май отлитам да си гушна жужащата със сополи пчеличка.айде мамита лекинка от мен
?
Така в следващата отчетна (дано не ме чуе мъжа ми 
Разбира се, слага се сол и ако искаш черен пипер. После го пъхаш в студена фурна, (тенджерата със затворен капак) включваш фурната и забравяш за яденето. Колкото повече време мине преди да се сетиш че всъщност готвиш- толкова по-добре
Само дето аз за гарнитура слагам това, което е между пържолите

Истински източен пазар. Ако мога ще щракна някоя снимк , да покажа.

Може ли от сутринта да забленувам за пържоли, яйца и други вкусотии..... Ами теле съм все пак, имайте милост!

Ама много мрачно и студено на вън
Май ще си стоим пак в къщи /не че вчера бяхме де/. Аз да се отчета от последната консултация - ми нищо не сме наддали, пак сме си 6400гр, само дето е пораснала 2 см - 66см. Уж педи каза да не се притеснявам, че си ОК беба, ама аз май малко се замислих. Ама пък от друга страна си е много подвижна, жизнена и весела. Така че няма да си го слагам толкова на сърце. 

Така в следващата отчетна (дано не ме чуе мъжа ми 
)))
)) Честита месечинка и на вас и на всички празнуващи, да сте живи и здрави и много щастливи.
)))) Мисълта ми е да си изберем някое място за непушачи и да си запазим една по-голяма масичка, пък който дойде, дойде. А после и разходка можем да врътнем 
)))
))))РРРРР 
Пак става. Другото което аз готвя с пилешко месо и става супер е: вземаш пилешки гърди, нарязваш на ивици или на по-големи парчета. Вземаш гъби, нарязани на филийки. Сметана за готвене и нещо да овкусиш пилето. Намазваш дъното на гювеч ако имаш, ако не в йена глас и редиш - ред гъби, ред пиле, и така докато завършиш продуктите. Отгоре намазваш пак със сметана и затваряш. Първоначално печеш на 150 градуса, че се пресича малко сметаната, ако е по-високо. След това като се позапече и пускаш на по-силно. Бялото месо става много крехко и вкусно.
,дано така да продължи .Вчера му накупих каши с елда и сухарчета,бисквитки на Хип,но нали съм си патка,чак в нас забелязах ,че има глутен в бисквитките и сухарите,но малкия сладко си похапна 2 бисКвитки,макар че пише за след 8 месец,ама то милото като не може да чете си ги изяде 
,дано всичко е наред при тях