90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро сладур4ета Grinning.Мерси 3а кафенцето и 3акус4ицата.Гаргамел много ме кефи пожеланието ти към на6 Петко.ПЕТКО 4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН СЛАДУР newsm67!!!Да си жив и 3драв,мнооого 6тастлив и оби4ан,сладък фидан4о иииии добър у4еник Party                       П.С.а3 гордо 3аявявам 4е въртях 35минути кростренажора newsm39       4естит пра3ник на вси4ки именяци Simple Smile

# 466
Добро утро и от мен!Започнах деня с чайче без захар.В Бургас е някакъв кошмарен студ.Ходих да купя домашно мляко на дядо като добра внучка и сега заседнах да изчета пропуснатите постове.После ще мина да си купя грозде и се надявам плодовият ден да ми мине по-бързо.Нямам търпение да дойде понеделник-първият ми воден ден.Да не повярва човек, как бързо лети времето.То в такава компания не е чудно.

Честит имен ден, Петко!Да си жив и здрав!Много успех в училище и свалени килограми! newsm67 И ако имаме някоя маскирана фиданка-петканка и тя да се чувства поздравена.Wink

# 467
valentin4e  Hug  Heart Eyes радвам ти се миличка.
Дребен честит имен ден, да си ми жив и здрав и си ми обещал след именния ден да се заловим сериозно вече  Peace
Ами..........аз нося фамилията Петкова  Wink

# 468
Добро утро и от мен! Валентинче, Гаргамел, благодаря за кафенцето и закуската Hug
Петко, честит имен ден и от мен, да си носиш със здраве и гордост името! Hug
Аз днес съм въглехидратна, и ще си хапвам ей тези двуцветни мъфини. Снощи още ги пробваха мъжете в нас и щом ги харесаха, значи ще стават за хапване  Wink Някой беше правил кекс с фанта, но тези са напълно режимни, няма яйца, няма мляко.
Килцата много не мърдат надолу, но пък обиколките да. Много искам да се сдобия и с едно вело, че да спортувам, и да помагам още с това, че по цял ден съм седнала, работата ми е такава и ми липсва движение.
И тук е голям студ, брррр, зима иде, няма майтап, но напук на това ви пожелавам хубав ден и да ви е слънчево в душите   bouquet
П.С. Елинорче, ами щом е така и ти трябва да почерпиш  Wink

# 469
Мартин4е няма да сгре6и6,велото е много добра идея Hug.Бях го 3аря3ала моя кростренер и и3пълнява6е функцията на 3ака4алка,но откакто го подкарах всеки ден кантар4ето е многооо добри4ко с мен Grinning,ефекта е двоен 4е и троен.А3 го яхвам сутрин ´моментално след глътките кафенце и се 3ареждам 3а целият ден,и 4увството 4е карам диетката ме кара да се усмихвам Joy.Рина ти къде си слади4ка?А ти Светленце?Ръмжи ли Томито?

# 470
Мацки, здравейте...вчера една приятелка ми се похвали, че е започнала диетата, а на мен все ми казват, какъв резултаат съм позстигнала. Аз явно не го виждам чак така в огледалото...Та, по този повод, просто ми се прииска да ви благодаря за компанията  Hug и да ви пожелая много свалени кг.
Петко, честит ти празник! СЪс здраве да си носиш името, дрешките и да се радваш на живота и всичко, около теб! Весел празник!

# 471
  • dobrich
добро утро и от мен желая на всички много приятен ден. на именниците чистито, а и да се похваля днес съм минус 0,700 днес ми е белтъчния ден ще хапвам пълнени пиперки с кайма и салатка

# 472
Добро утро   food010
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Аз днес съм на тестянко и съм много щастлива,това ще ми е любимия ден от диетката LaughingНе съм се теглила още,решила съм да изкарам 1 цикъл и тогава да се претегля.
Днес голям студ,дано се постопли малко по обяд да си направя разходката за деня Simple SmileЛек ден на всички

