Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 459
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 530

Взима ме той рано-рано сутринта, смучем кафета и пътуваме. По едно едно време той се обръща към мен и ми съобщава: "Знаеш ли, че Нина са я шили отдолу. Дано да са ѝ сложили някой шев в повече, че лопаше кат в кофа..." Това бяха мислите, които го вълнуваха във връзка с раждането на първородния му син...

Извинявай, но си голяма Муня.  Laughing
Трябваше веднага да реагираш и да му пуснеш една искрена изненада от рода на:
- Така ли-и-и-и? Хм, странно. Предишните ѝ гаджета все се кефеха колко е тясна и стегната и какво удоволствие е да се прави секс с нея... Ти що така?
И да хвърлиш един сканиращ и разочарован поглед към скута му...  Whistling

# 1 531
  • In The Middle Of Nowhere
Е, аз имам малко обратен вариант на същата тъпост.  С второто  дете имах проблеми при раждането, приеха ме по спешност без да успея да се обадя на  моя лекар.  До последно слушах екипа как  си шушукат ,че трябва да ме транспортират до   друга болница, да не  станело лошо...Бащата на малкия стоеше отвън и сигурно е бил много притеснен, защото  през пет минути  идваше санитарка, да ми каже колко ме обичал и как ходил като призрак... Както и да е, родих ,  имах много разкъсвания вътрешни и външни и лекарят ме ши по-дълго като  време  от самото раждане (знам го, защото гледах непрекъснато часовника и се молих това нещо да приключи най-после) После разбрах и че при такива случаи се биело упойка, но явно са решили   да пестят. Та  като приключи всичко, бащата  питал лекаря как сме аз и бебето и  онова нещо отговорило - за бебето не знам още , ама твоята така я заших, че няма как да не си доволен. ooooh!

Лекарски муньо.. не са изключение за жалост.

# 1 532

Взима ме той рано-рано сутринта, смучем кафета и пътуваме. По едно едно време той се обръща към мен и ми съобщава: "Знаеш ли, че Нина са я шили отдолу. Дано да са ѝ сложили някой шев в повече, че лопаше кат в кофа..." Това бяха мислите, които го вълнуваха във връзка с раждането на първородния му син...

- Така ли-и-и-и? Хм, странно. Предишните ѝ гаджета все се кефеха колко е тясна и стегната и какво удоволствие е да се прави секс с нея... Ти що така?
Това мн ме изкефи. Hug

# 1 533

Joy Ще идвам на уроци при теб "Как да поставим идиота на място !" Grinning

# 1 534
Grach i Daniabc, разбрали сте правилно.
А тези с бурканите и "остроумните коментари" не мисля да ги коментирам...

# 1 535
Ох, като говорим за лекарски изцепки се сетих за гинеколога на една приятелка. Тя е бременна и отидохме наскоро на видеозон, за да видим бебока. Показва ни той ръчички, крачета, сърчице. По едно време възкликва възхитено, че вижда ,,орехчетата на бебето". Пет минути разговора се въртя около ,,орехчетата''. Накрая аз не издържах и избухнах в смях..... при което той се обърна и ме пита дали съм женена. Аз му отговарям, че не съм, а той... ,, а ти пипала ли си някога ръбчетата на орехчетата на мъж?" Shocked Shocked Shocked

# 1 536
а ти пипала ли си някога ръбчетата на орехчетата на мъж?
Що не рече" Не,на мъж още не съм,само на жена..." Laughing

