определен термина.. Оттогава си ми идва като по часовник точно на същата дата всеки месец.Преди да родя имах адски болезнен цикъл.Гърчех се като червей от болки,течеше ми като из ведро по 8 дни и никога не ми идваше на точно определена дата.Никакви хапчета от рода на но-шпа,бусколизин,спазмалгон,нурофен и т.н. не ми помагаха и тогава на помощ дойде майка ми с прословутото вълшебно лекарство от Швейцария.То ми помагаше доста.След като родих нямам никакви болки,цикъла ми трае 6 дни и въобще-преродих се!!!Единствено миналия месец ме болеше корема ,но само първия ден и беше поносимо.
Между другото в болницата след раждането жената,която беше до мен в стаята ме попита как така един път не съм изохкала,не ме ли боляло,как съм станала без никакви проблеми още на следващия ден и тръгнах без никаква помощ..Е,обясних й ,че операцията ми е мноооого по-безболезнена от болките,които имах преди това по време на цикъл и до такава степен бях свикнала с онази болка,че сега тази ми се струваше все една ме галеха с перце.Може и да не вярвате,но наистина имах адски болезнен цикъл и все си виках,че това и на най-големия си враг не го пожелавам.Същото се отнася и за болките,които имах,когато ме хващаше цистита..

Айде стига съм писала,че сигурно станах досадна вече Blush

Бисерче
..грееш,душко,грееш! Изписано ти е на очичките колко си щастлива Mr. Green

А,сетих се нещо..Вигантола докога се дава? Не че имам мераци да го спирам,нито пък съм питала педито,ама ей така сега се сетих..

# 607

А,сетих се нещо..Вигантола докога се дава? Не че имам мераци да го спирам,нито пък съм питала педито,ама ей така сега се сетих..

Най-добре да попиташ педито си. Защото при всяко дете е различно.
Ние сме на Деавит. През лятото го бяхме спрели. Така ни беше казала педито. Днес я попитах дали да го почвам пак. Тя поопипа Влади и ми каза да давам по една капка докато свършат и да не давам повече. Друг е въпроса, че ако не бях я попитала хич нямаше и да се сети  ooooh! .

Гледайки снимките на сладките ни дечица последните дни, си давам сметка колко бързо върви времето. Ами ние вече си нямаме бебета, а малки момиченца и момченца. Толкова бързо растат   Heart Eyes !

# 608
оооох и скоро ще почнат да тичкат около нас,и после бал,сватба,внуцииии и така ние остарели Mr. Green

Бисерче гледам душата си се справила със снимките,при мен няма промени в радикал newsm78по същия начин си ги качвам.

Ивеее така ми липсваха дългите ти писания Hugа кой ли те е тормозил да пишеш
smile3530разследвах и разбрах,че иаз май познавам човека с смса  Mr. Green

лекинка от мен и да се наспинкате
п.с.ЕЙ ама този ми ти Гого много хубав Heart Eyesи е на корица вече Hug
Ири ис,аз се шегувах да ме подкрепите,имитрах една съфорумка дето ни прати да пасем. Confused

# 609
  • Пловдив
Вигантола се дава до 1 г

Аз изобщо не давам и док не намира проблем с фонтанелата на Таня.Док си мисли,че давам.Тя не ме и пита как давам,давам ли?Изписа ни го в началото.На всяка консултация й пипа фонтанелата и казва-добре е .

# 610

Ири ис,аз се шегувах да ме подкрепите,имитрах една съфорумка дето ни прати да пасем. Confused

Разбрах че се шегуваше  Simple Smile , но толкова ми хареса как заложи примката на заядливката и тя сама си пъхна главата в нея, че нямаше начин да го подмина без коментар  Laughing .

# 611

Разбрах че се шегуваше  Simple Smile , но толкова ми хареса как заложи примката на заядливката и тя сама си пъхна главата в нея, че нямаше начин да го подмина без коментар  Laughing .
то и аз малко излезнах заяждаща се,ама така ме жегна и ми стана много криво.

