Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 370
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Шотландия
Отново от времето, когато бях бременна, а в София върлуваше епидемията от морбили.
Лекарката ми каза колкото може по-рядко да пътувам с ГТ, а ако се наложи,да слагам маска. И съответно аз чаках с маска на носа и устата на една пешеходна пътека да светне зелено, а отсреща чакаше въпросния мъж. Видя ме и се загледа продължително в мене. Светна зелено, тръгнахме един срещу друг да пресичаме , той ме гледаше в лицето през цялото време и като се изравнихме, ме нарече:
- Свински грип!
И отмина.
Неприятно се почувствах, ама ми мина после. Явно е било непреодолимо желанието да ми го сподели, какво да се прави, човещина  Crazy
Ами муньо си е отвсякъде, разбира се, ще говори такива глупости на бременна жена.. някои хора силно са ощетени откъм такт.

Обаче случката ми напомни за един стар виц.
На един селски път се разминават две коли, мъжът отваря прозореца и се провиква към жената в другата кола - "Свиня!" Тя реагира мълниеносно: "Говедо!" и си продължава. След един завой, съзира проснато през пътя огромно прасе...  Joy

Няма връзка с твоята случа, Облаче Хей  Joy

# 1 756
# 1 757
  • Бургас
Атти, твоя поне се е извинил. Аз на колко съм държала вратата на входа докато минават. Ама аз съм си мунята де.  Laughing

# 1 758
Аааа,на такива с широка усмивка и радост в гласа им казвам:-Няма проблем,път на дамата!Много яко се спичат.Един даже ми се тросна,че не бил гей...муньовци,ко да праиш.

# 1 759
  • Бургас
Или пък сумтят нещо. Ами кажи едно Благодаря поне. Някои казват Мерси, ама едно такова тихичко, като съскане се чува.

# 1 760
Шарки, аз не оспорвам, че сме равни с мъжете, критикувам начинът, по който се опитваме да го докажем - изземвайки тяхната роля. Равенството, според мен, не предполага взаимозаменяемост, различни ни е създала природата, а взаимно уважение към ролята на другия.

# 1 761
  • Лутаща се
Живееше с мисълта за себе си срещу света - все той какво бил правел за хората, пък как никой не го оценял, всички били неблагодарници, а той един такъв бял и почти светец. Искрено го вярваше и съществуваше с драмата как другите били такива и онакива и си ходеше все недооценен. Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
Та така за козирозите...
Телците са същите.

# 1 762
  • София
Шарки, аз не оспорвам, че сме равни с мъжете, критикувам начинът, по който се опитваме да го докажем - изземвайки тяхната роля. Равенството, според мен, не предполага взаимозаменяемост, различни ни е създала природата, а взаимно уважение към ролята на другия.
Ролите в патриархата са строго дефинирани - достатъчно за пример е да погледнем ислямистите и поведението им. В  "Западния" свят, професионалните и социалните роли са размити и слава богу, иначе нямаше да видите мъж да прави салата или да мие чинии, или жена - СЕО...Различни сме само сексуално, в сексуалните си роли при възпроизводството Laughing, във всичко останало сме равни.

# 1 763
  • София
В  "Западния" свят, професионалните и социалните роли са размити и слава богу, иначе нямаше да видите мъж да прави салата или да мие чинии, или жена - СЕО...Различни сме само сексуално, в сексуалните си роли при възпроизводството Laughing, във всичко останало сме равни.
И физически сме различни, но дотам.
За да бъде равенството наистина такова - трябва да сме максимално взаимозаменяеми. Защото в добри моменти се уважаваме, но в лоши - мъжът се сеща, че той изкарва парите.

# 1 764
Как ли пък не съм носила чантите от магазина, защото съм "равна". Нито пък ще купя цветя на мъж, защото ми е " равен".

# 1 765
  • София
Чантите от магазина отдавна ги "носи" автомобилът. А букети категорично отказвам да получавам, това са мъртви цветя...та и не подарявам никому, бил той мъж или жена. Що се отнася до това кой носи парите вкъщи Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing, това влезе ли като критерий в отношенията между съпрузи, пиши го бегало...

# 1 766
  • София
А букети категорично отказвам да получавам, това са мъртви цветя...та и не подарявам никому, бил той мъж или жена.

Мислех, че съм единствена. Като се налага, подарявам в саксия Hug

# 1 767
  • София
А букети категорично отказвам да получавам, това са мъртви цветя...та и не подарявам никому, бил той мъж или жена.

Спокойно, и аз съм тъй Simple Smile

# 1 768
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Спокойно, и аз съм тъй Simple Smile

+1

Crazy а това "и аз съм тъй" три пъти го прочетох "и аз съм гей" Crazy

# 1 769
  • Бургас
Вече се убеждавам, че ние жените наистина не знаем какво искаме. Хем искаме да сме равни с мъжете, хем искаме мъжете да ни отварят вратата и да ни плащат сметката в ресторанта. Гърбим се до носим пазарските торби само и само да не каже някой, че не сме равни.

Общи условия

Активация на акаунт