Иначе днес цял ден висяхме при новороденото братовчедче на Кати. Две бебта на едно място, направо като детска ясла бяхме. Като го гледам малкия Дани, който вече е на цели 5 дена, Катерина ми се струва толковааааааааа голяма.
Иначе вчера ходихме да купуваме дрешки за бебето, и имаше един много забавен момент. В магазина имаше сложени точно на касата две книжки с формата на коли. И не мога да Ви опиша колко весело ни стана когато се оказа че на едната количка пишеше"Кати автомобилчето", а на другата "Дани автомобилчето" - точно с имената на двете ни бебета. Че и не нещо друго, а коли..да отбележа, и двамата татковци не можеш да ги накараш да слезнат от колите си... Та то бива бива съвпадения, ама това беше..Тия дни само тези колички се споменават, и усещам как накрая някой ще отиде и ще ги купи...
Тези дни и мен ме наболява корем, а бебата нещо много разводни акото. Че по този повод мъжа ми ми припомни един стар виц за триглавата ламя; едната глава била чревоугодница, другата обичала да си попийва, а третата само се оплаквала :" Вие ядете и пиете, а после и трите повръщаме и ни болят главите". Ама така ще е докато сме скачени съдове. 

Досега не е искал да седи сам и да се забавлява.Все иска да има някой покрай него и да му говори
Дано дойде и тоя момент 

Направо се вбесих.

и поспахме до 11ч. 

Ще направя всичко възможно утре да вляза във връзка с големия батко по скайпа,за да ме инструктира как да кача снимките,че, както стана ясно,аз съм доста смотана
, а тя на шезлонга. Към 12 идва време за следващото ядене, след това излизаме и навънка зяпа разни неща или спи, прибираме се към 6. Хапване, отново самостоятелни забавления в шезлонга, но й омръзва по-бързо, малко вечерен рев, гушкам и успокоявам, докато и ние вечеряме. След това къпане, хапване и я катурвам в леглото. Ако е уморена заспива веднага, ако не .. като се размрънка я взимам при нас за ново успокояване и пак си заспива.