# 612
Жива съм. Малко ме е хванала оная болест дето е налегнала и Ламтурника  Embarassed.
Тонита аз капя на Нико вит.С в нослето по дена две капки във всяка ноздра, а останалата част от ампулата му давам в лъжичката и той се оглежда за още Simple Smile Мисля че от рецептата на педи може само меда да спестиш. Лайка с вит.С ми звучи добре  Peace
Еми тук съм и съм много впечатлена от:
Мечи, аз правя попарата според указанията на кутията
Къде намери инстантна тая дума така ли се пише попара   Whistling
За обличането и при нас е малък ужас тая процедура. Обаче от няколко дни съм намерила леко компромисен вариант - обличам го прав, така сме почти щастливи и двамата.  bowuu
 Вчера бяхме на консултация резултатите: 9100гр; 75см.
Вигантола се дава до 1 г
Аз изобщо не давам и док не намира проблем с фонтанелата на Таня.Док си мисли,че давам.Тя не ме и пита как давам,давам ли?Изписа ни го в началото.На всяка консултация й пипа фонтанелата и казва-добре е .

и при нас същия филм Wink
 Храним се от детската кухня, всичко ни харесва, на мама прахосмукачката-нищо не отказва. Фокси и вие щехте да се записвате на кухня, какво става? Рбата смятам скоро да я опитаме.
 Имам нужда и от съвет тази сутрин малкия беше с много пъпчици по вратлето. Според мен е бълха защото имаше и точици кръв по чаршафа. Кажете как да я моря безвредно тая гад. Мен не ме хапят подобни твари (явно съм много отровна)
 Айде отивам да спя, че и някой се размрънка от към спалнята. Лека нощ на всички.
 Вече е студ ще се "събираме" по честичко тук.  Hug

# 613
Калинче,ние сме записани,но ще изчакам до 10 месец.Все още не ми пречи да им готвя аз и горе-долу им правя разнообразни яденета.Пък и за кухнята ме предупредиха,че трябва да съм захранила децата с прясно мляко задължително,за да няма евентуални проблеми.Аз засега съм им давала само кисело мляко.Ами то горе-долу след месец вече ще си взимам манджите оттам.
Само дето/то не е по темата,де Blush/ се притеснявам как в дъжд и сняг ще ходя с малките до там сама newsm78 Едно че заспиват към 11,а кухнята трябва се взима от 11.45 до 12.15 и ако не спят ще настане голяма война,и друго че ако се сипе пороен дъжд или вали сняг  и сме затънали до шията,как ще ходя до кухнята с количката не ми е ясно...То да беше едно дете щях да го грабна под мишница и да бягам до там,ама с двамата... ooooh! Ама то това си е мой проблем,де,няма кво да ви тормозя и вас...

Айде мацки,ще трупясвам вече и ще си догледам за 3 поредна вечер края на The ugly truth,че както я карам никога няма да го изгледам тоя филм Laughing

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 00:06 от foxy81

# 614
Фоксита ами вземаш едното под едната мишница, а другото под другата - ти нали си имаш две мишки  Crazy Mr. Green Смешно смешно, но наистина ще е доста трудно. Някое бабче или позната нямаш ли на близо с която да се редувате поне. Друг вариант е ако има на кой да ги оставиш за 5 минути ако ти е близо кухнята - много "ако"-та станаха, започва да намирисва Simple Smile Удари ме лигнята, простете ми.
Ама много хубави тези наши дечица беееееее, мамини сладури, нека всички спинкат тази вечер, че мамите им да са бодри утре да форумстват тук в свободното време.
Махам се, отивам да се боря с дрехите по теловете - ех да можеха сами да скачат нагънати по шкафовете  Blush Mr. Green Спирам се - лека и мека банда  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт