Раждане вкъщи 5

• 44 749
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Моето предложение за срещата е следното:

25ти октомври 2009 г, Веда Хаус (ул. Гладстон 2, до ъгъла с бул. Христо Ботев), 17 часа!

Аз не съм ходила там до сега и не знам дали да си направим резервация предварително.

Клипчето е много готино!  Heart Eyes

# 106
Аз не съм от много пишещите, но пък съм от редовно четящите Wink
Та се записвам и аз за срещата.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 16:02 от Freli

# 107
Ставаме доста хора за срещата при това с деца, а Веда Хаус не е голямо, така че Фрост, ще е добре да има резервация. Мога и аз да пиша на собственичката (или да й звънна)?

# 108
  • ул. "Мечтание"
Меги, ако нямаш нищо против, може и ти да я направиш (аз съм малко срамежлива  Blush)
До тук изброих, че сме 9 човека (броя и моя мъж).

# 109
ОК, ще се обадя довечера. Аз пък броя и една бременна приятелка Wink

# 110
Мен броите ли ме ? Simple Smile

# 111
Мацката от Веда Хауз потвръди, че ни е запазила половината втори естаж за 25-ти  Grinning

# 112
  • ул. "Мечтание"
Меги, благодаря!   bouquet

Аз отново имам питанка. Става въпрос за тия сраствания, които се получават след секцио. Какво се сраства и кога се получават? Единия вариант ми е ясен - когато плацентата се врасне в матката, но само това ли се има в предвид? И малко в страни - според вас на какъв конфликт се дължат тези сраствания на плацентата?  newsm78

# 113
Ако станаха много желаещите и няма място, само кажете.Ако пък мога да дойда, пишете ми !

# 114
Лейди, не знам отговора на въпроса ти.  Но чета темата за Поли и Паола (ти от там се сети за тия въпроси, нали?) и се чудя-- всички, които пишат в тази тема, сещат ли се, че секциото е виновно за всичко, през което мина това семейство и затова трябва да се избягва на всяка цена.  Как мислите?  Сещат ли се, или много от тях пак ще ходят да си правят планови секция?

Хем не е уместно да се използва темата на Поли за това, хем някак ми се иска да не се губи тази възможност да се замислят всички фенки на секциото  на какви ненужни рискове се подлагат.

# 115
  • ул. "Мечтание"
Ако станаха много желаещите и няма място, само кажете.Ако пък мога да дойда, пишете ми !

Ти пък, глупости, нямало да идваш! Ще се сместим, не се притеснявай, не сме чак толкова много!  Sunglasses Идвай без де се притесняваш!

Сиси, историята на Поли по-скоро ме стресна колко кошмарно може да стане положението!  Sad Но много често чета за жени със сраствания в следствие на секциото, което е много притеснително. Напоследък си мисля много за тези неща, да си кажа честно дори ме е страх да не ме сполети!  Rolling Eyes Блъскам си главата дали може да се избегне това, дали е само заради секциото или са проявата на някакъв конфликт.

# 116
За Веда Хаус, няма проблеми ако сме повече хора, просто трябва да предупредим преди 25-ти, за да запазят целия етаж (не е голям).

За срастванията - след всяка операция се образуват, както и без операция, но при други проблеми - опит на организма да се справи с неравновесието, най-общо казано. Като място нямат общо със секциото, т.е. не става дума за случаи като на Поли. Иначе нейният.... само много добър психолог, който се занимава с нея 1 г. по 2 пъти в седмицата, ще може да каже...
Иначе срастванията в коремната кухина могат да се опавят с възстановяване баланса на тялото било то с билки, промяна на хранителните навици, хомеопатия. Аз не мога да твърдя дали са ми останали или не (има коремна операция), важното е, че се чувствам добре в тялото си Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 21:21 от Meg!

# 117
  • ул. "Мечтание"
Малко ми е неудобно, че спрягаме нейния случай, колкото и да ми е любопитен.  Rolling Eyes

# 118
  • София
и аз се присъединявам към срещата с едно бебе на 6 месеца Peace

# 119
  • ул. "Мечтание"
Меги, успокояваш ме с това, че не са необратими!  Wink И още нещо да питам само по въпроса - могат ли да се видят на ехограф?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт