Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 450
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 545
Мляко, тоя 4 дена не е изтрезнял, пиян е бил за това така е реагирал. Мани го. Малоумник!   Hug

Дорииииис, ах ти, палавнице!  Joy

# 1 546
Имал е уредени други срещи с кандидат-гаджета. Или просто си е имал приятелка човекът, която не знае, че е "свободен. Simple Smile

# 1 547
Уф, кофти работа с тоя младеж. Simple Smile Дано поне с другите девойки му е провървяло. Simple Smile

# 1 548
  • Добрич
Имал е уредени други срещи с кандидат-гаджета. Или просто си е имал приятелка човекът, която не знае, че е "свободен. Simple Smile
Или просто не е знаел, че е "запознат" във фейса с мацката. Струва ми се, че маминка е писала през цялото време от неговия уж профил./за да е чак необичайно  мил и галантен????/
Когато е трябвало да се видят реално, не е  успяла да го склони за среща с уреденото момиче , дъщеря на приятелка и работата се е размазала.
 Голям сценарий сътворих, но още в началото на разказа на това ми заприлича.......

# 1 549
Ехеее, това е готина версия  Grinning 
Аз прибавям - хранително натравяне. Мунчо е ял развален карфиол и целият му социален календар страда от последствията. На четвъртия ден а-ха да си покаже носа навън, но не било писано.

Не твърдя, че това се е случило, но този младеж толкова успешно е о%€$ал положението, метафорично, че може и съвсем реалистично да си е било.  Naughty

# 1 550
 Grinning Grinning Grinning Версиите искрено ме разсмяха. Не знам каква е причината и не ме интересува, де. Може да се е чувствал длъжен да ме покани, а да не е искал, знам ли. Възможно е и да не съм му била приоритет , да си е излизал със свои приятели. Явно от скука е предложил да дойде в заведението.

Сетих се за един мунчо- бивше гадже на позната. По нейни думи той твърдял съвсем сериозно, че ако я напусне тя със сигурност щяла да се самоубие от мъка по него. Ето защо не я бил изоставил по-рано. #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 551
Аз прибавям - хранително натравяне. Мунчо е ял развален карфиол и целият му социален календар страда от последствията. На четвъртия ден а-ха да си покаже носа навън, но не било писано.

Joy  Joy

С глас се смея!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 05:13 от Поля от слънчогледи

# 1 552
Смеете се вие ( и аз, де), но имах подобна случка преди 12-13 години с един пожарникар - общи познати (съседи и "приятели" на родителите ми), напираха да ни запознаят, накрая склоних на следобедна (неангажираща) бира в кварталното заведение. Капан обаче ме чакаше там, младежът - спретнат с нови служебни обувки, гледа ме като вече неговата жена, сватовницата - и тя с нас. Рано разбирам каква е ситуацията и набързо си измислям ангажимент с родителите ми, които са на 15 км от града. Грешна стъпка! Познатата ни настоява младежът да "запали колата" и да ни закара до там. Попътно, незнайно защо, минахме да приберем и майка му, да се запознаела с нашите и да види къде сме живеели (това, прикрито зад мотива, че ще са на гости на съседката). Младежът е номиниран, щото следваше плана на възрастните, не че той беше в първа младост и щото много лековерно беше повярвал, че са му намерили "булка".
П.П. След тая случка дълго време отношенията между родителите ми и съседите бяха обтегнати.

# 1 553
  • София
Сигурно майка му е видяла в теб последен шанс, сина ѝ да се изнесе, може би  Laughing

Скрит текст:
Наскоро гледах един епизод на "Жертви на модата" и там една майка на един 42 годишен мъж се чудеше как да го накара да се изнесе, та затова това ми дойде на акъла  Laughing

# 1 554
  • ВАРНА
Номинирам един много забавен познат,който година и повече страдаше  от липса на секс от жена си,защото:"...много тясно са я зашили след раждането."
 На въпроса ми:
-Абе тя не бе ли планирано секцио!
Той потвърди и продължи да кълне некадърните доктори.Хич и не му направи впечатление съседа,който веднага след отиването му на работа идваше на гости при жена му.Диагнозата бе развенчана,чак когато тя се пренеше в комшията.

# 1 555
 hahaha hahaha hahaha е, не.......горкия  ooooh!

# 1 556
Смейте се на Дорис, тя заслужава Mr. Green!
Ама аз да ви кажа, имам една колежка, дето точно така преследва един женен мъж, имал неблагоразумието да я покани веднъж на кафе. То не са следенета на статуси, анализиране на дневен аутфит, преследване до машината за кафе, че и забрана човека да говори с други жени от офиса.  ooooh!
При това, въпросната каза, че не го ревнува от собствената му жена, понеже тя е законна. Против имала само като той се срещал с други колежки в офиса (нищо, че сме близо 3000 човека в 4 сгради и няма скрито покрито) Tired

# 1 557
  • София
Така не се бях смяла отдавна, много забавни истории   Crazy Mr. Green И аз съм се сблъсквала с доста муньовци с един даже живях,но за него по нататък  Mr. Green Последно се сблъсках с Мачо- Муньо.

Срещата ни беше насляпо. Наши познати решиха, че ще си допаднем . Единствената ни среща се състоя в сладкарница . Муньо закъсня с около 15 минути като вместо да звънне ми писа във ФБ да ме уведоми  Laughing Явно искаше да се направи на тежък и помоли сервитьора да му каже какви пури имат. В сладкарницата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Беше с риза видимо 2 номера по-малка , за да изглежда як. Нали знаете как се образуват дупки между копчетата на ризата , когато е прекалено малка? през цялото време ми беше неудобно, че погледа ми все там се спира..на тези яко зеинали дупки .Муньо 40  минути обяснява за своята неповторимост и правеше намеци ,че е състоятелен . Усещайки някакъв диалект аз съвсем добронамерено го попитах от къде е и той се нацупи и вика "От София". В последстивие разбрах, че е от Ямбол . То не беше толкова лек диалект, че да му минава лъжата  Joy
Някъде към средата на срещата Муньо  се усети, че не проявявам интерес и не се впечатлявам и ми вика " Няма жена, с която да съм бил и да не се е издигнала  след това  " Joy Joy Аз просто останах втрещена. Неловко мълчание.
Накрая ме изпрати  до нас и аз бързам да сляза от колата и да избягам и той ми вкарва невероятното предложение другият път да се видим в тях направо  и да  правим див , животински секс "  Sick  Sick Sick

# 1 558
  • Варна
Преди 6-7 години, точно след натирих най-големият муньо от живота си излизам на разни уредени срещи. Та попадам на един образ метър и двайсе ( за сведение аз съм метър и седемдесет), строен като табуретка. Беше ми се залепил във скайпа и се навих да излезем за по кафе. Та попадам на този джобен формат който се пери като японско петленце и с всяка изминала минута ми става по смешно и по смешно. В един момент този левент казва, че има жена, но обичал да "праска" нещо странично. Викам ами ако тя разбере . Без да се замисли ми каза, че не му пука дали тя ще разбере. Най- важното е майка му да не разбере, че била жената а живота му.  #Crazy Вече бях останала безмълвна, когато тоя герой се изпъчи и ми вика "Айде тръгвай да те водя на хотел и да те разчекна като варена кокошка" Това ме довърши и се изстрелях като тапа от кафенето. Последно ми писа, че съм сексуално незадоволена кучка и че някой ден ще се срещнем отново за да ми докаже какъв мъж е. Блокирах го на секундата

# 1 559
"Айде тръгвай да те водя на хотел и да те разчекна като варена кокошка"
Е, не ..... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт