Парадонтоза-модерно "лечение" в Бьлгария 2009?

• 275 126
  • 706
  •   1
Отговори
# 315
Д-р Адриана Йосифова, Д-р Станислава Шулева, Д-р Седеф Рахвалиева - мисля,че тези биха ти свършили работа. Успех !

# 316
 Аз препоръчвам доктор Михайлов и доктор Димитрова-тел. 876 11 22 от Софиядент-от личен опит ги препоръчвам.

# 317
   Преди доста време се използваше фитодонт, но сега не се продава. Много е полезен, но ако някой знае дали се произвежда, ще съм много благодарна.

# 318
Относно РЕТ тестовете на МИП Фарма:

Много се говори напоследък за тези тестове, но това, което ми направи впечатление на мен е, че никъде в сайта им не се споменава, че правят такива тестове. Те са фармацевтична компания, чиято основна дейност е производство на лекарства. Доказва го информацията в техните сайтове по света. Те са производители на "клиндамицин" и основната цел на тези тестове е да насърчават продажбите на този продукт. Ще се уверите като видите резултатите си от изследването, по-точно препоръките за вашето лечение - на първо място "КЛИНДАМИЦИН"  ( независимо от количеството и вида на откритите бактериите)

# 319
Напълно съм съгласна с теб, дори дистрибутурите има предлагат антибиотика заедно с бросхурата за тестовете...

Относно РЕТ тестовете на МИП Фарма:

Много се говори напоследък за тези тестове, но това, което ми направи впечатление на мен е, че никъде в сайта им не се споменава, че правят такива тестове. Те са фармацевтична компания, чиято основна дейност е производство на лекарства. Доказва го информацията в техните сайтове по света. Те са производители на "клиндамицин" и основната цел на тези тестове е да насърчават продажбите на този продукт. Ще се уверите като видите резултатите си от изследването, по-точно препоръките за вашето лечение - на първо място "КЛИНДАМИЦИН"  ( независимо от количеството и вида на откритите бактериите)

# 320
 И аз ще помоля за координати на добри парадонтолози в София / по възможност и с по-ниски цени на работа /.Аз също съм с тежка парадонтоза и стопяване на костта на преден зъб. Ще съм благодарна за съвети .
 Wink

# 321
Д-р Станислава Шулева беше по майчинство, не знам дали се е върнала на работа. От София препоръчвам и Д-р Пешевска

# 322
Д-р Пешевска в кой мед.център работи ?

# 323
Не можах да намеря визитката на Д-р Пешевска. Кабинетът е на една от пресечките на бул. Хр. Ботев. Имам мобилен телефон- 0887517681. Ако решите да и се обадите, тя ще даде точно адреса

# 324
Здравейте!
Ето ме и мен след 2-ра операция на 7, 6 и 5 зъб долу в дясно.
След толкова прочетени и проверени лично методи, медикаменти и лечения се уверявам, че когато процесът е напреднал най-доброто лечение е оперативното.
Преди 3 месеца при първата операция бе използван костозаместител и мембрана. Оказа се, че при мен значително по-подходящо ще бъде използването на ендогени, които доколкото разбрах са новия и по-модерен начин за решаване на проблема. Свързват се по естествен начин с резорбираната кост и успяват да стимулират регенерацията и.
Всъщност около 2 месеца след първата операция установих, че 2 доста подвижни зъба сега си стоят чудесно на мястото.
И 2-те процедури продължиха по около 1.30 часа и се разминах с лек оток, 1 изпит Аулин и 1-2 дни лек дискомфорт при хапване.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 16:27 от Sonch

# 325
Здравейте!
Ето ме и мен след 2-ра операция на 7, 6 и 5 зъб долу в дясно.
След толкова прочетени и проверени лично методи, медикаменти и лечения се уверявам, че когато процесът е напреднал най-доброто лечение е оперативното.
Преди 3 месеца при първата операция бе използван костозаместител и мембрана. Оказа се, че при мен значително по-подходящо ще бъде използването на ендогени, които доколкото разбрах са новия и по-модерен начин за решаване на проблема. Свързват се по естествен начин с резорбираната кост и успяват да стимулират регенерацията и.
Всъщност около 2 месеца след първата операция установих, че 2 доста подвижни зъба сега си стоят чудесно на мястото.
И 2-те процедури продължиха по около 1.30 часа и се разминах с лек оток, 1 изпит Аулин и 1-2 дни лек дискомфорт при хапване.

Здравей Sonch,

До колкото разбирам, имаме еднакъв проблем-стопяване на костта . Може ли да споделиш при кой специалист прави манипулациите...Благодаря !  Wink

# 326
Здравей, Stavreti
Правих го в Стоматологичен факултет Пловдив, където работи моят стоматолог д-р Дерменджиева. Операцията бе съвместно с д-р Пеев, специалист хирург  имплантолог.  
Мога да дам координати на лични.

# 327
Благодаря,но в Пловдив няма да ми е удобно. Търся специалист в София .
Можеш ли да споделиш, колко ти излезнаха манипулациите, защото моя зъболекар ме стресна с едни суми за имплант ?

# 328
Благодаря,но в Пловдив няма да ми е удобно. Търся специалист в София .
Можеш ли да споделиш, колко ти излезнаха манипулациите, защото моя зъболекар ме стресна с едни суми за имплант ?

Разбира се!
Преди операцията:
-Чистене зъбен камък: 50лв.
-Pet тест - 150лв.
-Шиниране на един зъб с кевларен конец и композит: 200лв.
-Дълбоко подвенчено почистван на плка и зъбен камък: 150лв.....
и разни други дреболии.

Операция 1:
- Само 20лв. ( явно бях от късметлиите защото ползваха костозаместител и мембрана от факултета) но се отнесха повече от професионално.

Операция 2:
-400лв. за ендогена. Оперирани бяха 3 зъба.
Мисля, че остана материал за още 1-2 при следващата операция.

# 329
Много благодаря за инфото !Ще обмисля този вариант . Thinking

Общи условия

Активация на акаунт