90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Колко е хубаво, когато четеш само добри новини.Сияние браво за резултата.Даваш стимул на останалите.Аз вече доста огладнях и си чакам обяда.Свърших една полезна работа-платих си здравните осигуровки.Само 125лв.Какво му плащаш?WinkЛек и слънчев ден на всички!

# 196
ZDRAVEITE!priemate li novi s po-goliamo EGN i kak stava nomera s kirilicata

# 197
  • TX
janeta* Даничка1979    newsm20 за подкрепата и разбирането, а към тези слабителни привикване има ли?
 tania6 попаднала си на точното място при точните хора  Hug, тук никой не пита за ЕГН  ,  за кирилицата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

# 198
janeta* Даничка1979    newsm20 за подкрепата и разбирането, а към тези слабителни привикване има ли?

Ами аптекарката ми обясни,че няма Simple Smile
Дори при моя случай(мн.съм запечена) щели да ми помогнат,но несмея да ги оставя Simple Smile

# 199
  • Добрич
Здравейте newsm03
Вчера ми беше въглехидратния ден и май съм попрекалила с храната,защото днес съм +400 гр,но днес ще бъда на плодове и се надявам утре да ви се похваля newsm17...
Момичета,маслинките към кои храни спадат,защото реално погледнато са един вид плод,но пък мариновани??? newsm78
Приятен и успешен ден на всички  Hug и дано да устискам!!!!!!!!! smile3506

# 200
Здравейте момичета,
ако маслините са плод, значи още нещо ново научих от вас  Hug Благодаря ви за подкрепата и мотивацията.
Днес съм на "воден", т.е. плодов. Не мога, а и знам, че не е желателно да карам само на вода.
Мърка, аз също те съетвам да изчакаш търпеливо. Моите килца запецнаха сега, в края, а да се оплача, че и аз се запекох. Преди диетата бях много редовна, а сега по-рядко. Но от няколко дни е още по-неприятно...извинете, че подхванах това, ама...да си кажа и аз  Embarassed Вчера плодовия го издържах геройски-  2 банана, 2 ябълки, ядки и за вечеря- доматки с чесън. Днес съм кукуряк- пу-пу...Мога ли във "водния" да си позволя ядки? Предишните не съм яла, ама се чудя дали е позволено.
На всички много кураж да издържат и минуси за стимул  Hug
Ели, ти среднощни емоции си имала, дано зараства бързо раната.

# 201
Здравейте, аз съм вече 3 дни на плодове до вечерта и вечерям с месо и зеленчуци. Знам че не трябва, но няма как - на едни бизнес вечери съм и трябва нещо да ям. Дано не зацикля.....

Жанетка привет отново Simple Smile

# 202
Маслините ,че са плод са плод, ама нещо не ми се връзва да ям в един ден маслини и банани.Прекалено екзотична кухня ми струва и определено ще завърши тук smile3550 newsm62 По тази логика и тиквата е зеленчук.Това с маслините е спорен въпрос.Досега съм ги яла в останалите дни.Нека по-вещите се изкажат. welcomeна новото ни попълнение.Както казва Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" Wink.Отивам да си правя зелевата салата и след малко засядам блажено да обядвам.Приятен обед и на вас!

# 203
  • Добрич
 newsm62Харизанова,искрено ме разсмя tooth tooth tooth

# 204
Здравейте аз три дни бях на белтъчини вчера на плодове  4 ябълки малко /много малко/ салатка и няколко бадемчета но вечерта към 21,00 4-5 патешки сърца на скара и едно парченце риба и резултат тази сутрин +0,200 Sick newsm62.Ами какво да се прави ..... съдба.Лек ден  Hug Hug

# 205
благодаря Мурка!
и така-днес ми е девети ден и всеки път за първите 3 дни "губя" един килограм и го наваксвам с плодовия,през който ям само около 5-6 ябълки !
лекарката вика :"добър е режима за хранене,но максимум 2 плода на ден и ако баба ти не е африканка-забрави банани и подобни"
 и каза да замествам плодовете със зеленчуци и една зеленчукова супа  в плодово-зеленчуков ден нямало да ми направи лошо!
това е!вие как мислите?
За мен:трябва да махна 6-8 килограма от спиране на цигари ( е,цигарите не са ми виновни,че ги замених със сладкиши!) ама нали някой/нещо трябва да
има вина!
лек и приятен ден

# 206
Здравейте и от мен Hug
Днес ми е въглехидратен ден и си хапвам бляжено соленки с зеленчуков микс. Очертава се този ден да ми е любим Grinning
Алиен, радвам се че се засякохме и тук, и че ще отслабваме заедно Grinning
sijanie, много мотивиращ резултат наистина smile3501
Аз също сега научавам че маслините са плод. Все съм си мислела че са зеленчук Thinking
Лек и отслабващ ден на всички!

# 207
Здравейте,момичета!Редовно чета във форума,но досега не съм писала .
Реших и аз да се включа  - днес ми е петият ден от диетата..Вчера малко се провалих на плодовият ден вечерта хапнах малко шкембе чорба, Flushed но само бульон
не отчитан някакво движение в кг ,но е рано . (сигурно е от МЦ-то- мъчи ме тези дни). Имам да свалям около 20-тина кг.С Дюкян не се разбрахме -надявам се сега да успея.
Искам и да попитам нещо : може ли сутрин да изпивам по 1 чаша топла вода+канела+мед

# 208
Здравейте кандидат и вече фиданки!  bouquet
Благодаря Валентинче за кафенцето и закусчицата.  bouquet
Даничка1979  - радвам се ,че лаксотола ти е помогнал.Както писах и по - рано беше изписан на майка ми , а тя страдаше от хроничен запек.Не е свикнал организма и с тях - пие ги само когато има нужда , а не постоянно. Peace
Маслинките и аз незнаех че са плод- но по - рано беше писано за тях ,че са позволени в първите три дни от диетата (само в плодовия не).
Аз преди малко се върнах от фитнес - най после се наканих да ходя , но си взех и месечна такса  така ще се задължа да ходя . Peace Laughing
Ели - дано вече само хубави неща да ти се случват и мама да се оправя бързо! Peace
Лек и минусов ден на всички!

# 209
Аз не разбрах дали всички дни закуската трябва да е еднакъв плод или да не е по вече от един вид плод на закуска?

Общи условия

Активация на акаунт