Календари 2010

• 69 263
  • 494
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сега виждам хубавата тема и бързам да се включа  Hug.
Първо да кажа как си извадих аз джобните календарчета миналата година - значи приятелка ми направи ето това

От Снимките.Ви си ги поръчах в размер 9/13 по 0,15 лв., седнах сама сгънах си ги на две и после в офис 1 ми ги ламинираха - станаха страхотни и без пари ми излезнаха - едно календарче ми се връзваше не повече от 60 ст.
Преди това бях поръчала 20 или 30 от Принт.бг - ми не ми харесаха, и за това се наложи на ново да си ги правя.
Календар си поръчах и аз от Кравата - доволна съм, но тази година ако не пуснат някой код ще извадя сигурно 1-2 не повече, скъпичко идват. Сега в www.Photobox.co.uk има оферти - там бих пробвала да видя какво ще е качеството.
За тази година съм решила в Кравата да си поръчам карти за игра, на които има възможност да се слага индивидуална задна страна, както и да се махнат цифрите и буквите на картите.
А и да питам, има ли някой календар за 2010 година, който да е с прозрачна основа, за да мога да си сложа мой си фон отдолу?

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:13 от nonich

# 61
Здравейте на всички, и аз да дам малко информация аз печатам А3 в Принт.бг след това ламинирвам в Satellite Bulgaria намира се на адрес ул."Александър Екзарх" 15 (намира се в община Подуяне),джобните календарчета си ги правя пак сама отпечатвам във фотото режа на две слагам годината на гръпчето и пак ламинат ,а картичките във фотото пак във съответния формат .Ако някой иска да му направя да пише на лични. Имам разни варианти и от миналата година и от тази ,само трябва да си ги отпечатате.

# 62
Момичета , да попитам от къде взимате готовите дати за календар ?

И аз сега ги търся във Фотошопската тема Wink По нгоре ги има, но са в JPG формат.
Ако все пак някой ги знае къде са - да ги постне

Мерси  bouquet

# 63
  • София
имам календар в PNG файл,по нагоре съм го пускала в темата.
http://www.4shared.com/file/133335493/c5d1134e/_2010.html

# 64
имам календар в PNG файл,по нагоре съм го пускала в темата.
http://www.4shared.com/file/133335493/c5d1134e/_2010.html

Благодаря Wink
Ти ли си го правила Wink
На мен ми се иска да мога да променям шрифта, но този като, че ли не става  Confused

# 65
Аз моите си ги разпечатвам в Копирен център Мага копи, намира се на ул. Бачо Киро 5. Имат и други офиси, имат сайт. Там могат да ги ламинират, ако искате могат да са с пластмасова или метална спирала. Качеството на печата е много добро!
Ако са големи за печатница вероятно приемат поръчки, но незнам какво е минималното количество, за да пуснат поръчка.
Това са календарите ми от миналата година, надявам се и тази година да остане малко време.
Темата ми е много интересна и ще следя  Peace

# 66
  • Пловдив
 Mr. Green И аз се захванах с производството. Мислех от другия месец да почна, но добре, че ме подпалихте по-раничко.... Като гледам тази година по колко временце ми остава...
Ето до тук само Януари и Февруари...

Само нещо цветовете ме се промениха, като ги качих в multiply  newsm78 Единия е бледо син, другия бледо лилав, пък излезнаха...

# 67
  • Карлово
Бенита, аз не виждам нищо

# 68
  • На брега на реката
Аз ги виждам Peace

# 69
  • Пловдив
Ето линка към албумчето http://benitka.multiply.com/photos/album/81/81#
Нещо много трудно ми загрява музата. Сигурно ще се туткам до Нова година  Rolling Eyes Mr. Green

# 70
  • Italia
Днеска нали е петък?

18+

# 71
  • гр. Пловдив
Да се запиша само за сега, за да не ви изпусна.  Heart Eyes

# 72
За Пловдив имате ли представа колко парички ще излезе А3  календар от една страничка и къде да проверя?  bouquet

# 73
  • Пловдив
Зависи къде ще го правиш и зависи от броките, май  newsm78
Миналата година бяха 2-3лв бройката

# 74
За Пловдив имате ли представа колко парички ще излезе А3  календар от една страничка и къде да проверя?  bouquet
Аз проверих в копирния център на ул." Гладстон" , там формат А3+ струва 3лв. бройката
Та да попитам, какви са размерите на А3+?

Общи условия

Активация на акаунт