Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 392
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз вчера чух за най-безумната муньовщина.
Жена ще прави с..с с Мунчо. Всичко точно, Мунчо гаси лампата, слага презерватив, започват те и изведнъж тя усеща някакви топчета в себе си. След миг пак. Запалва лампата и що да види - мъжът си сложил презерватив, върху него скилитки чесън, след това втори презерватив и така  се осъществява действието. Обяснението:
Мама му казала, че когато за пръв път е с жена да си слага чесън против уроки...

П.С. Мисля, че щях да колабирам от смях...

Ако на този капацитет след това не му е прякорът Багетата, та на.  Whistling

# 1 636
  • Варна
Цитат
Естела, дай ми линк към тази тема, моля те.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=883583.465;topicrefid=20

Заповядай,миличка Peace

# 1 637
За него единствата и вездесъща истина беше тази: каквато и простотия да е извършил, абсолютно винаги е, защото някой го е предизвикал......Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
Все едно говориш за моя стара връзка, обаче с Лъв.
И аз съм преживяла цитираните неща от Анонимен, също с Лъв Нищо чудно и да ги повтори.
А за мъжете Везни... много жени се оплакват от тях, аз също съм потърпевша, но не мога да реша дали е от зодията.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 13:06 от Анонимен

# 1 638
Забелязала съм, че лъвът сме в двете крайности или се отдаваме максимално и ставаме котенца или абсолютни, егоистични дебили.

Ето една муньовщина на близък роднина. Заряза жена си да мъкне кофите с дърва, пита го после къде е бил... ходил бил до Варна за пиратки, че тук нямало хубави. Субекта е на 42 Whistling

# 1 639
Аз вчера чух за най-безумната муньовщина.
Жена ще прави с..с с Мунчо. Всичко точно, Мунчо гаси лампата, слага презерватив, започват те и изведнъж тя усеща някакви топчета в себе си. След миг пак. Запалва лампата и що да види - мъжът си сложил презерватив, върху него скилитки чесън, след това втори презерватив и така  се осъществява действието. Обяснението:
Мама му казала, че когато за пръв път е с жена да си слага чесън против уроки...

П.С. Мисля, че щях да колабирам от смях...

Тва просто не може да и истина..Неееееееее rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 1 640
За презерватива и чесъна  Sick newsm62 smile3532 #Shocked

Мен вече нищо не може да ме учуди, в тази тема прочетох какво ли не и разбрах какви мунчовци живеят по белия свят....

# 1 641
  • София
Забелязала съм, че лъвът сме в двете крайности или се отдаваме максимално и ставаме котенца или абсолютни, егоистични дебили.
Моля те, уточни какво имаш предвид - че при определени обстоятелства и с определени хора сте от единия тип, а при други - от другия тип или, че сте или от единия, или от другия тип по принцип?
Моят мъж е лъв и бих казала, че се държи на периоди и по единия, и по другия начин. Наистина рядко има златна среда при него.

# 1 642
По отношение на връзките ми е мнението: някои сме страшно отдадени, обичаме, стараем се, правим се на глупаци, загърбваме целия си егоизъм и самовлюбие в името на другия.
От друга страна има представители, които трябва да са на пиедестал, не обичат да се обвързват за дълго, хранят самочувствието си чрез връзката. Очакват да се превърнат в центъра на твоята вселена.  Peace
А иначе, че има периоди, в които сме отвратителни потвърждавам.

# 1 643
  • София
По отношение на връзките ми е мнението: някои сме страшно отдадени, обичаме, стараем се, правим се на глупаци, загърбваме целия си егоизъм и самовлюбие в името на другия.
От друга страна има представители, които трябва да са на пиедестал, не обичат да се обвързват за дълго, хранят самочувствието си чрез връзката. Очакват да се превърнат в центъра на твоята вселена.  Peace
А иначе, че има периоди, в които сме отвратителни потвърждавам.
Т.е. или си от "добрите" лъвове, или си от "лошите", независимо от обстоятелствата или хората около теб?
А това за периодите е силно характерно според мен за зодията. За добро или лошо, сред моето най-близко обкръжение е пълно с лъвове, не е само мъжът ми.

# 1 644
Скрит текст:
Разбира се, че има значение от обстоятелствата и обкръжението, но това са ми впечатленията. Примерно познавам един лъв, който си е типичния коцкар , сменя ги, изневеряваше. Сега едно момиче му взе акъла, променен е доста, такива изпълнения няма.

# 1 645
  • Winterfell
Лош лъв? Няма такова нещо Crossing Arms
И ние сме много в семейството,но най- близките ми са баба и тате ( и аз) ,и да ти кажа сме много хрисими ,отстъпчиви. Е,аз съм си малко дивачка като ме настъпят,ама само тогава.
Такъв лъв като на Заяц и аз познавам,явно при мъжете е често срещано явление.
Егоизмът  понякога се обажда, не отричам.Малко повече от здравословното  Blush
Тоя мун с чесъна ме уби  Shocked Аз имах едно гадже, дето майка му му слагаше такива неща във възглавницата,под чаршафите,под леглото....И веднъж го видях да вади от чорапите.Тая жена все по врачки ходеше,все на него магия му била направена и прочие щуротии.А той много и вярваше и правеше какви ли не " ритуали" 

# 1 646
Е той може да си е сложил чесъна като уплътнение поради комплекси Simple Smile

# 1 647
Аз изобщо не мога да си представя как ще влезе въобще ooooh!

# 1 648
Аз изобщо не мога да си представя как ще влезе въобще ooooh!
ами с чесъна явно тамън е станал нормален размер. Добре че презервативът не се е скъсал.

# 1 649
Аз си представям някаква плитка чесън в презерватив и вътре се мъдри нещо малко. Ако не го беше сгащила сигурно Чесънчо щеше да се хвали колко му е голям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт