Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 732 936
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Пловдив
В студентските ми години съм седнала на питие с младеж, минава цветарка и ми купува цвете.
После аз трябваше да му платя коняка, че си дал последните пари за цветето.
Много такива се разхождат между нас, факт.
За студенти може и да е истина.

# 2 701
Муньо за малко да се прибере днес от ветеринар с чужда котка, объркал клетките, муньо не гледа вътре, грабва и изчезва, чатнал се в колата, човека търчи с нашата клетка с котето вътре след него, резил.

# 2 702
  • Бургас
Стига бе! hahaha

# 2 703
Мъжът ми си е муньо, но и го оправдавам.
Наскоро загубихме нашето коте, внезапно, още страдаме за него, осиновихме едно несретниче от улицата, защото просто нямаше да оцелее, мъжът ми е взел същата клетка като на Топче /нашето коте/, просто я е грабнал.
Топче като беше бебе го беше забравил във ветеринарната клиника, сетил се след няколко преки и газ обратно, бясна бях като ми разказа тогава, идеше ми да го убия.

# 2 704
Още се смея за клетката с чуждата котка

# 2 705
  • София
Муньо за малко да се прибере днес от ветеринар с чужда котка, объркал клетките, муньо не гледа вътре, грабва и изчезва, чатнал се в колата, човека търчи с нашата клетка с котето вътре след него, резил.
Скрит текст:
Баща отива в детската градина, да прибере сина си.
-Кой е вашият? - пита учителката.
-Има ли значение, нали утре ще го върна.

# 2 706
  • out of space

Не бих отишла без него, но ако е наложително и ми се прибере с чуждо коте- няма да го убия просто, ще го разфасовам.

Муньо-фризьор решава да ме подстриже "малко по-иновативно". Седя и се гледам от къде да се подравня по-напред.

# 2 707
  • София
Такива стиснати има много. Сюжетите за филмите често ги вземат от самия живот, така че на мен поне не ми звучи като за филм.
И аз преди години имах първа и последна среща с един, който ми се хвалеше, че не само работи като счетоводител в една фирма, ами с баща му си имат своя счетоводна къща и много клиенти. Поръчах си портокалов сок - каква наглост от моя страна. Попита ме това ли пия винаги на среща. Казах, че нямам точно определено питие, което винаги консумирам, но в общи линии през зимата пия чай или мляко с какао, но лятото предпочитам сок. Почти мога да се закълна, че видях в очите му да се въртят цифрички. През цялото време въртя и сука разговора все около този сок (натъртвам на сок, не фреш). Накрая като си извади портмонето и взе да смята, да забелва очи и да гледа към празната ми чаща от сок ми призля буквално. Казах, че сама ще си платя сока. После ме попита къде ще ходим сега. Казах му, че не ми се ходи никъде. Уморена съм и искам да си почина. Тръгнахме заедно към спирката, от която за жалост трябваше да хванем един и същ трамвай в еднаква посока. По пътя видях сладолед и си купих. Той гледаше жално, а аз гадно подметнах "ти няма ли да си купиш?". Е, не си купи.
На финала ще уточня, че не съм от жените, които държат да им плащат сметките. Но все пак е прието, че мъжът, който те е поканил на среща следва и да плати, освен ако не е уточнено предварително, че всеки си плаща своето. Излизала съм с мъж, който още в началото ми сподели, че е затруднен финансово. Сама си плащах повечето сметки, даже съм предлагала да платя и неговото в края на месеца и понякога е приемал с видимо неудобство. Но гореописаният си е чиста проба стисня.

# 2 708
Поръчах си портокалов сок - каква наглост от моя страна. Попита ме това ли пия винаги на среща.

Трябвало е да му отговориш "Да, обикновено пия фреш, но на срещи си поръчвам сок."

# 2 709
  • София
Е, тя ако си беше поръчала фреш, той щеше да получи сърцебиене.

# 2 710
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

грешка!
инфаркт, инсулт и полова немощ едновременно. TrollfaceTrollface

# 2 711

грешка!
инфаркт, инсулт и полова немощ едновременно. TrollfaceTrollface

Ще вземат да я съдят за убийство....по-добре не  Stop

# 2 712
Pandachina,
Трябваше да приемеш и втора среща, на която да си поръчаш фреш. Блясъкът в очите му ще е безценна картинка.
Аз, слава Богу, на подобни кавалери не съм попадала, но имах един приятел, който късаше с гаджетата си малко преди 14.02., за да не се налага да купува подаръци или да се харчи по вечери.

# 2 713
  • София
Бе, четох малко тука за срещите ви и се оцъклих. Аз ли съм изрод или вие все сте попадали на идиоти. Или има много пък, аз не съм ги усетил...
И съм имал и съм нямал. Като съм нямал, няма да каня някой/я да се правя на мъж, пък да не мога да почерпя едно кафе. И никога не съм мислил, че трябва да се дели сметката. Като не мога - не каня или може да е нещо по-лайт, разходка, по нещо малко на някое капанче, респективно по-тънко. Blush

# 2 714
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Pandachina,
Трябваше да приемеш и втора среща, на която да си поръчаш фреш. Блясъкът в очите му ще е безценна картинка.
Аз, слава Богу, на подобни кавалери не съм попадала, но имах един приятел, който късаше с гаджетата си малко преди 14.02., за да не се налага да купува подаръци или да се харчи по вечери.

и хваща следващата след 8 март Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Онзи, има мъже всякакви. както и жени.

Общи условия

Активация на акаунт