МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

• 126 493
  • 376
  •   1
Отговори
# 225
А сега, като се замисля, дали няма да стане и с люти чушлета?
    Хммм,не знам....  Simple Smile Може да се получи интересен вкус!  Flutter
    Ако пробваш,ще чакам да споделиш впечатленията!  Hug

Страхотна рецепта! Миналата година направих 3 буркана и понеже нямам далечно мазе - изчезнаха за 2 седмици. Тази година - повече. Селма   bouquet
    Благодаря!  Hug

И най-вече за моята Майка  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Имам навика да не дочаквам отговори, и щом ме осени идея-пробвам веднага.  Hug
Резултатът е много добър. Станаха доста сладки, не очаквах, но вкусът наистина е интересен. Ще им добавя още малко сол, защото все пак са люти, а със солта ми се отваря повече апетит. Иначе е страшно вкусно! Ще направя и чушки, камби, всичко, даже и лук ще направя. Много обичам сладък лук. Дали ще се получи?  Thinking

# 227
   Laughing Май няма да дочакаш отговор и на този си въпрос,*Ally*  Поне от мен!Защото просто не го знам!  Laughing Hug

Пробвай,щом ти се експериментира!Изглежда ти се удава последното.   thumbsup

Благодаря,че сподели за чушките!   bouquet

# 228
Селма, винаги съм имала добри резултати от твоите прекрасни рецепти! Дори смятам да правя медовика ти за час, макар че не съм вкусвала подобно нещо. Благодаря ти за споделените манджи, десерти и всичко!  Hug  bouquet

При нас вали обилно, така че ще изчакам до утре, и ще отида за 1-2 кг лук, чушки, смокини и т.н.   bouquet  bouquet  bouquet

# 229
  • Пловдив
Сега ако кажеш, че и смокините ще пробваш по тази рецепта  Joy

# 230
И аз си помислих същото за смокините и погледнах така Shocked  Laughing

# 231
Сега ако кажеш, че и смокините ще пробваш по тази рецепта  Joy
Joy Joy Joy
Не ми давай акъл, малко ми трябва.  Crazy Просто Хари, и ти!
Шегувам се! Първа година ще правя зимнина сама, та събирам рецепти и почвам с експериментите от рано. Че пролетта исках да затворя няколко буркана от сезонни плодове, но изпуснах...  ooooh! Сега е моят шанс.  smile3508
Все пак планирам да направя рецептата по оригинал с камби, отделно с чушки, отделно лук и току виж пробвам и чесън. Нищо не ми пречи.  #Crazy Joy Joy Joy Ще докладвам след всеки (не)успех!

П.П. Споменах смокините, защото сладкото от тях влиза в листа за правене. Избрала съм рецептата на пеп-4о. Спокойно.  Blush bowuu

# 232
Откак открих тази рецепта всяка година си я правя. Само дето слагам малко повече сол, но пак си стават сладникави. И понеже тук не намирам камби, слагам едни месести червени чушки. Чудни стават. Тази година пак и задължително универсалната подправка на пеп-40.

# 233
.....И най-вече за моята Майка  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Да са живи и здрави майките на всички ни!....Ако не бяха те,ние(дето сме се учили от тях и бабите ни) нищо нямаше да представляваме!!!

Селма,да поздравиш майка си и нека дълги години все така да те напътства! (а покрай нея и ние да научаваме по нещо полезно!  Laughing )

Аз днес открих червни камби на пазара и купих малко ,само за да задоволя глада за "камбите на Селма" .....Тва е! Луд човек съм аз!.....Не можех да издържа до "камбеното време"  smile3534 smile3532

# 234
   Благодаря ти,Мастърче! Hug
   Ще предам думите ти.  Heart Eyes

# 235
Камбите са в наличност,остава да ги направя!
Добре изглеждат,дано се получи и резултатът!

# 236
Как стартират като цена тази година камбите?

# 237
  • Germany
Днес купих разкошни месести камби, по 2 лв. кг. от Кауфланд Peace
Тези камбички са основен стълб в моята зимнина Peace, друга туршия не правя Sunglasses
Селма, всяка година ти благодаря за рецептата, и тази да не пропусна  bouquet. Довечера с това ще се занимавам Hug

# 238

На Женският пазар - 1 лв килото.....Вчера купих.....

# 239
  • Марс

На Женският пазар - 1 лв килото.....Вчера купих.....

А някой да се е разходил до борсата, има ли разлика в цените както миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт