Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 732
  • 648
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Най- некоректните са сладкарница "Дъга" във Владиславово! Поръчах торта от чужбина за племенничката ми.Трябваше да е изненада за 2-рия и рожден ден. Уж всичко беше наред. Направи ми калкулацията, а в последния момент се оказа, че дължа още 25 лв.  ЗА БАНКОВ ПРЕВОД, за които разбрах сутринта на самия ден! Добре, че казах на таткото за изненадата. Ако никой не знаеше- торта нямаше да има!!! А от сладкарницата НИКОЙ не благоволи да ме информира по-рано!
НИКОГА повече няма да повторя от тях! Сега само се надявам все пак торта да има и да е това, за което се разбрахме!
Не знам от къде сте поръчали тортата, но когато аз от БГ правя паричен превод в чужбина ми струва между 10 и 20Е. И това са такси на банката/Money gramm. Не виждам нищо некоректно в работата на сладкарница в случая.

# 151

[/quote]
Не знам от къде сте поръчали тортата, но когато аз от БГ правя паричен превод в чужбина ми струва между 10 и 20Е. И това са такси на банката/Money gramm. Не виждам нищо некоректно в работата на сладкарница в случая.
[/quote]

ПОМОЛИХ, ако има проблем да ми се обадят, да ми пишат мейл. Това преди 5 дни! Всичко беше НАРЕД до днес сутринта. Не оспорвам таксите, а некоректността на фирмата!! Както казах, ако таткото не знаеше, ТОРТА НЯМАШЕ ДА ИМА!!! Аз не съм Ванга, че да знам къде какви такси ще има. Именно затова изрично помолих, ако има нещо да се свържат с мен! Именно затова поръчах тортата преди 2 седмици! Ако в това няма некоректност- здраве му кажи!

# 152
  • Варна
Никой не е баба Ванга, но финансовите условия по международни преводи едва ли са били известни и на тях, предвид, че са малка квартална сладарница.
Това, че не са се свързали навременно с Вас е наистина неприятно! Peace

# 153
Здравейте мили момичета, първо да кажа че съм част от екипа на Амбелино....но съм точен и честен човек и не искам да ви замажа очите....знам за случая с тортата на desi_shisha - мога да кажа само че е недоразумение са което много съжалявам че се е случило- затова искам да обясня - при нас в торти облечени със захарна маса, фондан или както и да го наречем този вид тесто се правят с шоколадово-сметанов крем или карамелов. Ваниловия крем е много вкусен но не е подходящ за облечени торти. Няма смисъл предполатам да обяснявам точно защо но ако е нужно мога да го направя за вас. Изключително съжалявам за случая с тази торта но за да съм точна - не съм присъствала на вземането на поръчката и не мога да кажа защо и как се е получило объркването.
Мила jerry това което с теб направихме мисля че е много добро. Радвам се че си ни оценила. Тортата за твоето дете е вече част от нашия каталог. Благодарим че ни се довери.

За мен имаше смисъл да звъннете и да ми обясните,бях оставила телефон за връзка.

Спирам да пиша по темата,торта не ядохме.Не обичаме сметана.

# 154
Никой не е баба Ванга, но финансовите условия по международни преводи едва ли са били известни и на тях, предвид, че са малка квартална сладарница.
Това, че не са се свързали навременно с Вас е наистина неприятно! Peace

Доста изчетох по форумите мнения, преди да се спра на тях. В сайта им пише, че работят от 1992 год. Излъчваха опит и сигурност. Освен това банкови сметки, мейл.... определено удобства за хора като мен. Както виждам и от други публикации тук, май телефонните номера, мейлите и другите контакти фирмите ни ги искат чисто по навик, за да има какво да си кажем,а всъщност не се използват.  newsm34 newsm34 newsm34 newsm34

# 155
Най- некоректните са сладкарница "Дъга" във Владиславово! Поръчах торта от чужбина за племенничката ми.Трябваше да е изненада за 2-рия и рожден ден. Уж всичко беше наред. Направи ми калкулацията, а в последния момент се оказа, че дължа още 25 лв.  ЗА БАНКОВ ПРЕВОД, за които разбрах сутринта на самия ден! Добре, че казах на таткото за изненадата. Ако никой не знаеше- торта нямаше да има!!! А от сладкарницата НИКОЙ не благоволи да ме информира по-рано!
НИКОГА повече няма да повторя от тях! Сега само се надявам все пак торта да има и да е това, за което се разбрахме!
Аз пък никога не бих поръчала от чужбина.Че малко ли са сладкарниците тук WinkТакива страхотни торти съм виждала и пробвала,че не ми трябва не българска торта Peace

# 156
  • Варна
bubka:), не си разбрала. Дамата е направила поръчката от чужбина в сладкарница Дъга - българска/варненска торта. И плащането е било от чужбина до БГ.

# 157
Страхотни торти, еклери и пасти правят в една малка сладкарница-цех над гранд мол, там си поръчахме сватбената торта и останахме много доволни, не само като вкус на тортата, бяхме поръчали малък вариант, за да сме сигурни че искаме точно това, но и коректно отношение и добра цена. Правят и детски торти. Peace

# 158
bubka:), не си разбрала. Дамата е направила поръчката от чужбина в сладкарница Дъга - българска/варненска торта. И плащането е било от чужбина до БГ.
Аааа...Ох,а уж четох поста 2 пъти ooooh! Стана ми странно,но така има вече смисъл Peace Но така написано звучи все едно е поръчала в сладкарница Дъга торта от чужбина,все едно сладкарницата ги доставя от някъде тук в БГ Thinking

# 159
  • Варна
Поръчай от Крейзи Кейк, снимка - другата седмица и впечатления Wink

Идея за поръчка на петифурки, еклерчета, че ми се иска освен тортата и другите сладки неща да не са масовка и пакетирани някакви...

Крамер

Селена 10

Дилайт

Любимата ми сладкарничка Никол не работи вече та... жалко имаха прекрасни еклерчета и кошнички.

# 160
  • Варна
Поръчай от Крейзи Кейк, снимка - другата седмица и впечатления Wink

Идея за поръчка на петифурки, еклерчета, че ми се иска освен тортата и другите сладки неща да не са масовка и пакетирани някакви...

Крамер

Селена 10

Дилайт

Любимата ми сладкарничка Никол не работи вече та... жалко имаха прекрасни еклерчета и кошнички.
Кафе Оле, или иначе казано Лагард над затвора. Също и от кетърнга на Нашенци.

# 161
  • Варна
Поръчах петифурите от Лагард, цената им е около 30 ст. за бройка.

Петифурките са доста сметанени, поръчах повечко еклерчета и пастички с крем Гараш. А тортата беше много сполучлива и вкусна. Ето я и нея:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3828584986779&set=a.3 … ype=1&theater

# 162
lili_vanili , тортата изглежда фантастично! Вероятно и на вкус е била страхотна.

# 163
  • ВАРНА
за 1 рожден ден поръчах от сладкарница Амбелино хареса ни на вкус тортата,две години подред за вторият и третият рожден ден на дъщеря ми поръчах ме от Ламор,страхотни торти на вкус и на вид,сега за 4 рожден ден ще поръчам на едно момиче което прави страхотни торти,три години подред прави тортите за рожденият ден на племенничката ми и са страхотни  ето снимки  на тортите http://www.facebook.com/media/set/?set=a.408879269147597.79861.1 … 813386&type=3,после ще показвам и на нас какво ни сътвори  Hug

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:47 от lora

# 164
Момичета, в Крейзи кейк колко време предварително трябва да се поръча тортата?
ТО всъщност сладкарница ли е или дамата сама си прави тортите?

Общи условия

Активация на акаунт