Календари 2010

• 69 268
  • 494
  •   1
Отговори
# 75
Та да попитам, какви са размерите на А3+?

Виж на предишната страница!

# 76
Сега открих една таблица с размерите
формат А4      210mm X 297mm
формат А3      297mm X 420mm
формат А3+   330mm X 482mm

# 77
  • София
Значи A3 формат излиза около 3лева на 300гр.хартия която била подходяща за календари,утре ще си пусна един да видя на какво ще заприлича.

# 78
  • Пловдив
Здравейте!
Да попитам тези, които ще правят настолни календари със спирала - какъв размер са и какво точно представляват  Embarassed Аз под настолен календар разбирам календар тип пирамидка, който стои на бюро Simple Smile И основата на пирамидката ли вие си я сглобявате?

Hug

# 79
  • Карлово
Ханна, вчера с някой от ежедневниците имаше рекламна брошурка на Офис1. И там имаше за различни календари, вкл. и настолни, цената беше някакви стотинки за 50 бр, ако не се лъжа. Но от там ми дойде идеята да отида да питам точно как стоят нещата, напр. за 10 бр.

# 80
  • Пловдив
Микки, рекламни календари правят в много книжарници. Просто слагат логото на фирмата, малко шаренийка отдолу на пирамидката и това е. Иначе самите листове с дати са стандартни. А ние не искаме това Simple Smile
А и струва ми се за 10бр. едва ли някой ще се навие да прави нещо ...

Днес разгледах настолния календар-пирамидка от тази година. Всъщност основата на пирамидата, която крепи календара не е никак сложна. Просто трябва да се направи от по-твърд картон. После да се избере някоя по-нежна спирала и в някоя книжарница само да се продупчят листовете  Peace

# 81
По принцип АЗ + при всяка машина е с различно печетаемо поле
Най-малкият размер  А3 +  е 460 мм х 297 мм

Аз миналата година сефте правих сама. Елементарно изпълнение, но ми беше за първи път не просто да правя календар, а каквато и да е подобна работа.

Ужасно ми хареса календара  Peace Стаята на племеника ми е изцяло в стил Мечо пух и направо съм ти откраднала идеята така да знаеш  Hug

# 82
  • София
На ул.Бачо Киро 5 има копирен център правят всякакви календари.Вчера си направих първия за проба,стана страхотен и цветовете са ярки и се вижда хубаво.

# 83
Ами да момичета..в копирните центрове ще ви направят и по 1бр. календар,не знам защо търсите печатници или пък Офис1 където взимат супер скъпо.Копирни центрове има на всеки ъгъл  Peace
Аз мислех да правя настолен тип пирамида,имам идея как се прави,но момчето с което работя няма такъв вид машина и ще ми се размине този модел,иначе е много практичен.
И аз като Сузанка съм си изкарала на хартия 3 вида от календарите ми и са станали много хубави Peace
големите А3 от един лист аз ги ламинирам за да не избледняват цветовете,все пак той ще стои на стената 12м. докато този от 12стр. всеки месец ще се разлиства.Ламинирани изглеждат още по цветни и хубави.

# 84
  • Пловдив
 Mr. Green Еее ти пък избледняване  Peace
Моите от тази, та и от миналата си висят на работа и са си същите - т.е. единия е висял 2 години  Mr. Green
Е, може би пак зависи на какво са печатани ама като ще взимат пари поне да е качествено Simple Smile
Моите настолни всяка година са различен размер. Сега ще са с размер на снимка, че ми се върти в главата да ги пусна във фото  Mr. Green

# 85
Mr. Green Еее ти пък избледняване  Peace

Така прецених,че може и да избледнее цвета.На фотохартия са моите.Изкарах си от А3 ламинирани и неламинирани.Сякаш ламинираните ми харесват повече.

# 86
  • Карлово
Сега се сетих за един вид настолни с подръчни материали, които преди време правехме с учениците. От кутия за диск, от тези тънките, обръщаха се някак наобратно, ще си припоня и като имам тия дни фотоапарат ще снимам и покажа. Това се използва за стойка, а вътре листчетата просто се поставят, за всеки месец.

# 87
  • Пловдив
Да, това с кутийка от диск е идея. Струва ми се, че се използваше от по-дебелите кутийки, тези, които имат три части. Като третата част служи за основа на пирамидката, която се образува. Но и аз не се сещам как точно беше ..

# 88
  • Карлово
Ето готовите ми календари за тази година. Естествено, пак с любимите герои на моите деца и на приятелските.
http://christozovi.wordpress.com/2009/11/02/calendar2010/
Ще има още.

# 89
Здравей Микки.Прегледах календара с Мики Маус.
По мое мнение трябва да оправиш месеците - мисля, че са много близо до края на листа, и някои цифри са близо до буквите, все едно месеците се застъпват.Но нека и другите кажат.

Общи условия

Активация на акаунт