Юлски бебчета - тема 10

• 19 367
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Добър ден и от нас..ние тъкмо се оправяхме за разходка и.... слънцето се скри  Tired Сега съм метнала Алекс в люлката  Grinning
чочо-сан 1  нормално е след ваксина даже и температура да вдигне. Алекс след първата ваксина беше много кисела докато заспи..а после спя цяла нощ.
Viki85 май ще трябва да си търсим нов зет  Joy
А колкото до белега от БЦЖ-то при нас е на цвят като кожата,но е малко по издуто. ( голямо обяснение hahaha )
Честита месечинка на всички бебоци да са живи и здрави

# 706
чочо-сан 1- педката каза, че след ваксина може бебето да е поспаливо
medula, julsko bebe - вие още ли сте на отворен прозорец, че влизат листата Simple Smile))
Аз да си призная идея си нямам кога сме направили Бени.
Ние днес имаме месечинка, черпя ви виртуално Simple Smile)), а за нас ще направя днес едно кексче.

# 707
Хахахаха, Линет, още е отворен, разбира се Laughing. Ти вече си включила печката предполагам Joy.

# 708
mama Barba,linet102,10х за бързия отговор  newsm51.Слава Богу,засега Т все още нямаме  newsm10

Днес с Даничка ходихме до 1 бебешки магазин и Дани вече си има кенгуру на БЕРТОНИ /което незнам колко време ще ползваме,ама нали затова съществува ПРОДАВАЛНИК-а  Wink/,както и муз.играчка за креватчето  Peace

Julsko bebe,дано с приятелката ти всичко да е наред  newsm17

# 709
Маймун -моята бебка е много кротичка ,плачка само когато и се спи и заспива сама в леглото си , но виж баткото беше нещо страшно. Не искам да те плаша при всяко бебе е различно но той до 1 год. ми разказа играта .Спеше само на ръце в момента в който го оставях в леглото се събуждаше и дори като бебе на 5 дена на 3 часа спеше по 5 мин.Правила съм какви ли не упражнения за луди и не и не , даже вече като стана на 9-10 месеца не ми издържаха ръцете да го нося и понеже съм много слабичка лягах при него в леглото му и така и заспивах от умора сгъната на осем.  Когато направи 1год. се промени коренно , все едно не беше моето дете, започна да си спи като голям човек и така и до днес , въпреки че е на 7 год. все още спи на обяд когато не е на училище. Така , че мила незнам колко ще те успокой това но и преди да се роди малката , като знам какво съм преживяла и колко сълзи съм изревала от умора и яд все си виках дори и да е ревливо бебето ми , колко ще се носим максимум до годинка. Peace
Честита месечинка на бебоците.
Ние пък днес сме при педито и ми е много притеснено , нали предния месец бяхме качили само 400гр. и 2 см. и сега сърцето ми се е свило какво ще покаже кантара.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. -май в това дъждовно време ще се разхождаме из форума. Joy

# 710
чочо-сан 1 само да те предупредя за кенгуруто на бертони,ние имаме това с козирката и на няколко пъти Алекс щеше да падне  ooooh! хубаво че Спас реагира бързо. Проблема е че закопчаването им е слабо. Казвам ти го за да имаш едно наум ,леко да я придържаш с едната ръка. Скоро не съм я слагала в това на бертони,защото ни подариха едно на Дисни,за сега няма проблеми с него.

# 711
  • Варна
  bouquet Честита месечинка на всички бебоци!   bouquet

Ние да се отчетем 6900 кг, 65 см. Биха ни втория пентаксим Peace

След ДК слязохме в Морската - ееее, такава пустош не е била, а е доста слънчево и там не духа.
Прибрахме се, ожънах, прибрах реколтата и сега сядам да ви чета..ако бебо ме остави, де  Mr. Green

# 712
Мама на Александра / lilcho13,мерси за предупреждението-ще внимавам много  Peace.То нашето кенгуру е по-обикновено и аз го взех,защото някой път може да ми се наложи в кофти време аз да отида да взема Йоан от градина.И за да не мъкна цялата количка,набързо да прибягаме с бебка до ДГ

В Русе,освен че духа гаден вятър,взе и да вали  smile3515

# 713
  • Силистра
Е чочо-сан 1, щом в Русе вали значи в Силистра да го чакаме скоро... Wink

Верж, съполезнования за баба ти, мир на праха й

Момичета, имам такъв въпрос, че съм за късно захранване така е, но се чудя защо се отрича захранването с плодови сокчета и пюрета, а се започва с каша?

Честити месечинки днес !

# 714
Julsko bebe - да пусках печка  Whistling , сега съм я спряла и се чудя дали да не си сложа една дебела жилетка Simple Smile Дано с приятелката всичко е наред, като започнах да чета какво си писала, и защото не четох мн внимателно си помислих, че ти чакаш второ, та се върнах по внимателно да видя какво пише  Blush

# 715
  • варненка от София
Светли, соковете са страшно агресивни за недоразвитото бебешко стомахче, освен това полезното е във фибрите, които се изхвълят като се изцеди сока. Много по-добре е да се дава към 9-тия месец суров плод, отколкото изцеден сок в ранна възраст. Писахме доста за вредите, които може да доведе ранното даване на сок, обикновено това се отразява във зряла възраст под формата на гастирти и други стомашни ядове. Плодови пюрета се дават след зеленчука, поради простата причина, че сладичкото е предпочитан вкус и така вероятността да откаже бебо зеленчука е по-голяма, когато първо е опитал плодовете.

Аз лично започнах с оризова каша, като най-щадяща стомахчето на бебо, така ще започна и сега. Ако не искаш с ориз, започни с картоф.

Не веднъж съм казвала, че захранването не е състезание кое първо да се даде, трябва да се въвеждат внимателно храните и полека. Няма не захранено бебе има болни стомаси от ранно захранване Peace

# 716
Мамчета, тези от вас, които са правили компресче с риванол, как закрепяте компресчето да не мърда?

Чочо-сан, дано не вдига!
Линет, честито да растете здрави и умни!
Юлско бобче Wink, чакаме да чуем още за приятелката!

# 717
Linet, чакай, чак пък второ, малко мисля да почакам  Laughing. Чак си те представих навлечена Laughing. Да не ти казвам, че съм боса по къси панталонки и къс ръкав, да не ти стане студено Joy.

# 718
  • Силистра
marulka_s, благодаря за отговора, мислех да захраня със сокче в малко кърма към 6 месец, но вече се замислям за кашата   bouquet

# 719
Цветен прашец,точно същото е моето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт