Зехтинът - сега разбирам, че не търпял термична обработка...ние готвим със зехтин помас, а в сурово състоянеи ползваме екстра върджин. 
.Може би ще ги редувам,забравих да кажа,че не съм си чистила къщата от два месеца,то е ясно че на които не му е на главата не му се вижда проблем такова приспиване,но всеки знае себе си
.
Напълно разбирам в какво положение си, и ти съчувствам. За къщата не се притеснявай - Стейси ще ти помогне да я изчистиш, като порасне.
.... 
.
,така така добре е да имаме право на избор сред красавици 
Зная със сигурност че на 29.10 разбрах че съм бременна.
Обадх се на джи пи то ми и ми продиктува няколко лекарства да си взема ,че да видим.

. За количката аз не бих вдигала нивото, ортопеда каза да не напъвам детето по никакъв начин, тоест мисля да си лежи докато започне сама да сяда. Каза, че трябва да е на равно сложено, даже малко съм се притеснила, защото коша за новородено като гледам скоро ще ни окъсее и ща не ща, ще трябва да минем на другия вариант на количката, а хич не ми се искаше да е толкова рано. Андреа също й доскучава вече и иска да гледа и й свалям гюрука, даже цвърчи малко и я хващам за малко да разгледа наоколо и се успокоява. Честита ви месечинка
.
.

Имаш право да си запазиш тайна, разбира се. Форумът не е най-дискретното място.
както и на другите, които имат и да изчезвам, докато не са дошли виелиците от София, че ще дойдат ама сигурно следобед.
При нас и двата пъти е спонтанно, в смисъл че бяхме спряли да се пазим, но не сме правили нищо повече.Препоръчани теми