# 473
добро утро и от мен желая на всички много приятен ден. на именниците чистито, а и да се похваля днес съм минус 0,700 днес ми е белтъчния ден ще хапвам пълнени пиперки с кайма и салатка

Stafidke, kakvi sa tiq palneni piperki, kato dnes ne mojesh da qdesh oriz? Wink

# 474
Добро утро дами и господин Петко, който има имен ден да му е честит и да си носи името със здраве.
честито и на всички други, който имат повод да празнуват днес  bouquet
Вчерашния ми ден воден-плодов мина успешно и могжа да кажа, че резултата от първи цикъл при мен е само -4, но аз и на това съм доволна бавно , но славно. Връщам се сега да ви изчета и пак ще пиша. От ден продължавам смело напред във втори цикъл, дано ми донесе повече успехи, както и на всички вас.

# 475
  • област Софийска
Добро утро и от мен!
Честит ПЕТКОВ ДЕН на всички именици, да им се слави името и да са живи и здрави дълги години!
Благодаря на gargamel за кафенцето и на Valentinche за плодчетата, запазвам си за после  Wink
hipopotam4e , тук съм, бе! Няма къде да ходя.  Hug Hug Hug Днес сме на въглехидрати, нали? Ходих да си напазарувам нещица за едни мъфинки, дето съм си ги заплюла преди няколко дни. Има 2 яйца в тях, ама нейсе, ще ги преживея  Laughing Иначе на обед - любимите ми пълнозърнести филийки с лютеничка. Леле, като се замисля, вече месец и нещо не съм вкусвала любимата си кола. Странното е, че не ми липсва...
martin4e, страхотни са ти мъфинките, още вчера ги видях в Готварския, щото освен тук постоянно кисна и там  Laughing За другия въглехидратен може да ги пробвам   bouquet
Лек ден желая на всички!

# 476
ах ти рина-сладурина Hug.Врътна ми се етно тъпо въпрос4е-от в4ера ме 4акат 6ок.квадрати.3нам 4е едно квадрат4е 3а ве4еря,но може ли обяда днес да ми е 6ок.квадрат и ве4ерята да ре4ем само половин квадрат и линииката 4ерно 6околад4е,демек мениуто днес да ми е ябълка,квадрати и 6околад4е или не би трябвало?????????? Ва6ето мнение?????Еи голям студ е тук и е едно сивооо

# 477
ах ти рина-сладурина Hug.Врътна ми се етно тъпо въпрос4е-от в4ера ме 4акат 6ок.квадрати.3нам 4е едно квадрат4е 3а ве4еря,но може ли обяда днес да ми е 6ок.квадрат и ве4ерята да ре4ем само половин квадрат и линииката 4ерно 6околад4е,демек мениуто днес да ми е ябълка,квадрати и 6околад4е или не би трябвало?????????? Ва6ето мнение?????Еи голям студ е тук и е едно сивооо

Хипопотамче, няма пречка да ти е такова менюто.Аз например във въглегидратен ден ям макарони на обяд и вечерта квадрат.Плодове можеш да ядеш всеки ден.

# 478
  • област Софийска
hipopotam4e , и аз мисля, че няма проблем. Това количество изобщо не ми се вижда много за целия ден  Hug

# 479
hipopotam4e , и аз мисля, че няма проблем. Това количество изобщо не ми се вижда много за целия ден  Hug
Тъкмо това щях да напиша и аз, абе хора как ще минете само с едно квадратче от тая вкусотия  Crazy, аз например срам не срам ще си кажа, че си нося 5-6 мъфина за обяд. Иначе няма пречка да си хапнеш едно и също и на обяд и за вечеря във въглехидратния ден, аз не съм по спагетите, затова наблягам на сладките неща. И пак минусчето след тоя ден ми е най-голямо. Хапнете си го с ясната съвест, че не правите нищо нередно, и резултата обещавам ви ще е по-добър  Peace
Рина, радвам се че са ти харесали мъфините, пробвай ги, няма да съжаляваш, хем режимно, хем сладичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт