Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 868
  • 648
  •   1
Отговори
# 135
Относно сладкарница "Амбелино" и цитирания по-горе вкусен ванилов крем-поръчах торта с такъв и отгоре захарен фондан.В момента на разрязването на тортата онемях-вътре три пласта мазна,гадна,шоколадова сметана,два какаови и два бели блата.
Звъннах,за  да поискам обяснение и ми казаха да занеса едно парче в сладкарницата,не можели да бъдат сигурни в думите ми #2gunfire #Cussing out
Развалиха ни рождения ден,а когато отидох там ,почти разплакана- ми заявиха,че влагам много емоции в една торта #2gunfire #2gunfire #2gunfireА това е тортата за първия рожден ден на дъщеря ми,все пак!

Извинявам се,темата е точно противоположна на поста ми,но в свят,в който клиента има право е недопустимо подобно отношение.

# 136
На вкус и цвет, товарищи нет!
Който не иска разочарование, си я забърка сам и да я дава само за украса на профи. Не бих дала пари, за нещо което не съм пробвала. Първо купувам едно парче, а после поръчвам торта.

# 137
жалко, наистина, аз съм хапвала мн вкусна торта от амбелино, но първо пробвах и после поръчах

# 138
навремето имаше торти на Бабаеленов

Някой знае ли дали все още някой прави от неговите торти? Бяха най-вкусното нещо от моето детство...  Heart Eyes

# 139
  • Варна
И двете ни торти тази година бяха от Амбелино, едната с шоколадов, а другата - със сметанов крем, и бяха много вкусни. desi_shisha, съжалявам, че така се е получило при вас, представям си колко зле си се почувствала. Hug

# 140
  • Deutschland/HE

Някой знае ли дали все още някой прави от неговите торти? Бяха най-вкусното нещо от моето детство...  Heart Eyes

последно 2005-та поръчвах торта от тях за първия РД на каката. 
В края на 80-те ги имаше сладкарница на диагонала на Обл. Дирекция на полицията, вече дори не се сещам как се казваше, после в една мъничка до Снек бара.

# 141
  • Варна
Някой все пак поръчвал ли е от Crazy cakes? Изглеждат страхотно!

http://www.facebook.com/galina.hristova.374/photos

Амбелино - поръчвала съм една торта във формата на кола, по повод нова кола, беше ми важна формата и струваше около 25 лв., а в Неделя ми искаха май около 60. Вкуса... абе въпросната мазна сметана а ла фалшименто, но това в случая не беше важно.

Любимата ми сладкарничка Никол, на ген. Киселов се оказа, че вече не функционира... мислех от там да поръчам еклерчета и кошнички. Харесвам тортите и на Крамер, ще видя и там какво ще ми предложат...

# 142

последно 2005-та поръчвах торта от тях за първия РД на каката. 
В края на 80-те ги имаше сладкарница на диагонала на Обл. Дирекция на полицията, вече дори не се сещам как се казваше, после в една мъничка до Снек бара.

жалко, жалко... бяха истински и вкусни... и аз последно знам за тази до шнека...

Сега кремовете са едни такива въздушни и не ми харесва почти нито една торта...

# 143
На Бабаеленов бяха несравними!

Еееех, какъв спомен, наистина, чак ми се прияде такава торта за закуска!

# 144
навремето поработвах като сервитьорка (на млади години  Simple Smile) та в сладкарницата работеше един майстор сладкар, който е бил ученик на Бабаеленов. Страхотен крем за торти правеше и на Гараш и на торта Москва.. пък шоколадовите му кремовете..  Crazy

така и не можах да си запиша рецептата - а днес, а утре..

# 145
На вкус и цвет, товарищи нет!
Който не иска разочарование, си я забърка сам и да я дава само за украса на профи. Не бих дала пари, за нещо което не съм пробвала. Първо купувам едно парче, а после поръчвам торта.

Ееее,разбира се,че съм пробвала торта с белия крем,който бях поръчала.
Нали не си мислите,че бих поръчала"на магия".
Точно за това се ядосах толкова,защото очаквам гостите ми да се почерпят с нещо точно определено и подбрано-и получих нещо отвратително.

# 146
Здравейте мили момичета, първо да кажа че съм част от екипа на Амбелино....но съм точен и честен човек и не искам да ви замажа очите....знам за случая с тортата на desi_shisha - мога да кажа само че е недоразумение са което много съжалявам че се е случило- затова искам да обясня - при нас в торти облечени със захарна маса, фондан или както и да го наречем този вид тесто се правят с шоколадово-сметанов крем или карамелов. Ваниловия крем е много вкусен но не е подходящ за облечени торти. Няма смисъл предполатам да обяснявам точно защо но ако е нужно мога да го направя за вас. Изключително съжалявам за случая с тази торта но за да съм точна - не съм присъствала на вземането на поръчката и не мога да кажа защо и как се е получило объркването.
Мила jerry това което с теб направихме мисля че е много добро. Радвам се че си ни оценила. Тортата за твоето дете е вече част от нашия каталог. Благодарим че ни се довери.

# 147
аз поръчвах от Крейзи Кейк и съм много доволна.не бях яла от нейните торти ,но останах очарована и от вида и от вкуса.както и гостите на рождения ни ден.

# 148
"Амбелино"- там поръчах тортата за РД на синът ми. От вида със снимки - държахме на "Ну, погоди". По моя инициатива сменихме блата и крема. Беше уникално добра.  ( от там ни беше и тортата за сватбата)

# 149
Най- некоректните са сладкарница "Дъга" във Владиславово! Поръчах торта от чужбина за племенничката ми.Трябваше да е изненада за 2-рия и рожден ден. Уж всичко беше наред. Направи ми калкулацията, а в последния момент се оказа, че дължа още 25 лв.  ЗА БАНКОВ ПРЕВОД, за които разбрах сутринта на самия ден! Добре, че казах на таткото за изненадата. Ако никой не знаеше- торта нямаше да има!!! А от сладкарницата НИКОЙ не благоволи да ме информира по-рано!
НИКОГА повече няма да повторя от тях! Сега само се надявам все пак торта да има и да е това, за което се разбрахме!

Общи условия

Активация на акаунт