Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 337
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 890
Доста се посмях. Преди три месеца наводних четири етажа под нас със зелева чорба. Някои тук се опитаха да ме убедят къв съм вилиджър, пък аз съм си бил точно за тук.

# 1 891
  • София
Доста се посмях. Преди три месеца наводних четири етажа под нас със зелева чорба. Някои тук се опитаха да ме убедят къв съм вилиджър, пък аз съм си бил точно за тук.
Как го постигна?

# 1 892
Как го постигна?
   Кое? Просветлението, че съм Муньо, или наводнението?

# 1 893
  • София
Как го постигна?
   Кое? Просветлението, че съм Муньо, или наводнението?
Хаха, наводнението.

# 1 894
Заплеснахме се с жената, докато го претаках. Добре, че съседът от долу звънна... след половин час.

# 1 895
  • Шотландия
Мъжът ми от година и нещо играе някаква стратегическа колективна игра в нета,пълна глупост за мен.Формират армии,превземат градове и т.н.Някои от съотборниците са му приятели от реала.Снощи го слушам,че уточнява с един от тях някаква стратегия,но ММ не беше съгласен и разговорът приключи така..."Ами тогава повече няма да играя с вас!" Crossing Arms
Това от устата на 49 годишен прозвуча като виц! hahaha
Цяла вечер го подигравах! Joy
Много се смях! И ние имаме един приятел, който приближава тази възраст и играе някаква игра с телефона си, но ходи да търси някакви "портали" в реалността - и като ги открие, ги отбелязва ли, отмята ли, отваря ли - и аз не знам. Понякога изглежда много откачено  hahaha

# 1 896
Преди няколко години по пътя София-Плевен, някъде в едно от селата, ако не се лъжа, беше Златна Панега, едни роми бяха отбили едната лента от главния път с два пластмасови стола и бъркаха цимент.

# 1 897
  • София !
Интересна тема. Сега ще се върна назад да чета.
На пръв поглед се сещам за една случка, която братовчедка ми е разказвала.

Та лятна вечер, разхожда се тя с гаджето си /вече бивше/. По едно време обаче задухал силен студен вятър, а тя нямала връхна дреха, пък Мунчо имал горнище. Тя му казала, че и е студено, а Мунчо казал:
-Ми да си си взела връхна дреха!
Братовчедка ми пък си е малко устата и дирекно му искала горнището. При което той си го облякъл и казал:
-Ама ти луда ли си?! Нали и на мен ми е студено!  Crazy

# 1 898
.....ясно защо е станал "бивше гадже"  hahaha

# 1 899
Моя мъж днес разказа на брат си как имал котлен камък по зъбите си. Голям шемет е, пак днес коментирах учудена, че на едно момиче му е малко голямо дупето, но гузно отбелязах, че бая хляб има да яде да ме стигне де. А милия ми заблеян отговори "Хм, така е. Така е... Опааа, защооо бе?"

# 1 900
  • София !
Сещам се за един училищен Муньо  Simple Smile
Бяхме 12-ти клас и той все ме сваляше. Постоянно говореше неща от сорта ''Ами аз съм интелигентен човек, не мога да движда с прости хора, който не са ми на нивото'' . Викаше ми ''Котараче ако си с мен всички ще ти завиждат да знаеш! Има много момичета, който ме искат, но аз се пазя за теб''.
Където видеше огледало и само се оглеждаше, правеше едни чупки с устата, едни пози  ooooh!
Въпреки, че са минали години, към днешна дата продължава да си е същия самохвалко с голямо самочувствие и все си няма приятелка, защото ''Все някакви прости, който не са ми на нивото и не мога да се занимавам с тях. Не мога да падам на такова ниско ниво, за мен трябва нещо качествено!''  Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 21:42 от bunny : )

# 1 901
Рим, екскурзия, хубав хотел и вечер след страхотен ден.
ММ цъка на лаптопа легнал в леглото и ме чака да изляза от банята. Аз излизам, а насреща ми огледало. Правя бърз преглед и сравнение с умствените ми идеали и въздъхвам:
- Ама че съм напълняла!
А моичкия хич и не ме слуша по стар съпружески навик се съгласява:
- Мхъъъъ - след секунда зацепва какво е казал и скача  Shocked:
- А не, не не не съм казал това. Да не си разваляме почивката!  Praynig - чак прав стана в паниката.

Twisted Evil Дресировката му е майката ша знаете  Twisted Evil

# 1 902
Дорис, твоята дресировка явно дава резултат  Peace, добра е  Grinning

# 1 903
В процес на търсене на работа съм. И днес ми звъни мунчо познат, намерил ми бил. Кефя се аз и наострям уши.
Видял един негов приятел и оня му предложил печеливш бизнес. Терариум вкъщи. Ще гледам змии. Shocked Приятеля ще минава, ще събира там каквото им се събира от устата и ще ми плаща. Паднах от смях, а мунчото ми се обиди. Съвсем сериозен беше. Приятеля му най- вероятно го е избъзикал, като го знае що за стока е, ама как може да е толкова глупав.
Същия този е, на когото лаптопа му беше прегрял, и като казах да го пъхне в хладилника го грабна и хукна. ooooh!

Един друг пък, точно след атентатите в Брюксел, написал на стената си, че на следващия ден метрото в Брюксел ще вози без пари. Confused

Само идиоти покрай мен.

# 1 904
Само идиоти покрай мен.

Това ми напомни един бивш мой шеф. Говори по телефона, ядосва се, че е станала някаква издънка, обяснява на тоя от другата страна, той не вдява, шефа вече крещи... Накрая затваря телефона и се изцепва: Заобиколен съм от идиоти! Двете с колежката се споглеждаме, а той в този момент осъзнава какво е казал и се разсипва да се извинява и обяснява. Голям смях падна.

Общи условия

Активация на акаунт