# 1 537
 Grinning Grinning Grinning Изобщо не знаех какво да отговоря тогава, не очаквах подобен въпрос и доста се смутих.
Иначе.... да ви разкажа и аз за едно мое разочарование наскоро. Не знам дали да го категоризирам господина като муньо, но държанието му беше меко казано странно. Прибира се един ден майка ми у дома и възхитена ми разказва как нейна приятелка имала чудесен племенник, живеещ в София. Според нея бил прекрасен, възпитан, образован с добра професия и искала да се запознаем. Аз бях доста скептична, но накрая склоних. Разменихме си профилите във фейсбук и започнахме да си пишем. След време обаче ми направи впечатление на много внимателен и мил човек. Постоянно ми пишеше и се интересуваше как съм, ако сметнеше, че ме е нагрубил за нещо се извиняваше. За рождения ми ден ми направи изненада и ми изпрати много красив букет с цветя по куриер от София. Останах наистина много приятно впечатлена от този галантен мъж. Дойдоха празниците и той се прибра в нашия град, бяхме си говорили, че ще излезем, за да се запознаем. С него сме от един град, но в момента той живее в София. Не ми писа, за да ми каже, че вече е в града. Реших да го поздравя за Коледа и му писах, а той ме попита кога ще се видим за  кафе и къде ще го заведа. Предложих му на следващия ден да се видим и той прие. Аз вече толкова развълнувана и притеснена стоя и чакам срещата ни, а той два часа преди нея ми казва, че няма да може и ще се реваншира. Тъпо ми стана много, но реших, че няма да го режа още и че явно има причина, за да постъпи така несериозно. Два дни не даде никакъв сигнал на живот. След тях ми писа, че бил постъпил несериозно и ме пита кога ще се видим. Аз му обяснявам, че сега  наистина трябва да се реваншира. Прочете си съобщението и пак два дни ни вест, ни кост. Ден преди 31-ви ми звъни по телефона, а аз бясна, че цяла седмица не ми отдели време да се видим не му вдигнах изобщо. На 1-ви в 4-ри сутринта реши да ме попита дали искам да дойде при мен в заведението. Аз му отговорих, че тъкмо ще се пибирам. Очаквах като кавалер  да предложи поне да ме изпрати до нас.  Неговата реплика беше ,, явно се притесняваш от мен, добре тогава, забрави  ме" Shocked Последваха още няколко реплики как трябва да го забравя и така ни приключи краткото виртуално приятелство.  Grinning Така и не разбрах какво беше това разиграване от мъж, преминал 30-те. Смятах, че на тази възраст са малко по-зрели и сериозни. Нито веднъж не го поканих да се видим, той настояваше, а подходи по доста странен начин. Разговорът ни завърши с реплика от негова страна, че не обича жени, които го лъжат и че трябва да го забравя завинаги. newsm78 Така и не разбрах с  какво съм го измамила толкова.  Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 18:30 от plodovo_mlqko

# 1 538
  • I want it all and I want it now.
Хубавото е ,че си се отървала навреме.  Peace
Явно си има някакъв психически проблем.
Той си го е казал да не  се занимаваш с него.  Wink

# 1 539
Луди дебнат отвсякъде  Crazy

И аз имам случка с луд мъж - бивш колега. Работата ни бе свързана, но бяхме в различни стаи. Налагаше се да работим по няколко часа седмично заедно и предимно аз ходех в неговия кабинет, където той не е сам! На втория месец колегата издебва когато другите излизат да пушат и ми казва с прискърбен тон:
- Дорис, това между нас не може да продължава! И двамата сме женени - трябва да спрем навреме! 
Аз бях в такава почуда, че само изтърсих:
- Ми да! - /имах предвид, че сме женени/ - Обаче и хабер си нямах, че нещо сме почнали, че да го спираме  Shocked Той дори визуално не ми допадаше.
Повече не работехме седейки един до друг, а си прехвърляхме документите по мейла, което усложни нещата, ама нейсе!

Та тоя дето ме отряза без да знам че имам връзка с него  Crazy напусна половин година по-късно. Де да го знам, може да си е мислил, че ходя до кафе автомата само и само да го срещна по коридорите  Crazy

# 1 540
Кошмар!  Crazy После ходи доказвай, че нямаш сестра!!!

# 1 541
О, Дорис Grinning Grinning Grinning искрено ме разсмя!

# 1 542
Цитат
На 31-ви в 4-ри сутринта реши да ме попита дали искам да дойде при мен в заведението. Аз му отговорих, че тъкмо ще се пибира. Очаквах като кавалер  да предложи поне да ме изпрати до нас.  d

Аааа, за да няма разочарования, на мъж се говори конкретно, малка е вероятността да се сети какво очакваш да ти каже (аз тази реплика бих я разбрала като "Няма смисъл да идваш, изморена съм и планирам да се прибирам.).

# 1 543
Според мен, ако имаше желание много по-рано щеше да ме покани да се видим. Simple Smile Явно така е трябвало да стане. Simple Smile

# 1 544
Явно го е хванало страх нещо да не вземете да се харесате и в повече да прерастне. Знам ли, сещам се просто за такива образи, които са го правили. Зор за среща и после си траят и странят.

Общи условия

Активация на акаунт