Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 467
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 500
 Joy
И при мен един шофьор на такси , само че не ме забрави, а отвлече куфара ми  Crazy В момента, в който излизам от колата и минавам да си взема багажа, той тръгва.Бягах след него 40-50 метра, добре че беше една малка уличка, та караше бавно и ме забеляза, доста се посмяхме с него.

# 1 501
  • Бургас
Абе друго си е да те забрави мъжа ти! hahaha

Ма-ко,аз с мотор имам също много забавни случки,но поне не са ме забравяли. Grinning

# 1 502
  • при късмета
Славче и аз имам още. Веднъж се разправях с Красимир Костов (този с пътните произшествия то ТВто). С частна кола (тогава можеха да спират с такива) ме засече перпендикулярно и щях да се ударя в него, само за да ме спре. Добре, че возех човек отзад, защото не стигах земята от мотора и ако не возя някой, че да стъпи и задържи мотора като спра, трябваше да спирам по бордюри и пейки.
А Костов ме спря, защото цитирам: "Гледам един мотор и една каска, а не виждам кой кара" (това защото бях 10 годишна и много дребна, като сложех каска буквално изчезвах.
Все пак ни накара да се разменим с този когото возех, ама нямаше нужда да се опитва да ме пребие

# 1 503
 Тръгвам да летя за Будапеща с колеги и ни казват,че полетът ни има закъснение от един час. Бяхме вече в безмитната зона, повъртяхме се тук-там и седнахме да чакаме. Колегите забиха носове в телефоните си и аз какво да правя, викам си ще поцъкам нещо във фейсбук. Тъй като и там нямаше нищо интересно, реших да се тагна от летището Sunglasses...летя от Букурещ към Будапеща...и след около минута почвам да получавам известия за харесан статус и разни коментари от приятели и както си ги чета, по едно време виждам коментар от един младеж, който не ми е близък, познат от предишната ми работа: "Родоотстъпник"!??? Моляяя,  #Crazy толкова ми стана тъпо, нямаше как да оставя тази глупост, трябваше да вадя и включвам лаптопа, за да го изтрия, защото телефонът ми нямаше такава опция или просто нещо се беше сбъгясало!

А младежът винаги, на всеки празник не пропуска да ми честити: рожден ден, имен ден, осми март, Коледа и т.н., при това е доста мил, нооо това не му пречи и да ме нахрани като получи факс.  hahaha

Скрит текст:
Чужденците определно са много по-стиснати от българите и по-малко кавалери от тях-това съм установила от моя опит...

# 1 504
Скрит текст:
Чужденците определно са много по-стиснати от българите и по-малко кавалери от тях-това съм установила от моя опит...

Интересно, моят опит друго говори и затова и ги предпочитам пред българите.  Laughing Grinning

# 1 505
  • София
Тръгвам да летя за Будапеща с колеги и ни казват,че полетът ни има закъснение от един час. Бяхме вече в безмитната зона, повъртяхме се тук-там и седнахме да чакаме. Колегите забиха носове в телефоните си и аз какво да правя, викам си ще поцъкам нещо във фейсбук. Тъй като и там нямаше нищо интересно, реших да се тагна от летището Sunglasses...летя от Букурещ към Будапеща...и след около минута почвам да получавам известия за харесан статус и разни коментари от приятели и както си ги чета, по едно време виждам коментар от един младеж, който не ми е близък, познат от предишната ми работа: "Родоотстъпник"!??? Моляяя,  #Crazy толкова ми стана тъпо, нямаше как да оставя тази глупост, трябваше да вадя и включвам лаптопа, за да го изтрия, защото телефонът ми нямаше такава опция или просто нещо се беше сбъгясало!

А младежът винаги, на всеки празник не пропуска да ми честити: рожден ден, имен ден, осми март, Коледа и т.н., при това е доста мил, нооо това не му пречи и да ме нахрани като получи факс.  hahaha

Скрит текст:
Много ме е срам, но нищо не разбрах.  Embarassed

# 1 506
  • София

Скрит текст:
Много ме е срам, но нищо не разбрах.  Embarassed
Хахаха, и аз:)
Мисля, че авторката е сбъркала темите-постът е аз най-голяма муня, сигурно.

# 1 507
  • София
Аз го разбрах, че мацката е възмутена от мунската постъпка на младежа, че я е нарекъл "Родоотстъпник", въпреки че принципно бил доста мил към нея, честити ѝ празници, това онова, ама като получи факс, както се изрази тя, ръси разни глупости по неин адрес Simple Smile

# 1 508
  • София
Аз го разбрах, че мацката е възмутена от мунската постъпка на младежа, че я е нарекъл "Родоотстъпник", въпреки че принципно бил доста мил към нея, честити ѝ празници, това онова, ама като получи факс, както се изрази тя, ръси разни глупости по неин адрес Simple Smile
И тя пък , за да му изтриела коментара, вадила буркани и лаптопи на летището, брех, брех, брех.... муньо до муньо, мила моя майнольо  hahaha

# 1 509
  • София
 Joy е и това го има, но не знам дали го е имала предвид  Laughing

# 1 510
Преди няколко години с мъжа ми и приятели ходихме на екскурзия до Дубай. Там има забрана за продажбата на алкохол. Това за мъжете се оказа голям проблем и факта, че им е забранен ги накара да им се пие нон-стоп!  Crossing Arms Та всеки от нас носеше в куфара си стекче с бири, които накрая се насилихме да изпием, но много ги бе страх да не останат жадни  Crazy

Та багажа в куфара на мъжа ми бе малко, а моя преливаше от парцалки и затова уплътних стекчето с бира с мои дрехи. Обаче на летището при кацането на самолета нещо в моя мъж явно изглеждаше съмнително, защото го отделиха от групата за проверка на багажа. Затвориха го в една стая, а аз толкова се притесних, че ревнах в чакалнята. За Бога, проклинах тая бира и вече си мислех от къде да намеря пари, за да го спасявам.

Та в стаичката имало 6 човека, като жена отворила куфара след щателен разпит дали той си е гласил багажа. Мъжа ми твърдо заявил, че това е неговия багаж и той си го е гласил. Отворили куфара и забрадената усмихната жена внимателно махнала добре сгънатата ми, ефирна,  лилава рокля с тънки прерамчици. После започнала да вади дантелени блузчици и дамско бельо, с което бях уплатнила стека с бира. Присъстващите мъже го гледали потресени - все пак той е двуметров, бръснат и татуиран тип, на който лилава рокля и дантелено бельо трудно биха ходили. Накрая стигнала до бирата, която мъжа ми бе опаковал допълнително с тиксо и найлон да не би да оплеска багажа. Питали го какво е това, а той отговорил, че е животоспасяваща течност.  Crazy Не одобрили чувството му за хумор и пак го питали какво е това. При уверение, че е бира жената разрязала опаковката, извадила едно кенче бира и минала до всеки друг от присъстващите да му го покаже като промоутърка. После много внимателно пак опаковали бирата и жената сгънала и прибрала ВСЯКА ЕДНА от извадените дрехи /предимно мое бельо  Blush/.
И така де! Пихме бира в Дубай, но на връщане мъжа ми каза да сложа в неговия куфар обувките си  Mr. Green

# 1 511
  • София

След втори прочит, го разбирам така: Вероятно е някаква екстра при "тагването" от друга точка, при която автоматично излиза  статус че си там, а приятелите от ФБ, биват автоматично уведомени...
И младежът е номиниран за муньо, защото виждайки, че shakri е по чужбинско, моментално я заклеймява като
Цитат
"Родоотстъпник"
Което е меко казано странно, предвид предишната им комуникация.
Ако бъркам, нека да поясни авторката, какво по-точно има предвид.

the Дорис
,
Няма ли да издадеш книга най-накрая, да не вземе някой да ти окраде историите и да забогатее на твой гръб  Joy

# 1 512
Мъжът на най-близката ми приятелка е страшен темерут. Това е само малка част от "комплиментите" му.

Не сме се виждали от известно време, аз много напълняла, отивам им на гости. При което Муньо ме подхваща от вратата "Малееее, къв гъз си отпрала... Глей ма, Нино, глей тая къв гъз е напраила..."

Втора ситуация след година и половина, аз отслабнала. Отивам у тях и самодоволно се подхилквам по пътя, кльощава съм като клечка, сега, ще - не ще, трябва да ме похвали. Муньо: "Мале, Хелуинке, на кво си заприличала, никви цици не са ти останали. Глей ма, Нино, никви цици няма тая..."  ooooh!

# 1 513
Този не е темерут, а уникално същество  :shock #Crazy ooooh!

# 1 514
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уникален означава единствен по рода си  Confused този за съжаление не е.
бившият на най-добрата ми приятелка е същия.
след една от първите ни срещи му отговорих. работила съм в колектив от 60 мъже и 5 жени, та знам как та му отговоря.

след това репликите му останаха същите като на хелуинкин муньо, но ... по адрес на приятелката ми=жена му.

родих се, когато се разделиха.

Общи условия

Активация на акаунт