Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 032
  • 648
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някой знае ли координатите на Силвия Николова, много красиви и вкусни торти правела, във фейсбука й няма телефони, пише само, че сладките й били само за роднини, приятели и познати. Знам, че е някъде в Младост...

# 376
Пиши й съобщение

# 377
  • Варна
Здравейте. Трябват ми спешно координати на Милена и до колко работи цех-сладкарницата до Гранд Мола?!?

В Трошево на Хан Кубрат 34 в кооперацията също има една цех сладкарничка, някой да й има телефона?

Трябва да намеря малка торта от 17 до 19 часа, и не се сещам къде да търся на друго място. В Пикадили не ме харесват  Confused

# 378
Здравейте. Трябват ми спешно координати на Милена и до колко работи цех-сладкарницата до Гранд Мола?!?

Мисля че работят до 18 часа. Дано не те подведа с информацията.

В Гранд Мол нямаше ли вътре също сладкарница? Забравих на коя фирма обаче. Ако се окаже, че няма в Милена.

# 379
  • Варна

Мисля че работят до 18 часа. Дано не те подведа с информацията.

В Гранд Мол нямаше ли вътре също сладкарница? Забравих на коя фирма обаче. Ако се окаже, че няма в Милена.

Има Мармалад, но от там ще ми излезе солено, то е да седнеш да хапнеш. Преди имаше Крамер долу, но вече няма.

# 380
За моята торта излезе 4.50 за парче.

Мая каква е била вашата торта - на мен ми казаха цена от 6 лв. на парче. Да не би да е била по - голяма и да са ви направили 5 % отстъпка?

# 381
Беше стандартна торта, без украси и фигурки. Исках я за рожден ден на баща ми и беше много вкусна

# 382
Благодаря   bouquet
Само за справка връщам се с пресни новини - Мина Бакалова не приема повече поръчки за торти, до колкото разбрах вече само провежда някакви курсове и си ги прави сладкишите за удоволствие.

Някакви координати на тази Силвия Николова от My cakes, телефонче, нещо? - докато я чакам да ми отговори във Фейсбук...ще мине тържеството на детето.  Tired

# 383
  • Варна
Alokazia, При Катя също има готови малки торти на свободна продажба. Може да се обадите да си запазите, ако са останали, защото сравнително бързо свършват. Има и рула и мъфини, може да е полезно за някой. Телефона й е 0894364699.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:24 от mar4ela5

# 384
Може ли да ми кажете координати на Бетина Янева и ако знаете цена на парче торта? Благодаря Ви предварително!

# 385
Може ли да ми кажете координати на Бетина Янева и ако знаете цена на парче торта? Благодаря Ви предварително!
https://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%9E%D0%95%D0%A2%D0%9E-%D … 5/114163021960621

Цените не ги знам.

# 386
Да, влизам в страницата на Бетина Янева във фейсбук, но никъде не намирам нейни координати за връзка.

# 387
Да, влизам в страницата на Бетина Янева във фейсбук, но никъде не намирам нейни координати за връзка.
Пиши и съобщение. Нали има такава опция.

# 388
Здравейте скъпи майки, регистрирах се тук специално, за да ви кажа,че във Варна има от къде да си поръчате супер качествени и уникално вкусни торти, бисквити и къп кейкове!
Направо съм възхитена и изненадана от нейните уникално вкусни торти. Реших да отделя половин час време и  да напиша тук коментара си, защото искам да помогна на всички вас, които се чудите от къде да  си купите уникално вкусна торта, за някой повод и съм сигурна, че след като опитате едно парче от нейна торта ще разберете за какво иде реч.
Аз съм поръчвала три нейни торти като и трите бяха различни  на вкус и мнооого вкусни!
Нашето семейство много държи на качествената храна, мисля ,че с това откритие реших проблема с десертите, защото си спестявам и пари и време и най-важното здравето, като знаем какво ядем!
Тортите са с истински яйца, само с немски масла  белгийски шоколад, глазурата която прави и невероятна. Просто нямам думи... Има торти с ръчно точени блатове !
И най-важното ,че от два месеца имат цех и издава сертификат за тортите.                 
Не съм активна във форуми,но бих искала  като опитане нейна торта  специално да  напишете коментар,защото  гарантирам че ще е повече от положителен !!!                                     
Телефона и е 0887235323 Илона                                                                     
Това е от мен. Надявам се, че съм ви била полезна.     
Хубав ден!                           
А коя от тортите й ще препоръчате? Аз днес говорих с нея, много ми допадна жената, но така и не реших коя точно торта да бъде. Тя ми препоръча медената или мороженое - но аз пак не мога да реша и двете ми изглеждат много вкусни, та Вие коя най-много харесахте?

# 389
  • Deutschland/HE
Медената е страхотна, няма да сбъркаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт