Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички!

Оставих бегом Кало в градината, дойдох в офиса 3 минути преди работното ми време, изпуших цигара на балкона и шефът ми се развика, че съм закъснявала. Та си спретнахме един петъчен скандал с него, защото аз съм единствената, която идва на работа с 30-40 минути по-рано и сега когато един единствен път дойдох 3 минути по-рано и си позволих да си пийна 3 глътки кафе с една цигара преди да седна на тръстиката, той естествено го забеляза и се развика. Ей аман от не...ни шефове бе.  #Cussing out
Нана, днес му е простено, нали е международен ден на шефа Wink
http://money.ibox.bg/news/id_1279111323
Ти сигурно го знаеш това, но аз не знаех. Може и други на не знаят, затова сложих линк.

# 241
Мда, а моите най-близки дружки се всичките неомъжени и разпускат на по питие в кръчмата или дискотеката. Мъж ми пие мноооооого рядко, та затова си разпускам сама от време на време.

И на мен ми се вижда много сиво ежедневието (особено откакто и времето стана такова). Надявам се някой ден като почна работа да се чувствам по-одухотворена и да мога да водя разговори извън познатите до болка теми - кой колко е ял, спал и слушал.

# 242
  • София
Добро утро на всички!

Оставих бегом Кало в градината, дойдох в офиса 3 минути преди работното ми време, изпуших цигара на балкона и шефът ми се развика, че съм закъснявала. Та си спретнахме един петъчен скандал с него, защото аз съм единствената, която идва на работа с 30-40 минути по-рано и сега когато един единствен път дойдох 3 минути по-рано и си позволих да си пийна 3 глътки кафе с една цигара преди да седна на тръстиката, той естествено го забеляза и се развика. Ей аман от не...ни шефове бе.  #Cussing out
Нана, днес му е простено, нали е международен ден на шефа Wink
http://money.ibox.bg/news/id_1279111323
Ти сигурно го знаеш това, но аз не знаех. Може и други на не знаят, затова сложих линк.

Хич не му е простено. Толкова ме вбеси, че няма накъде повече  smile3515

# 243
  • София
Ха къде сте всички?

Добро утро, да сложа и кафето

# 244
  • София
Добро утро.Мерси за кафето Simple Smile

Моя хубостник вчера вдигна 39,8 Shocked Аз до 39 съм спокойна и нищо не давам,но това ме стресна сериозно.Свали я с Хексалгин ,много бързо и сега все едно нищо му няма newsm78 .
Много шантава работа.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 09:27 от liani

# 245
Аз минавам само да се оплача:

Колата ни се беше развалила и мъж ми и свекър ми й бяха свалили стартера. Е, късмет е било, че точно сега се развали. Слязоха те сутринта да слагат стартера и какво да видят. Алармата спряна, вратата отворена с бормашина, вкарвали са специално лаптоп, за да успеят по някакъв начин да я запалят (тъй като с ключ-дубликат няма ка да стане). Професионалисти отвсякъде. Ама откъде да знаят, че стартера го няма  Mr. Green Иначе нищо не са взели - столчетата на децата, всичко си е по местата. Но усещането, че някой те е дебнал е много неприятно. То по тая логика те може да са проучили и къде живеем, в колко излизаме, в колко лягаме. Но все се надявам, че крадците на коли не нахлуват в домове.

# 246
Полито,ужасно неприятна случка.

Бяхме с Марти в Токуда на очен и диагнозата е алергичен конюктивит,от там ни пратиха на УНГ и ни предложиха да вадим 3-тата сливица.Сега ще мислим.... Thinking Сега започвам да се ровя в нета и за двете неща,иначе тя си е добре играе,щурее и след 2пъти слагане на капки вече не и личи да и има нещо.

По въпроса със сивото ежедневие-снощи си организирах разнообразие и сега горещо съжалявам.... Mr. Green Спи ми се ужаснооооо и това е основната причина да не излизам всеки път когато имам възможност. Crossing Arms Просто следващият ден е ужасен. ooooh! Ама то няма пълно щастие -знам го! Wink

# 247
  • София
Лиани, дано вече е добре мМиши и не вдига такава Т  Praynig
Ммилена, и Ивчо е имал алергичен конюктивит, но не са му ставали така очите - само помътняват и стават червени  Rolling Eyes Какво общо пък има 3тата сливица не разбирам  Embarassed Капки ли ви изписаха?
Полито, ужасно е направо  Close На нас нали преди време ни откраднаха и върнаха колата  ooooh! , много неприятно ми беше даже да се возя в нея след това.
Пу-пу, но мисля че Ивчо свикна с ДГто вече. Дори му харесва да ходи.  Shocked Само дето всеки ден бързаме да го вземем пръв, че нали не яде - да не го оставяме много време гладен. А сега като е захладняло и не ги извеждат, имат следобяд някакви занимания, та може би трябва да го оставяме до по-късно, да не изпуска материал  Mr. Green

# 248
Елфче браво на Ивчо за адаптацията.

Аз се надявам след двуседмично отсъствие Тони да не почне пак да плаче.

Поли кошмар  Shocked. Застрахована ли е колата ви? Все пак след като са я нарочили могат да опитат отново. newsm78

Лиани дано температурата да е била еднократна. Бързо оздравяване на Миши.

Нана  да не си дежурна днес?

Днес си направихме една двучасова разходка навън. Тони потича доста, макар и да имаше моменти когато искаше баща му да го носи. Сега се надявам да заспи следобед и да имам малко спокойствие.

# 249
  • София
Тц не съм.
Домакинствах. Сега сложих Кало да спи и аз ще позяпам филм, докато стане време да отида да взема мама от гарата, че беше в Пловдив при баба. Купила е на Кало пантофи на Беко за детската градина. В Пловдив са с 5 лева по-евтини. Цакат ни с топла бира тук в Сф.  Mr. Green

# 250
Не успях да приспя Тони следобед. Времето ме подтиска - мрачно и дъждовно. Днес почти не съм гасила лампата в стаята. Много мразя да е такова времето.Трябва да пусна и пералнята днес за да има шанс да изсъхне прането до понеделник.

Купила е на Кало пантофи на Беко за детската градина. В Пловдив са с 5 лева по-евтини. Цакат ни с топла бира тук в Сф.  Mr. Green

От къде ги е купила? И аз трябва да се огледам за пантофки. А сега съм в чуденка как да облека Тони в понеделник за градина. newsm78 Предполагам че са пуснали парното, но не съм сигурна колко е топло.

# 251
  • София
Не успях да приспя Тони следобед. Времето ме подтиска - мрачно и дъждовно. Днес почти не съм гасила лампата в стаята. Много мразя да е такова времето.Трябва да пусна и пералнята днес за да има шанс да изсъхне прането до понеделник.

Купила е на Кало пантофи на Беко за детската градина. В Пловдив са с 5 лева по-евтини. Цакат ни с топла бира тук в Сф.  Mr. Green

От къде ги е купила? И аз трябва да се огледам за пантофки. А сега съм в чуденка как да облека Тони в понеделник за градина. newsm78 Предполагам че са пуснали парното, но не съм сигурна колко е топло.

E от Иван Вазов. От лявата страна като тръгваш към главната има една къща пише Обувна борса има за деца, за жени и за мъже. Пада се долу в мазето. И са супер пантофите.

# 252
Привет-мривет!
Да се похваля че сложихме мокет в детската стая. Алекс се нанесе още преди да довършим. Започна да си пренася играчките, които по принцип седят в хола. Оказа се че Дими почти може да пълзи... Изобщо много съм доволна, от 3 години дудна за тоя мокет!

