Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 732 943
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 685
Чета набързо известие за спиране на водата, на кои улици няма да има. Чета, чета и се оцъклям, от кога пък има улица Три синджира роби Scream Три пъти препрочитам, че е улица Странджа, ул. Родопи и още някаква....

и кой тука е "Муньо N-ти поред"??

Такава хубава тема беше преди време

# 2 686
Един мъж искал да ликвидира жена си и попитал приятел какво да прави. Приятелят му го посъветвал да и купи един "Запорожец" (имаше такива евтини коли едно време) и няма начин да не се пребие с него. След няколко месеца мъжът пак иска съвет, защото жена му си кара Запорожеца и няма и намерение да загива. Приятелят мисли и съветва да се купи по-мощна кола - например Лада. Речено-сторено. Обаче минават месеци, жената си кара Ладата и хабер няма да се трепе. Следва нова консултация и приятелят съветва - ако и купи "Ягуар", там няма грешка, 1000 на 100 ще свърши работа.
Срещат се приятелите след известно време и нашият човек засмян - най-после се е отървал от жена си. Приятелят го пита как е станало, а нашият човек отговаря - "Абе, малко мъчително беше, че три дни я глозга"

# 2 687
  • Шотландия
Сина ми /15г./ три месеца прави един сайт за едно състезание и накрая изпусна срока за регистрация и предаване. Направо съм бясна, три месеца труд и накрая да изпуснеш срока ooooh!.

Не се ядосвай. В такива случаи казвам "Това е хубав урок, доста скъпо платен, но затова пък ще се запомни" Simple Smile

# 2 688
  • На изток от Рая
Сетих се и аз за един муньо, та реших да го изтипосам тук  Laughing

След дъъълго настояване от страна на мунчо се навивам да пием по едно кафе.
Обажда ми се малко преди часа на срещата и ми казва, че вече е седнал,  няма търпение милия (си мисля аз)
Пристигам аз, а той си поръчал чай (човек от куртоазия би изчакал да дойда и аз, уви сигурно е седмаче  Grinning)
Та сядам аз, поръчвам си кафе, носят ми го, а нашия мунчо гледа с влажен поглед кафето ми...  виждам, че иска да пита нещо, но не смее...
АЗ: Искаш нещо да ме питаш ли?
ТОЙ: А, ами не... ама да ти кажа много ми се пиеше кафе, но чая е по-евтин, та затова чайче си взех.
АЗ: Ами, ок (учудих се малко, защото постоянно ми натякваше, че е голям баровец, но как да е)
ТОЙ: Е, няма ли да ми дадеш да си опитам поне?
АЗ:  Shocked Shocked  Shocked гнуслива съм, ако искаш си поръчай друго...
ТОЙ: Не, не остави не ми се пие ... ама ако няма да използваш другото захарче ще го взема  Grinning (прибра си го в джоба)
Започнахме да си говорим, кой с какво се занимава, хобита и такива работи ... По едно време мунчо ми прави комплимент за чантата, много хубава била, маркова е май,а? Ъхъ, маркова е викам (по едно време се заглежда в името на марката, доста странно ми стана  Simple Smile)
Изтрайвам го някак следващите 15-20 минути, но вече ми писва и го питам да ставаме ли вече? искам сметката, а мунчо вика: аа, аз моето чайче си го платих, айде плащай и да ставаме  Laughing
Едвам се сдържах да не прихна от смях  Laughing Излязохме пред заведението, а мунчо ме пита какво ще правя сега, дали ще се прибирам? Казвам да, и че ще се кача на едно такси, като чу моя сладур такси вика: ее, ще ме метнете и мене донякъде, че моята кола сега в ремонт  Crazy Качих го какво да го правя  Laughing През цялото време говореше на ние сега това... ние сега онова  Laughing Аз нищо не казвам, нямам търпение да слезе, спираме на една спирка,а муньо се прави, че търси пари  Crazy ами аз имам 50лв. на цяло, айде сега ти плати, а аз ще ти ги върна (повярвах му, мда)   Laughing оставяме го и продължаваме... Прибирам се аз и след половин час муньо започва да звъни, а аз вече решена, че с него никакви срещи повече! и му обяснявам, как нищо няма да се получи и т.н, а нашия моли се,моли се да излезем пак, но като видя, че не става и гордо заяви: Аз разбрах, че между нас няма да се получи още щом си поръча кафе  Shocked и видях в интернет, че чантата ти струва Х лв. една жена, която дава толкова пари за чанта, не може да бъде добра съпруга  Shocked Shocked не си на моето ниво ми обяснява  Joy Ех, радвам се викам и затварям.  Laughing Отървах се лесно от него Simple Smile
ПП: Един познат обясни, че мунчо си плащал предварително, за да не го набутват момичетата, няма да се вкарва в разход, я  Crazy Laughing
Има и още муньовци, но стана много дълго  Simple Smile

