Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 930
  • 648
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
И аз не харесвам принтове, дребното също, той дори отказва да яде торта с принт Rolling Eyes А 10-20 лева на бройка захарна фигурка ми е прекалено много, те 100 лева ще са само фигурите, не, мерси... Благодаря за споделеното, явно ако тортата е с одбоди трябва спешно да се ориентирам и да ги поръчам и идва другия дерт да се навият в сладкарницата да ми ги монтират върху някаква семпла торта.

# 586
Само да не ви дезинформирам - 20лв беше принцеса тип Елза, с изрисувано лице и прочие. Ако е някоя проста фигурка едва ли ще струва толкова.
Тези вижте

https://www.facebook.com/figurkizatorti/?fref=ts

# 587
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Чак ме заинтригувахте да видя какви са тези одбоди защото не съм наясно.Не изглеждат сложни за правене.

# 588
И аз сега ги видях - за едно такова няма да вземат 20лв.

# 589
  • Варна
Хич не са сложни даже. Писах на Криси да видим какво ще ми каже.

# 590
Според мен ако поръчваш само фигурка ще ти свалят кожата,както се казва ама ако поръчаш и торта едва ли.Но пак си зависи и от къде поръчваш.Аз 4лв. за парче за детска торта не давам.Точно по тази причина съм фенка на Катето.При нея цената не зависи от броя фигури или трудност.А на повечето места и това вдига цената,което за мен е безмисленно.

# 591
То 4лв на парче пак е прилично, на места е по 5-6лв. Накрая тортата почти 200лв излиза.

# 592
  • Варна
На мен и 4 ми е много Embarassed Това ли е Катето?
https://www.facebook.com/pg/tortite.na.katerina.kostadinova/revi … ref=page_internal

# 593
И на мен ми е много. По 2-3лв ми е добре. Затова 3 поредни години сама правя тортата. Но догодина вече ще поръчам колкото и да струва, не ми се занимава.

# 594
Да,при нея цената е 2,50лв. за парче независимо от фигурите отгоре.

# 595
  • Варна
имате ли впечатление от тортите на пекарна Алекс  newsm78 Мускетарите работели с тях и с Дъга

# 596
Аз съм вземала веднъж за РД на мама, но не останах впечатлена от самата торта. Не ми хареса на вкус, много обикновено. Визита също не ми допадна много, но за възрастен става.

# 597
  • Варна
Такива фигури като на тази Криси, някой знае ли дали във Варна може да се поръчат?Имам вариант за торта, но ми трябват фигурки.Питала съм мин. година в Ламор, но не продават само фигури.

# 598
Според мен правенето на фигурки си е голяма доза майсторлък. Трудно някой би се навил да ви направи фигурки и да ги сложите на чужда торта. Фигурите правят тортата. В случая сладкарите са си прави да не извършват такава услуга.

# 599
  • Варна
Права си, това е причината.Но все пак исках да питам, възможно е все пак някой да продава...

Общи условия

Активация на акаунт