Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Maртин е със зелени сополи от 3 седмици, направо няма оправяне, а носът му е червен като чушка.
Вст, пиши после какво става с Лори  Hug

Е, точно заради това Кало е на АБ, щото не мога да го гледам цяла седмица да се влачи с тези сополи и кашлица, от която не може да спи.

# 106
  • София
Знам, че са много упорити, но педито ни изписа капки Макситрол или маз Бактробан. Последното много помогна на Александър, дано и на батко му да действа. Че капки не дава да му салагам  Tired

# 107
  • София
Ние направихме изследване за сополите и кръвна картина, няма бактерии, малко са увеличени левкоцитите, педито каза, че ако до понеделник продължава да кашля и е зле ще изпише антибиотик. Според мен се оправя вече. Няма темп., хремата намаля.Ще видим.

# 108
  • София
Иво също беше така предната седмица, кашлица, няма Т, гърлото е добре, гърдичките са чисти. Сега вече не знам - с тези сополи  Rolling Eyes При малкия нещата бяха същите, но плюс много възпалено гърло, с почти допрени сливици, та педи му изписа АБ. Дано се разминете без него  Praynig

# 109
  • варненка от София
Ееее, вие пък много тривиални с тезци сАполи и кашлици, друго си е наша Стефка с цистита  Sick Та сега ще борим цистита с антибиотик 5 дена и другата седмица пак на изследване и евентуално продължаване на лечението до 10 дена. Поне не е повръщата днес и яде по малко, т.е каквото си хареса и избере. Та това е от нашия фронт.

Пожелавам бързо оздравяване на майки и деца и само хубави емоции.

# 110
Леле- много болнички дечица има в нашите редици Sad Тия дни сума ти  народ около мен се " гътнаха" ooooh!  Дария  е здрава( да чукам на дърво).Дано я подмине тази вълна Praynig
Марулче, тоя цистит пък откъде се взе ooooh!( [size=7pt]Между другото в момента правя дроб- с ърма по твоя рецепта)[/size]
Дария не ще да спи, както обикновено, та ще из4езваме навън след малко

# 111
  • варненка от София
Ами не зная, Велмарче, но вчерашната й урина ме притесни, миризлива и с цвят на мътна бира. На гащичките й имаше течение и си миришеше кофти, та реших, че днес ще изследваме урината и на доктор и така си излезе изненадата. От там идва и температурата. За щастие сме го хванали в началото и не е стигнало до бъбречетата. Абе, махни, махни.

Пък дано ти хареса дроб сърмата. Иначе, сега и аз трябва да готвя, че изядохме запеканката от картофи и смятам свински джолан да метна у фурната и да го забравя.

На фона на тези болести, аз днес ще се глезя, викнах си вкъщи маникюристката да ми направи педикюр, а Тошан вчера ми купи ваничка за крака с масажьор и соли. И Асан е хора, дето се вика  Blush

# 112
  • София
Точно така, Марулка, браво на теб! Добре, че сте разбрали причината, дано мине бързо.
Сега чакам Вст да се разпише, че ги мисля с Лори  Hug

# 113
Много болнички има отново. Бързо да оздравяват всички. Praynig Hug

# 114
Сега чакам Вст да се разпише, че ги мисля с Лори  Hug

Hug  bouquet
Ами то и аз не знам какво да ви кажа. Прегледа я докторката доста обстойно, но каза, че така няма никаква видима причина за състоянието й. Утре отиваме в правителствена, ще й правят всякакви изследвания, ехографи и прегледи. Ще ме боцнат и мен, че да видят дали не е наследствена анемия. Каза, че за да е толкова отпаднала и бледа й пада хемоглобина и ще търси причината за това. Изглеждаше доста притеснена  Sad Опитвам се да не го мисля предварително, ама ми се е свило сърчицето. Моля се да не е нещо сериозно  Praynig Детенцето ми определено не е същото - днес цял ден не стана от леглото  Cry Лекарката каза, че й тя не може да я познае.  Ще пиша утре пак като разберем нещо  Peace Въпреки, че тя каза, че иска в понеделник да се консултира и с нейна колежка хематолог.

Марулка, целувки за принцесата  Hug Hug Hug

# 115
  • София
Вст, много ви стискам палци и ще ви мисля! Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig
Бързо да се оправя и циститът на Стефи!  Praynig Hug Наистина от къде ли е?  Rolling Eyes

# 116
  • гр.София
Ваня,моля те,дръж ни в течение,че и аз ви мисля. Дано  е нещо безобидно.

Марулка,радвам се ,че  хванахте на време тази "гадоЦ" (както казва С.).

# 117
Ама че сезон ooooh! Много болни човечета Tired
Марулка, добре, че циститът не е стигнал до бъбречетата. Лекувайте се, оздравявайте. А ти разпускай колкото можеш, то сигурно лудницата е пълна при вас  Crazy
Вст, пиши като излязат резултатите!  Стискам палци да не е нещо сериозно. Кураж!
Бързо оздравяване на всички болни дечица. Виктор от известно време се чуди каква точно хрема да подхване и дали да не започне да кашля Tired

# 118
Тц, тц....какви са тези цистити на тази възраст... Shocked Бързичко оздравяване на Стеф и на остналите сополиви августинчета!

Ванче, едва ли това е причината, но Гого първата седмица на Дг беше точно така - апатичен, много блед и постоянно изморен...дано да се окаже, че и при вас е нещо подобно.... Praynig

Да докладвам за РС - събираме пари само за помагалата на Анубис (18 лв) и евентуално за материали, но госпожите през цялото време размиваха темата и казаха, че и играчки имат достатъчно (това не го ли писах вече? newsm78) и казаха спокойно да си ги водиме с "нормални" сополо, защото така развивали имунитет. Торти не се разрешават, нямаме кърпи (били забранени от ХеИ) и използват твърди салфетки за всичко.

Днес ме чака ограммнноо чистене, а Гого и татко му са на вилата!

# 119
  • София
.. нямаме кърпи (били забранени от ХеИ) и използват твърди салфетки за всичко.

Хм, ние пък събирахме пари за кърпи, а преди това всяко дете си носеше по една.

Вст, дано всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт