Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 408
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 575
Днес обядваме аз, мъжът ми и детето. Детето казва, че тичъра (учителя им по английски) им казал "да научат часовника". И естествено с мъжа ми започваме един през друг да обясняваме, като аз задавам и уточняващи въпроси - Само кръглите часове ли? ; Не , всички!
Добре, кръглите лесно - бързо ги схвана. Продължаваме с четвъртинки и половинки,  a.m., p.m., а бе взе да става каша в главата му. Аз междувременно се чудя как така ще ги кара тичъра да учат без нищо да им е преподал и накрая сина ми вика: Само да уточня - каза да го учим на български!
 Crazy Crazy #Crazy АААААА, е това беше важна подробност!
На момента прекратихме всякакви уроци и продължихме да обядваме!

# 1 576
  • Варна
Сега ми е смешно много, но тогава хем смешно хем шокиращо. Абе доста потресена си бях. Та така, тогава и други имаше, ама те слаба ракия в сравнение с японското петленце  Laughing

# 1 577
     Какво стана, да не изчезнаха муньовците?  Simple Smile

Един мунчо от далечното минало си монтира нова мУдИерна врата на апартамента. Изчаква ме да се събудя, тъкмо приключил, и ме вика да я видя готова. Ставам аз, нахлузвам някакво долнище (с около четири номера по- голямо от моя размер) и полуразсънена, несресана, без сутиен ,боса , само по една тънка тениска и долнището отивам да зърна набързо - овтън, отвътре - почна една презентация.

-Ела ела, да видиш с какъв як механизъм е отвън!
     -Ти ключ имаш ли с теб?
     -Няма страшно бее, какво се притесняваш,ключ не ми трябва!

Само докато кажа "Нее!" и вече бяхме заключени отвън на площадката.  И вярно - механизмът як та як - троѝно заключен. Направо ми се до.......рева. После можете да си представите как Мунчо и Торбалан ходят да търсят при кои съседи да се скрия (тогава не познавах почти никого от входа, а и беше работен ден), докато се намери гениално решение.
     Наѝ- потресаващото обаче беше, че когато казах "Извикаѝ ключар, обади се на някого да даде някоя идея, не знам, ако ще на пожарната се обади, отиваѝ да търсиш помощ!!!!!" , ми се отговори " А, да бе, да се излагам !" Трябваше да чакаме няколко часа да се издирят и да си доѝдат от село хората от съседния апартамент, и докато аз бера срамове при едни съседи, тоѝ ходи да прескача през терасите (на последен етаж).

За протокола - след това му се случи още два пъти , ама вече сам.

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 16:44 от rain_bs

# 1 578
Номинирам моя муньо  Heart Eyes
Наскоро прави в тях ремонт, нови мебели и тн. И така нареди мебелите, месеци наред стояха в един ред. Но иначе се разсъждаваше защо не "еди как си", така не ставало. А стаята голяма, но мебелите - още повече. В случая все го бъзикам, че като отида в тях и леглото е право срещу вратата, а това е едно голямо улеснение  Joy
И една сутрин решава, че ще мести. Сам. Похвали ми се вечерта, че след цялото местене, за да види как ще стоят мебелите установил някои неща:
1. Работата на хамалите изобщо не е лека работа
2. Някои предмети се "оказват" прекалено големи/малки/неподходящи за мястото,  за което са били планувани
3. Досега мебелите са били във възможно най-доброто  положение
И все пак леглото си остана точно срещу вратата. Ами така де "от вратата за краката"  hahaha Joy

rain_bs не са изчезнали муньовците, изчезнали са муньовщините им, защото са видели темата сигурно  Mr. Green

# 1 579
Ама как ще са изчезнали муньовците? Аз цял роман мога да напиша. Има един муньо, който ме сваля. Не ме кани на кино или на вечеря , а да му изчистя и наготвя. Само да вметна , че между нас не е имало нищо, но човекът преди няколко седмици скъса с мен , защото не съм знаела какво искам...... Party

# 1 580
Ама как ще са изчезнали муньовците? Аз цял роман мога да напиша. Има един муньо, който ме сваля. Не ме кани на кино или на вечеря , а да му изчистя и наготвя. Само да вметна , че между нас не е имало нищо, но човекът преди няколко седмици скъса с мен , защото не съм знаела какво искам...... Party

Ауу, че сладко  hahaha  не те ли досрамя да го изтървеш това бижу?  Crazy

Така вече се успокоих - не са загинАли геройски.

# 1 581
Ами почувствах се недостойна за такъв момък.
Имаше един друг пък , който все се правеше , че си е  забравил парите , та да може все аз да плащам. А когато ми казваше предварително , че няма пари в него и беше сигурен , че ще платя , си поръчваше като за последно. Е , когато се усетих и му спрях кранчето, изведнъж реши , че май вече не иска да се виждаме.

# 1 582
  • София
Излизах два пъти с един муньо. На първата  среща ми се стори, че нещо не е ок при него, но реших да му дам шанс. На втората среща ме  заведе на вечеря. Отидохме в ресторанта, аз си поръчах вода и някаква салата, а той само ЧАЙ  Shocked След 30 минути изхвърляне от негова страна колко е велик  вече бях убедена ,че интуицията ми не ме е подвела и му казах, че не ми е добре и искам да се прибирам. Когато сервитьора донесе сметката Муньо само се пипна в джобовете и заключи , че си е забравил парите  Mr. Green Платих сметката и си хванах такси  Peace

# 1 583
Излизах два пъти с един муньо. На първата  среща ми се стори, че нещо не е ок при него, но реших да му дам шанс. На втората среща ме  заведе на вечеря. Отидохме в ресторанта, аз си поръчах вода и някаква салата, а той само ЧАЙ  Shocked След 30 минути изхвърляне от негова страна колко е велик  вече бях убедена ,че интуицията ми не ме е подвела и му казах, че не ми е добре и искам да се прибирам. Когато сервитьора донесе сметката Муньо само се пипна в джобовете и заключи , че си е забравил парите  Mr. Green Платих сметката и си хванах такси  Peace
Е този поне само чай е пил , а моя си поръчваше 1во , 2ро и по 2 десерта и няколко коли.

# 1 584

Ами почувствах се недостойна за такъв момък.
Имаше един друг пък , който все се правеше , че си е  забравил парите , та да може все аз да плащам. А когато ми казваше предварително , че няма пари в него и беше сигурен , че ще платя , си поръчваше като за последно. Е , когато се усетих и му спрях кранчето, изведнъж реши , че май вече не иска да се виждаме.

Вярно, ако публикуващ проекто - романа ще се замогнеш доста   Grinning

Сетих се за още един уникат - една година на Великден на връщане от църквата мунчо се качи до тях и си оставил запалената свещ на масата в една чинийка ( в апартамента нямаше никой друг) и слиза готов " да ходим някъде до сутринта". Добре, че го питах " изгаси ли я?" , и го върнах.  ooooh!

# 1 585
  • София

[/quote]
Е този поне само чай е пил , а моя си поръчваше 1во , 2ро и по 2 десерта и няколко коли.

[/quote]

Да, не ме натовари със сметката, но изглеждаше нелепо да пие само чай в ресторант  Mr. Green

# 1 586
Изобщо е супер муньовщина мъж да чака жена да му плати сметката на среща, особено ако е първа.

# 1 587
Изобщо е супер муньовщина мъж да чака жена да му плати сметката на среща, особено ако е първа.

И мъжете се еманципираха  Joy

Вече съм споменавала за един Муньо, който ме покани на среща на пейка. Същият след това излизаше с една моя позната. Там явно е имало повече химия, понеже е имало повече от една среща. Муньо много я беше харесал, понеже се разхождали с нея и го черпила сладолед. Тя после се оплакваше, че като седнали на заведение, й направил забележка защо си взима някакъв скъп чай, след като имало и по-евтин.

Муньо 2: Не съм имала никакви срещи с него, дори не го харесвах, защото го мислех и за прекалено възрастен. Не го и познавам, освен виртуално, но си беше въобразил, че ме харесва и аз го харесвам, та веднъж ми писа: Хайде да се срещнем в град В, тъй като ти живееш в град А, а аз - в град Б, а град В е точно по средата между двата града. Иначе му било много скъпо - налагало се, ако държа да се видим, да си разделим разходите. Изобщо не държах да се видим. Същият Муньо е много влюбчив - сменя си статуса във фейса на "обвързан", дори без да е виждал на живо жената, а само виртуално да я познава. Над 40 г. е в момента, живее с майка си, все го зарязват жените. След като му отказах да се видим, започна да разправя, че съм стара мома и такава ще си остана, тъй като съм била много претенциозна - бях на 25 или на 26 години тогава.

# 1 588
кукумицинка, пак че не е казал, че е бил обвързан с теб. Защото на мен ми се е случвало от приятели да разбера, че еди кой си ми е гадже, когото дори не познаввам лично  Mr. Green. Това, разбира се, беше в тийнеджърските години....

# 1 589

Само докато кажа "Нее!" и вече бяхме заключени отвън на площадката.  И вярно - механизмът як та як - троѝно заключен. Направо ми се до.......рева. После можете да си представите как Мунчо и Торбалан ходят да търсят при кои съседи да се скрия (тогава не познавах почти никого от входа, а и беше работен ден), докато се намери гениално решение.

Нещо не успях да разбера - вие живеете в един блок, вратата се заключва от вън, вие оставате на площадката и ти се чудиш при кои съседи да се скриеш??!! А вариант да се прибереш у дома, докато той намери решение да си отключи , няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт