Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 695
  • 648
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland/HE
Искам да разбера името на цеха!Мноооооооооооого се съмнявам, че тортите се правят в цех.Всички тук споменават, че са ги взимали от дома и.За торта правена в домашни условия да дам 4 лв. парчето-благодаря!Голяма реклама и агитация за тези момичета, но дано скоро да осъзнаете, че това е абсолютно нехигиенично и нерегламентирана търговска дейност.Много ще се радвам да науча, че някоя от тези "сладкарки"си е легализирала "домашния бизнес" и мога да отида до неин магазин, и да си поръчам торта. Simple Smile

Галя от Ламор си е цех и си дава всички документи, доколкото знам и Ани Боланд си има цех  - тя има кафе срещу Черно море и предлага и десерти, къпкейкове и други.

# 181
Кой говори за Ламор или Боланд? newsm78

# 182
  • Варна
Лично аз нямам проблем да поръчам от някой, на който са се доверили стотици хора. Тортата ни беше красива и много вкусна.

А това, че ги прави вкъщи (ако е така) не означава, че парчето трябва да струва 1 лв. нали? Труда си е труд и при бутиковите торти той е много повече, отколкото в цеховете, където ги правят "по калъп".

И да, постовете на всяка една от нас са един вид реклама, добра или лоша.

# 183
Момичета, сертификатите на Галина Христова, автентични ли са? Някой поръчвал ли е от нея за детската градина, дали минават  Laughing ?

Също така ме интересува знаете ли цените на тортите на Ани Боланд?

# 184
  • Варна
Не обърнах внимание на сертификата, защото мъжът ми взе тортата, но не казаха да има проблем от заведението. Не разбирам откъде тая злоба към момичето, наистина има цех, може и да е малък, на снимки съм виждала вътре оборудването. Аз пък предпочитам тези момичета пред големите сладкарски цехове, където незнаеш кой ти прави тортата. До нас има един цех и ако видите едната сладкарка какви косми има на ръцете  Sick

# 185
Dendy , последно като питах за тортите на Ани Боланд, ми казаха 4 лв на парче  Simple Smile

# 186
Dendy , последно като питах за тортите на Ани Боланд, ми казаха 4 лв на парче  Simple Smile

Ходих на място вчера, цената е 6лв на парче  Shocked

# 187

Shocked Shocked Shocked то и 4 ми се струва прекалено, ама 6 ме разби

# 188
А на Дъга тортите вкусни ли са, мисля си за от тях да поръчам?

# 189
  • Варна

Как? Преди две вечери минах от там и се загледах, там, в заведението да си поръчаш парче торта е 3,50-4 лв.

# 190

Адмирации към момичетата, които правят торти, но 6 лв за парче си е безумно много  ooooh!

# 191
А на Дъга тортите вкусни ли са, мисля си за от тях да поръчам?

Дъга правят много вкусни торти.Последно поръчах за бебешкото парти и много ми хареса на вид, и на вкус.Тортата струваше 3.20 лв.  парчето.Тези момичета, които взимат 6 лв. парчето наистина са  прекалили!!!                                                                                              

# 192
Да споделя и аз своя опит с тортите във Варна.
От сладкарница "Гес" - по нагоре имаше мнение, което аз напълно споделям - много дебел фондан и вкусът на тортата наистина се губи. Изглежда безвскусна и бозава.
"Амбелино" - имам изключително впечатление от тях, сватбената ни торта беше от там и реших за втория РД от там да поръчам. Ами средна работа, нормално красива, с пластмасови фигурки я избрахме. На вкус - нищо особено. Не успя да затвърди прекрасното ми впечатление от "Амбелино".
"Крамер" - изключително красива - с пластмасови фигурки и допълнително оформление със сметана. На вкус нещо не се впечатлих.
"Никол"  - приятна на външен вид и изненадващо за мен изключително вкусна. Бях се спряла на тях освен поради препоръки, но и поради това, че  цеха им се намираше точно до ДЯ.
На последния РД пробвах най-сетне и тортите на "Ламор". Страхотна визия! Много добро изпълнение - захласващо. На вкус бих казала, че беше много добре!
Но да си призная от изброеното до тук, по вкусови качества най ми допадна "Никол". Иначе за визията всички до докарват, но по вкус поне аз не оставам много, много очарована. Но пък и аз не съм критерий за вкус, т.к. сметани и всякакви захарни покрития  не обичам!
Следващия път съм планирала да поръчам от "Дъга".Хубавото е,че откриха и сладкарница в района на Левски.
И ще пробвам и на "Дилайт". Много ми ги похвалиха за детска торта. Пък и цените са много примамливи.
Принципно доста от рулата им, които предлагат по хипермаркетите  много ги харесвам. Предполагам и тортичките ще са хубави.
А 6 лв. за парче за мен е мноооого. Възхищавам се на момичетата, прекрасни творения, но лично аз към момента не бих поръчала на тази цена. И да попитам свен бутиков външен вид, бутиков вкус ако така мога да се изразя имат ли?

# 193
И да попитам свен бутиков външен вид, бутиков вкус ако така мога да се изразя имат ли?
Ами аз познавам една сладкарка която в къщи си прави бутиковите торти.Продуктите са възможно най не домашните,кремовете са сухи смески,блатовете също.Но да речем всички сладкари работят така.Обаче някой по-горе беше писал че като работи от дома си,това гарантирало чистота.Тц,тази за която пиша твори с 2 кучета в дома си.Колкото и да е,знаете как е като имаш домашен любимец.Още повече че постоянно са в краката й.

# 194
  • София
А някъде могат ли да се опитат тортите на Crazy Cakes? Нещо не ми стана ясно дали има такава опция или трябва да караме на доверие и за вкус, и за визия.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт