МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

  • 125 672
  • 374
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  • Мнения: 1 762
Селма, приеми най- топлите поздрави от майка ми. Направила е камбите и е останала очарована. Сега рецептата ти се разпространява със скоростта на светлината  Laughing
Аз ще я пробвам тази седмица.
Благодаря.

# 76
  • Мнения: 7 433
    Приемам,abet Hug Много хубаво! Grinning
    newsm10 Нека се разпространява рецептата!Заслужава си!  yes

# 77
  • Мнения: 1 849
Селма, камбите са страхотни наистина! Направих вече 3 дози и много бързо свършват... Яде ги даже баткото, който не си пада хич по туршии  Simple Smile Вкуса им е по-различен от другите туршии, по-сладки са и по-хрупкави, а и добавката от олио вътре спестява яденето им с нещо допълнително (евентуално малко сиренце). С топла питка и камби - се нахранваш без нищо друго! А сосчето е идеално "за топеница". Дано намеря все още камби, че да направя и още няколко буркана - за по-нататък. Давам си сметка, че е излишно да ги затварям иначе, защото за 2-3 дни изчезват. Благодаря за рецептата!   bouquet

Всъщност дадох рецептата на свеки и една приятелка.

# 78
  • Мнения: 1 269
Днес направих камбите- 7кг. Станаха 9 буркана тип "Омния" . Не са хрупкави, мекички са, но в никакъв случай преварени. Определено им липсва сол, макар че добавих една супена лъжица на маринатата за 7 кг. Сложих и по 2-3 бахарчета на буркан.

# 79
  • Мнения: 1 461
Селма и моята майка ми е направила от камбите ,страхотни са, на мен точно това ми хареса че не са солени
благодаря за рецептата   bouquet

# 80
  • Мнения: 321
Много се извинявам ако задавам вече обсъждан въпрос,но за да не чета назад - питам-стават ли твърдички камбите,защото меки в къщи не ядат.Това ,че не са солени много ме радва,но не са ли пихтиести,ако се сещате за какво иде реч Rolling Eyes

# 81
  • Мнения: 7 433
Чушчице,твърдостта на камбите зависи от теб,колко ще ги задушаваш.Просто трябва да ги усетиш хем да са готови,хем,да не са размекнали.....Дадох ориентировъчно време 15 минути,но и готвачката трябва да внимава.
  За ,дали са "пихтиести".....Според мен,не са.Няма от какво и да дойде това.Пробвай с по-малка доза,за да прецениш сама за себе си.
  Стават много бързо(ако изключим почистването  Crazy ).

# 82
  • DE
  • Мнения: 971
Селма,Селма пишман станах дето ги направих тези камби,
сега няма оттърване.Ми то може ли всеки ден камби да се правят,неееее.
Ама трябва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мнооооого са вкусни.  

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 00:47 от matze

# 83
  • Мнения: 7 433
    Ах,че хубави са станали!Браво,matze ! Hug

# 84
  • Мнения: 311
Да събудя темата. Понеже дойде времето на камбите. Правих ги за прясна консумация. Наистина страхотна рецепта. Дали да не направя и в буркани?
Благодаря ти Селма!   bouquet

# 85
  • София
  • Мнения: 136
Интересно ще ми е да опитам и по тази рецепта камби.
Благодаря

# 86
  • Мнения: 2 892
Правил ли е някой със зелени? Сигурно става различен вкуса, ама вкъщи детето е алергично към червените.

# 87
  • DE
  • Мнения: 971
Да, правих вчера със зелени. В градината имам само зелени и жълти.
Няма разлика във вкуса, червените са по сладки и ароматни, но и със зелени става !

# 88
  • Мнения: 1 786
От 2 дни вкъщи се яде само камби със сирене newsm78 Останаха ми пържолите Joy
 
Това са последните. Довечера пак ще ги правя!

# 89
  • Мнения: 7 433
matze,meri1966,много са ви хубави камбите!А като знам и колко са вкусни!  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт