МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

• 125 672
  • 374
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Селма, приеми най- топлите поздрави от майка ми. Направила е камбите и е останала очарована. Сега рецептата ти се разпространява със скоростта на светлината  Laughing
Аз ще я пробвам тази седмица.
Благодаря.

# 76
    Приемам,abet Hug Много хубаво! Grinning
    newsm10 Нека се разпространява рецептата!Заслужава си!  yes

# 77
Селма, камбите са страхотни наистина! Направих вече 3 дози и много бързо свършват... Яде ги даже баткото, който не си пада хич по туршии  Simple Smile Вкуса им е по-различен от другите туршии, по-сладки са и по-хрупкави, а и добавката от олио вътре спестява яденето им с нещо допълнително (евентуално малко сиренце). С топла питка и камби - се нахранваш без нищо друго! А сосчето е идеално "за топеница". Дано намеря все още камби, че да направя и още няколко буркана - за по-нататък. Давам си сметка, че е излишно да ги затварям иначе, защото за 2-3 дни изчезват. Благодаря за рецептата!   bouquet

Всъщност дадох рецептата на свеки и една приятелка.

# 78
Днес направих камбите- 7кг. Станаха 9 буркана тип "Омния" . Не са хрупкави, мекички са, но в никакъв случай преварени. Определено им липсва сол, макар че добавих една супена лъжица на маринатата за 7 кг. Сложих и по 2-3 бахарчета на буркан.

# 79
Селма и моята майка ми е направила от камбите ,страхотни са, на мен точно това ми хареса че не са солени
благодаря за рецептата   bouquet

# 80
Много се извинявам ако задавам вече обсъждан въпрос,но за да не чета назад - питам-стават ли твърдички камбите,защото меки в къщи не ядат.Това ,че не са солени много ме радва,но не са ли пихтиести,ако се сещате за какво иде реч Rolling Eyes

# 81
Чушчице,твърдостта на камбите зависи от теб,колко ще ги задушаваш.Просто трябва да ги усетиш хем да са готови,хем,да не са размекнали.....Дадох ориентировъчно време 15 минути,но и готвачката трябва да внимава.
  За ,дали са "пихтиести".....Според мен,не са.Няма от какво и да дойде това.Пробвай с по-малка доза,за да прецениш сама за себе си.
  Стават много бързо(ако изключим почистването  Crazy ).

# 82
  • DE
Селма,Селма пишман станах дето ги направих тези камби,
сега няма оттърване.Ми то може ли всеки ден камби да се правят,неееее.
Ама трябва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мнооооого са вкусни.  

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 00:47 от matze

# 83
    Ах,че хубави са станали!Браво,matze ! Hug

# 84
Да събудя темата. Понеже дойде времето на камбите. Правих ги за прясна консумация. Наистина страхотна рецепта. Дали да не направя и в буркани?
Благодаря ти Селма!   bouquet

# 85
  • София
Интересно ще ми е да опитам и по тази рецепта камби.
Благодаря

# 86
Правил ли е някой със зелени? Сигурно става различен вкуса, ама вкъщи детето е алергично към червените.

# 87
  • DE
Да, правих вчера със зелени. В градината имам само зелени и жълти.
Няма разлика във вкуса, червените са по сладки и ароматни, но и със зелени става !

# 88
От 2 дни вкъщи се яде само камби със сирене newsm78 Останаха ми пържолите Joy

Това са последните. Довечера пак ще ги правя!

# 89
matze,meri1966,много са ви хубави камбите!А като знам и колко са вкусни!  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт