Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
  Аз също да споделя, че бебка е с висока Т,  но успяхме да я свалим до 38 поне. Надявам се скоро да се оправим. Вчера вечерта беше с Т, но днес и тя стигна до 39,6, съответно и дадохме Панадол. До 38,5 Т не давам нищо. Ако още един два дни няма подобрение, може и ние да отидем на лекар, но засега изглежда жизнена.
   Миленка стискам палци и вие скоро да се оправите.
   А за грипа моето мнение както може би знаете е малко по-различно...

# 496
Миленка дано скоро се оправи Марти. Praynig Hug Ако температурата е над 38,5, а още повече ако е над 39 градуса е по-добре да да дадеш нещо температуропонижаващо. Давай и течности, особено при висока температура да не се обезводни. За антибиотика: по принцип не е хубаво да се приема при вирусни инфекции, защото не влияе на вируса. А за Тамифлу-то незнам нищо. Ще попитам за мнение нашия лекар и довечера ще споделя.

Лек ден на всички и се пазете. Hug

# 497
  • у дома
mmilena, прегръщам ви  Hug много положителна енергия и от мен, моля се Марти да се оправи по-бързо  Praynig
Aila много  Hug и за вас

# 498
  • София
Ммиленка, Айла, бързо да се оправят двете слънчица!  Hug Praynig Praynig

# 499
Миленка, Айла как са днес дечицата? Бързо да оздравяват, а на вас много сили и търпение Hug

# 500
  • София
Миленка,стискам палци по-бързо да се оправите Praynig Това за боренето с Т е така и мойте бяха така,но аз до 39,3 не давам нищо,после според зависи.Е като бяха с 39,7 се стреснах и веднага дадох Хексалгин.Сега са са чувствително по-добре и двамата Praynig мисля,че отървахме АБ,но да не бързам да се радвам.Давам клеева тинктура на малкия и Цитросепт на баткото.

# 501
  • гр.Добрич
Миленка, Айла, дано бързо да се оправят децата.  Praynig

Аз също се панирах тези дни от истерията около грипа. Ивчо иска да излизаме, а при нас има толкова силен вятър, пък и доста студено. Аз още не съм си купувала дрехи, а нищо не ми става отпреди.

Сега една скромна почерпка за здравето на моето именяче днес.  Wine Glass

# 502
  • София
   Елито сега е добре, но цяла нощ беше може да се каже с Т. С панадола смъкнахме от 39,6 до 38, след няколко часа пак вдигна 39,5 тогава дадохме една капка уж течен аналгин, но май я изплю и нищо не стана. Все пак по едно време смъкна отново до 38,5, и сега вече на сутринта като се събуди отново е добре и май изобщо няма Т. Надявам се това да е било, защото от каките съм забелязала, че след една нощ с допустимо висока температура, тоест докъм 39, имат рано сутрин едно последно сериозно втрисане и потене, след което свалят Т и оздравяват.

# 503
 И ние сега сме по-добре,май нямаме Т.Още не съм я мерила ,но Марти е в настроение.Снощи вдигна 40 и отгоре,както каза татко и,аз изобщо не погледнах термометъра ,а хукнах за хексалгин.Единствено той и смъква Т и то до към 38.5Почти не тая надежда да е било това и най-вероятно ще имаме още борби с Т.Но сега сме добре и аз съм по-спокойна !
Благодаря ви за подкрепата.... както винаги  Hug

# 504
  • София
Дано са все по-добре душиците!  Praynig Hug
Спинки, честит празник!   bouquet Heart Eyes Hug (кой има имен ден Embarassed)
Вст, и другите будителки - честито и на вас!  Hug

# 505
  • гр.Добрич
Спинки, честит празник!   bouquet Heart Eyes Hug (кой има имен ден Embarassed)

Днес е Св. Дамян и Козма

# 506
  • гр.София
 Спинки,Честит имен ден на Дамян!

Честито на будителките!

Оздравяване на всички болни-тригодишни, и по-малки.

# 507
Миленка говорих днес с дежурната лекарка при нас. Тя е педиатър. Каза че Тамифлу има и на сироп за деца над 1 г. -на суспензия и го разтваряш както антибиотиците. Но все пак се консултирай с лекар за дозата и дали да го почнеш.

# 508
  • гр.Добрич
В една тема четох, че сиропът Тамифлу не се внася в България.

# 509
Спинки, жив и здрав да ти е малкият именяк  bouquet /аз не знаех какъв ден е днес/

Общи условия

Активация на акаунт