Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 392
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 620
Дами, заповядайте в темата за мъжете Козирози, за да се ожалим или да ги похвалим (???)  Mr. Green Whistling  Да не оспамваме тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352826.0;topicrefid=4

Е не е оспамване, баш на място си им споменаваме муньовщините  Grinning
Но благодаря за линка  bouquet, има какво да се види определено  Crazy

# 1 621
  • sofia
Единственото ми импотентно гадже беше хм...Козирог. След около година и нещо мъки, го зарязах.
Това не беше единствения му недостатък. Беше стиснат, обсебващ, себичен, а отмъстителен, както разбрах в последствие...Обичаше мама и да говори с поговорки.

# 1 622
  • София
И аз съм имала гадже Козирог,но в секса беше уаууу  Laughing В последствие разбрах, че освен мен е имало и друга жена, но за него това беше в реда на нещата, да ходи с две. Сега ми припомнихте за него, докато си четях.
С брат му са родени на една и съща дата. И той беше същия. Два месеца след като му се роди второ дете, любовницата му роди и тя. И за него беше нормално това положение, че и всички знаеха. Аз бях най-потресената от всички.  Joy

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 10:24 от Аглея

# 1 623
  • София
Аз вчера чух за най-безумната муньовщина.
Жена ще прави с..с с Мунчо. Всичко точно, Мунчо гаси лампата, слага презерватив, започват те и изведнъж тя усеща някакви топчета в себе си. След миг пак. Запалва лампата и що да види - мъжът си сложил презерватив, върху него скилитки чесън, след това втори презерватив и така  се осъществява действието. Обяснението:
Мама му казала, че когато за пръв път е с жена да си слага чесън против уроки...

П.С. Мисля, че щях да колабирам от смях...

# 1 624
Жена ще прави с..с с Мунчо. Всичко точно, Мунчо гаси лампата, слага презерватив, започват те и изведнъж тя усеща някакви топчета в себе си. След миг пак. Запалва лампата и що да види - мъжът си сложил презерватив, върху него скилитки чесън, след това втори презерватив и така  се осъществява действието. Обяснението:
Мама му казала, че когато за пръв път е с жена да си слага чесън против уроки...

Кажи ми, че това е хумореска  hahaha Огласих къщата Joy

# 1 625
 Crazy Joy Joy hahaha

хахаххахаха, това като виц!!!!  hahaha

ПС: Ама, може ли да има такива тъпанари!?!?!?!?!?

# 1 626
  • Шотландия

Не може да е истина, кажи, че е виииииццц!!!  Joy newsm62 rotfImao

# 1 627
  • Варна
Светулке,пуснах те в темата за смешките,нИ можах да сЪ въздържЪ Joy

# 1 628
  • Тра-ла-ла
Може Мунчото да е препръскал със светена вода. А след секс да е отишъл да измие срама и да се изповяда Joy

50 ноанса летливо (или миризливо)  Joy

# 1 629
Не, бре, момичета!!! Това е не само против уроки, а и за повече удоволствие.....хахаххахахахха hahaha Joy

# 1 630
И трепе гъбичките  Joy

# 1 631
Сетих се за темата за онази с чесъна във влагалището хахахахах

# 1 632
# 1 633
  • София
Светулке,пуснах те в темата за смешките,нИ можах да сЪ въздържЪ Joy

Естела, дай ми линк към тази тема, моля те.

Не момичета, не е виц. Реална случка е. Вчера всички останали, освен разказващият (който я е чул от истинската партньорка в действието, при това доста хора я познават) гледахме в недоумение и на пресекулки, тресейки се от смях питахме "Сериозно ли?" Е, оказа се факт!
Безмълвна съм.

# 1 634
Боже! Боже! За Коледа моят мъж ми подари сребърен куршум. Да взема да го пратя на този Мунчо да си го застреля против уроки! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт