Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 699
  • 648
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз поръчах към 2 седмици предварително, ще е готова сега за 27. Незнам дали сама ги прави, но каза, че дава сертификат, което ме навява на мисълта, че може би има цехче   chef За поръчката зависи от графика, той може да се запълни и от предния месец.

# 166
Мерси, Neilly  Peace
Ще ми трябва за 11 август, ще се обадя тези дни да проверя какво е положението.
Тя по каталог ли работи или може и по идея на клиента?

# 167
  • Варна
Доколкото знам всяка торта е уникат, или ти даваш конкретна идея или даваш тема и тя работи по нея. Има профил в ФБ там можеш да разгледаш.

# 168
  • Варна
Момичета, в Крейзи кейк колко време предварително трябва да се поръча тортата?
ТО всъщност сладкарница ли е или дамата сама си прави тортите?

Поръчах десетина дена по-рано, т.е. питах дали за нашата дата ще се вместим, разгледах доста торти и 3-4 дена преди РД уточнихме визията и вкуса.

Ходих у тях да взема тортата, според мен ги прави вкъщи Simple Smile

# 169
  • София
Момичета, в Крейзи Кейк как вървят цените? На парче ли е, като на другите места, или по договаряне отделно?   Thinking *извинете, ако нещо не питам както трябва, не ми се е случвало досега аз да се оглеждам за място, където да си поръчам тортата  Laughing *

# 170
  • Варна
Незнам за цената, още не съм я платила, по-принцип е на парче, но си зависи все пак и от декорацията.

# 171
  • Варна
Нашата беше 40 парчета = 120 лв.

Но можеше спокойно да поръчам и по-малка, т.к. остана доста Wink явно сандвичите са били в повече и сме нахранили ордата  Party

# 172
  • ВАРНА
много съм доволна от едно момиче,което ми прави тортата за 4 рожден ден на дъщеря ми , беше страхотна на вкус и на вид,ето това е тортата http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404322489623795&set=a … ype=1&theater ,три години за рожденният ден на племенничката ми тя и прави тортите, ето ги и тях http://www.facebook.com/media/set/?set=a.408879269147597.79861.1 … 813386&type=3

# 173
А голяма сватбена торта за 120 човека --имате ли препоръки? newsm78 newsm78 newsm78

# 174
А кое е момичето което прави тортите,както и крейзи кейк?имат ли фб?

# 175
  • Варна
А кое е момичето което прави тортите,както и крейзи кейк?имат ли фб?

заповядай http://www.facebook.com/galina.hristova.374

аз й писах в ФБ.

desiniko - може да я питаш и за сватбена Wink скоро беше публикувала снимки:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3893959661105&set=a.3 … ype=3&theater

# 176
lili_vanili,много благодаря  bouquetЩерката скоро ще има рожден ден,та се чудех къде да поръчам Rolling Eyes Искам нещо ново и различно от досегашните торти които съм вземала през годините по разни поводи Peace

# 177
Поръчах мин. месец торта от Галина Христова (крейзи кейк), казах й какво точно искам и с какъв вкус. За съжаление, се обадих да я поръчам само седмица преди рожденния ден, й не успя да изпипа детайлите така, както на мен ми се искаше, но тя ме предупреди че няма да успее.
  Това беше една от най-вкусните торти, които съм яла напоследък, имайки предвид, че беше лека, с йогурт крем и парченца плод, а аз нито йогурт, нито плодове обичам  Crazy  Да уточня, че поръчвах за друг човек,да не се чуди някой, защо поръчвам торта с  неща които не ям.
   Горещо препоръчвам!!
Тортата беше 8-10 парчета за 40лв.
 ДА кажа също, че тортите са със сертификат, и се правят в цех.

# 178
  • Най-красивата страна
Ние поръчваме торти в сладкарница" Неделя"," Крамер" или в" Маргарита".
За първия рожден ден на детето, тортата беше от''Неделя''.Страхотна торта останахме много доволни.Беше скъпа, но си струваше.
За втория рожден ден, тортата беше на" Ламор" .Никак не ми хареса.На вид изглеждаше добре ,но беше прекалено сладка,с  мазен крем.Няма да повторя .
За вкъщи бяхме поръчали торта от" Крамер". Също сме доволни.
Снаха ми винаги поръчва тортите в "Маргарита "-красиви и вкусни на съвсем нормални цени.
Тази година мисля да поръчам в'' Маргарита''

# 179
Искам да разбера името на цеха!Мноооооооооооого се съмнявам, че тортите се правят в цех.Всички тук споменават, че са ги взимали от дома и.За торта правена в домашни условия да дам 4 лв. парчето-благодаря!Голяма реклама и агитация за тези момичета, но дано скоро да осъзнаете, че това е абсолютно нехигиенично и нерегламентирана търговска дейност.Много ще се радвам да науча, че някоя от тези "сладкарки"си е легализирала "домашния бизнес" и мога да отида до неин магазин, и да си поръчам торта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт