Юлски бебчета - тема 10

• 19 374
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
   Cuckoo и ти си като мен - разсеяна. Ама да ти кажя - за пари и вещи не се ядосвай. Искарват се, гледай си детето и хич да не ти е Hug

# 76
Mili jylski maicheta,

Vseki den poglejdam v ochakvashi bebeta prez mai-avgyst dali veche e suzdadena temata za jylcheta 2010,no oshe ne e.Tuj kato nastupi oktomvri mesec,a vie togava ste suzdali vashite malki sukrovishabih iskala da vi podkanja da napravite i temichakata za nas momichetata,koito se nadjavame da zabremeneem tozi mesec i da si imame jylche.Blagodarja vi predvaritelno. Hug
Jelaja zdrave na vas i semejstvata vi.Bezkrajno shastlivi migove sus malkite sladuri!

# 77
Ето днес ставаме на 3 месеца и като напук на казаното ,че коликите продължават до 3-я месец, Моника цяла нощ се напъва, рева, повърна 3 пъти за половин час и пръцка. Ако трабант беше запалил до нея и него щеше да заглуши. Каката продължава да кашлюка и днес и пуснахме гърлен секрет, да видим да не би да сме се обзавели и с някоя бактерия. И за да бъде картинката пълна каката се събуди с подпухнал клепач. Ето оплаках се. Но, обещах на Фелисити, няма да се давам. Wink Heart Eyes
Исках да ви питам случва ли се все още бебоците да повръщат понякога?
Сигурно сте го коментирали, но вашите бебоци лапат ли си юмруците. Моника с такова настървение ги дъвче и се нерви като не може да натъпче целият юмрук, и едни лиги като текът, за отрицателно време става мокра цялата. Някъде май бях чела, че това е заради силни колики. Дали е така? Някой да е чел нещо за това?
Навсякъде много болни. Прави ми впечатление, че със всяка година вирусите стават все повече и все по-устойчиви. Дано изкараме една що годе здрава зима. Решили сме да слагаме на каката противогрипна ваксина. Майки с по-големи дечица даватели нещо като превенция през есенно-зимният период?
Всички болни бързо да оздравяват, а здравите да се държат и да не се дават!
Честита 3 месечинка и на Сияна и Константин. Да са живи и здрави!

# 78
Момичета гледам че сте се заговорили за фотоалбуми. Вижте аз какво намерих в нета:

http://www.piksi.bg/

Инсталираш си програмката и сам си правиш албумче след което си го поръчваш. Аз направих на Ния и тези дни ще го поръчам да видим какво ще излезе.

Иначе вчера видях фотоалбума на едни наши приятели от сватбата им - е няма такава красота.

# 79
  • София
   Cuckoo и ти си като мен - разсеяна. Ама да ти кажя - за пари и вещи не се ядосвай. Искарват се, гледай си детето и хич да не ти е Hug
Да ги бяха откраднали от джоба ми - нямаше да ме е яд толкова, то пак си е кражба, но поради моето малоумие. И мъжа ми снощи излиза да тича, връща се и нито дума да ми напомни че количката е отвън. А днес като излизал за работа ми видял ключовете отгоре и ги прибрал, но не се сетил да бръкне в джоба.
Блокирах картата по телефона, ама с личната и пропуска ще бера ядове.

# 80
  • Canada
Куку, жалко наистина че си ги забравила. И аз бих се ядосвала много. А хората в БГ са си гадни - на мен ми бяха откраднали пари от задния джоб на дънките докато разхождах веднъж Кари с количката.  Но пък животът продължава, а и истински важните неща не са материални... Peace
ТанHug Много е гадно това с коликите. Ние още не сме на 3 месеца, но и аз имам чувството че няма да престанат. както и дае - нищо не можем да направим, освен да си поемем дълбоко въздух и да се опитваме да сме търпеливи. Относно повръщането - Нико си повръща всеки път, когато почне да се пъне от коликите. И той е много шумен, точно както ти описваш... Абе все едно децата ни са едни и същи. Tired

# 81
Cuckoo , ужасно неприятно и мен много ще ме е яд ако ми се случи такова нещо. Щом сте на последния етаж не са много хората, които да те оберат. Особено ако няма деца тинейджъри, примерно на етажа, тогава не се знае кой им е дошъл на гости. А чистачката познавате ли си я, в смисъл отдавна ли чисти при вас? Щом и ключовете ти са били отгоре, добре че не са били нагли, та да си отворят и да ви оберат докато си спите.

# 82
Здравейте! Grinning
Сиско,мила много неприято е това което е станало.  Мъжа ти неможе ли да попита чиктачката.  Hug
Нашите занимания са същите като Цветен прашец само дето имаме активна гимнастика и там се занимава от 10мин. да час зависи във какво настроение е .   Grinning
ЕлиГ , довечера ще ти пратя снимка по имела.  Hug
Тан,и ние имами колики още.Даже снощи се дра жестоко. Cry
Момичета вашите бебоци смучат ли си пръсчетата, Мими не иска биба и постояно ръчете са и във устата.  Tired

# 83
Здравейте! Grinning
Сиско,мила много неприято е това което е станало.  Мъжа ти неможе ли да попита чиктачката.  Hug
Нашите занимания са същите като Цветен прашец само дето имаме активна гимнастика и там се занимава от 10мин. да час зависи във какво настроение е .   Grinning
ЕлиГ , довечера ще ти пратя снимка по имела.  Hug
Тан,и ние имами колики още.Даже снощи се дра жестоко. Cry
Момичета вашите бебоци смучат ли си пръсчетата, Мими не иска биба и постояно ръчете са и във устата.  Tired

Дани и тя вече не си иска бибката и ръчичката й е постоянно в устата-явно й и по-сладка  Laughing.А според майка ми детето е постоянно гладно,щом така си лапа пръстчетата,нищо че може да се е нахранила обилно преди 15-20 мин  Wink

# 84
Отварям днес фоума и ми лъсва съобщение на лични - много се зарадвах на прочетеното и ми е едно такова хубаво въпреки,че Петя от срутринта ми реве.Едно момиче неможеше да забременее известно време и ме помоли да й помогна да се ориентира в овуто си по графики и тестове.Доста й ги обсъждахме нещата и сега ми каа,че точно този месец е видяла двете чертички  Hug

Петя отърва яслите днес.От няколко дни е сополива а днес трябваше да тръгва на ясли.Слагам й капки,пие разни сиропи но нищо.Утре ще я заведа пак на лекар та да видим.Навсякъде ги маже тея сополи  Mr. Green

Я да попитам аз - Катя от два три дни като спи най-вече сутрин и я чувам как хърка с носа.Все едно има сополчета но не се вижда нищо.Слагам и разтвор но пак няма нищо.Лекаря ми каза,че й е запушено нослето.Да ама си диша спокойно и спи много добре-само един два пъти на ден го чувам това.Някой да знае какво може да е-направо си хърка като голям човек  newsm78

Тан,най насрая да се включиш но те разбирам .Дано Мони се оправи по-бързо и стане едно кротко и послушно детевце.  Hug

Инедика,незнам за другите но аз наистина се притесних- какво ли не си мислих за вас дори не искам и да споменавам .Радвам се,че се появи.  Hug

Чочо-сан,това за гладното дете и аз съм го чувала - да си гледат работата вече им казвам.

# 85
  • София
Julsko bebe, не е отдавна, очите й не съм виждала - нали допреди 4 месеца работех. Единствената ми надежда е мъжа ми да я постресне, щото е 1.90 и е полицай при това, но пък ако не е тя, става кофти. Поне се надявам да ми подхвърлят документите. На етажа са още 2 сами жени, не че не може някой друг да е идвал...
mikivl, и на Мишока са му много сладки ръчичките - постоянно са му в устата и се налага да я запушвам с бибата.
Мама Диди, и дребният хъркаше преди време, когато май беше понастинал, за радост на татко си, който гордо каза: Така правят мъжете Sick Явно от хремата лигавицата набъбва и без да има много сополи. Аз вече махам сополите радикално - с клечки за уши...бебока малко се гърчи, ама бързо се върши работа.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 13:31 от Cuckoo

# 86
  • Велико Търново
tan, честита месечинка и на теб:)
Сияна пръца всеки ден и повръща след всяко ядене, но си наддава, не се притеснявай скоро ще мине. Имало някакви хомеопатични капки, които помагали, ако искаш питай си педиатъра, или кажи да ти кажя как се казват. Васина противогрипна няма да бия:)

# 87
Cuckoo, много неприятно. Моят син преди 2 седмици ми изхвърли телефона през терасата и докато слезем някой го беше взел. Оказа се, че е позната на свекърва ми та ми го върна, но едва ли някой може да каже че случайно е намерил портфейла ти в количката та да го върне. Гадна работа. Дано ти го потхвърлят поне с документите.

Мама Диди, съжалявам наистина че съм ви притеснила.  Blush

За лапането на ръцете и лигавенето - към 3-4 месец пък започват зъби да ги сърбят, та може по-рано да започва при вас.  newsm78

# 88
[За лапането на ръцете и лигавенето - към 3-4 месец пък започват зъби да ги сърбят, та може по-рано да започва при вас.  newsm78

Аз си мисля същото ,че Катя от два три дни не иска биба а така си я обичаше и само пръстите вътре ...а какви балончета прави .Аз й махам пръстите а тя с такава сила ме бута и пак вътре  Laughing

# 89
  • Canada
Ами нашият си лапа ръцете от родилния дом - в този смисъл не мисля че е от зъби. Малко раничко ми се вижда... newsm78
Противогрипна ваксина и ние няма да слагаме.

Общи условия

Активация на акаунт