# 2 689
Не мога да повярвам, че не е някаква сцена от филм Wink)))

# 2 690
След като честитя на муньо, отявлен противник на Съветския съюз,  рожденият му ден с най-хубавите пожелания, получавам отговор: "по-добре да ми беше честитила смъртта на Ленин!" Frowning

# 2 691
Канела, отървала си се лесно.  Mr. Green

Ама и ти цяло кафе да си поръчаш, как може, само водичка. Ми после, като се ожените - ще вземеш с цели яйца да готвиш, пък те скъпи, а да не говорим, ако и масло слагаш...малиии, че то удари 6 лв. пакетчето.... Mr. Green Wink

# 2 692
  • На изток от Рая
rumka833, то, този ако ти звучи като от филм изваден... за другите субекти какво ли ще си помислиш, ученическите ми години са пълни с разни муньовци Laughing и сега срещам де, но по-рядко, защото ги отрязвам в зародиш Simple Smile

Natali_, обичам да се глезя, пия само скъпи неща - кафета и разни сокове  Joy А, както обичам да се вихря в кухнята, и хич не си правя сметка за продуктите... май не ставам за съпруга  Simple Smile, дали аз съм се отървала от него, или той от такава прахосница като мен, хм? newsm78  Joy

# 2 693
  • Бургас
Канела,много увлекателно разказваш и се посмях на мунчо.Ще ни споделиш ли още?

# 2 694
След като честитя на муньо, отявлен противник на Съветския съюз,  рожденият му ден с най-хубавите пожелания, получавам отговор: "по-добре да ми беше честитила смъртта на Ленин!" Frowning

Да не би да е роден на 21 януари?  Laughing

# 2 695
  • Бургас
Канела,да му беше дала поне да си близне това кафенце! hahaha
Не мога да повярвам,че има такива мъже. Joy

# 2 696
  • София
Ооо има и още как. Имахме един муньо в компанията, богат, с имоти, фирми, ама стиснат, игла в дупето не му влиза. Ние си поръчвме да ядем ня морето той ни дояжда каквото остане от чиниите. Една година на Лозенец беше пипнал вирус, зле му е, повръща и кибичи в тоалетната цял ден. Аз съм си поръчала риба, картофки, салата, не ги доядох. Изяде ги той и бегом до тоалетната... Да няма зян. В 14:00 на 40 градуса на плажа, ходеше 2км за да купи 10 стотинки по-евтина вода.

Иначе да изтипосам и мойто мъж! След като забрави да ми честити 8ми март, вдигна ми кръвното в 08:15 със звънене на пожар докато оставям детето на градина че не може да си намери запалката. Вдигнах му скандал, извинява се цял ден. В болничен е и не може да стъпва та не очаквах и като се прибера да има нещо подарък. Прибирам се, цветя, луксозни ръчно направени шоколади, поръчал вечеря, викам брей, хайде простено ти е. Два часа по-късно казва, абе аз само да ти кажа че шоколадите не са от мен, а от леля Х(жената дето чисти в нас) Joy, не ти казах че много ми се връзваха с аранжировката на масата Grinning.

# 2 697
След като честитя на муньо, отявлен противник на Съветския съюз,  рожденият му ден с най-хубавите пожелания, получавам отговор: "по-добре да ми беше честитила смъртта на Ленин!" Frowning

Да не би да е роден на 21 януари?  Laughing

Аха, всяка дата, отбелязала смъртта на даден комунистически лидер представлява празник за него 🙄

# 2 698
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тоя не е Муньо!
психо е.
Sad

# 2 699
В студентските ми години съм седнала на питие с младеж, минава цветарка и ми купува цвете.
После аз трябваше да му платя коняка, че си дал последните пари за цветето.
Много такива се разхождат между нас, факт.

Общи условия

Активация на акаунт