По темата за сивото ежедневие- аз малко го подхванах мъжа ми да разбере че децата са и негови, не само мои. Бях започнала да карам колело по 1 час почти всеки ден а той да се занимава с децата. Малко се стегнах и аз, тоя път по-бързо свалих излишните кила (е, останаха само най-трудните, защото вече се харесвам и не ми е толкова зор), подстригах се, взех да ходя на прическа и козметик, купих си още някоя нова дрешка... И взеха да ме заглеждат малко, пък на мен толкова ми трябва да ми се оправи настроението. Миналата събота нали ходихме на караоке, там едно момче (в интерес на истината трябва да призная че беше пиян) се втурна да ме сваля, пред очите на мъжО  Mr. Green И да ви кажа, като че повече общи теми имаме с него напоследък! Та идеята ми е, че проблема не е толкова в липсата на общи теми. По-скоро като се натоварим с милион задачки спираме да се грижим за себе си, да си обръщаме внимание, да си почиваме и да се чувстваме добре. Аз поне ставам вечно мърмореща-много работа вършеща-уморена-чакаща мъжа ми да ми обърне внимание. А то било просто- обаждам се по телефона и му заявявам твърдо че утре, в 6.30 имам час за фризьор.... Аз поне като имам разни приятни неща, които да очаквам и се чувствам добре някак не се домогвам до вниманието на мъж ми, става така че той ме преследва...

Поли, много кофти това с колата.... На един познат в кризата за да му откраднат колата бяха сипали бензин и сложили нов акумулатор. И точно в този момент някой ги подплашил- аз друг такъв касметлия не знам... На вас поне да бяха забравили да си вземат лаптопа... Дано да няма повече такива случки...

Милена, дано мине конюктивита скоро!

Аз розово обичам, имах период когато много розово носех.

Моят Алекс вчера ме много настояваше да му сложа слинг. Вързах му един шал, сложихме плюшено мече и той гордо се разхожда. Е, след малко за да "реже" с една машина бутна главата на мечето настрани, под лакета си  Grinning
Сочи ми токчетата и ми вика "пък аз нямам такива"
Сгъва листче и си го мушка в джоба "това ми е сметката, днес ми дадоха парите дето ходя на работа да изкарвам пари". След минута вади листчето, разгъва, разглежда, сгъва и пак мърмори "това ми е сметката...."

# 253
Кайли, за чуденето ти за ДГ-то как да го ибличаш - обличаш го на първо време с едни дрехи, а като стигнеш в градината, влез вътре и прецени на място дали да го дооблечеш или да го съблечеш (това в случай, че ви пускат до стаите на мъниците де).

Ох, Янаст е много права. И аз забелязвам, че след фризьор или нова прическа се чувствам много по така. Често изпадам в едни такива дупки и все си мисля, че мъж ми е виновен. А той милият не се държи с нищо по-различно отпреди. Просто аз търся причината в него. То ако не си измисля аз самата начин да разпускам, няма кой друг да го направи. Все пак човекът е от сутрин до вечер на работа, та и почти всяка вечер той приготвя вечерята. Не мога да искам и хобита да ми измисля. По-лошото е, че и аз не знам с какво ми се занимава, за да се разсейвам.

# 254
  • София
Добро утро.
Ина е почти задрава, но  ще си остане вкъщи до срядаи аз покрй нея, че съм вече на втори антибиотик и инхалатор.
Нана, за да не си сама в нещстието, преди малко Ина се качи на решетката и започна да се вози по нея и като я попитах какво прави, тя отговори "Кака какво, мамо, марам влак!" Twisted Evil
Вчера пристига при мене и иска да й купя лаптоп и понеже знае, че ще я отрежа, че има, застава срещу мене и почва да нарежда "мамо, нямам хиляда лаптопа, и сто нямам, даже девет нямам, мамо, купи ми лаптоп" Laughing
Как ме мързи да правя каквото и да е днеска....

Общи условия

Активация на акаунт