"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 087
  • 379
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Супер е Нешка, да! Аз се просълзих дори.

# 196
Много класа и финес.

# 197
Супер е Нешка, да! Аз се просълзих дори.

Аз също.

# 198
Надявам се отборът на Даниела и Камен да си ходят. Или Николета и Нед.

# 199
  • Варна
Що сме толкова малко хора тази вечер?  newsm78

# 200
Ехооооооооооооооооо, има ли някой  Rolling Eyes.Милен и Зара бяха готини, професионалистите също. Боби Турбото&сие също са много приятни.

Много подозрителна ми се струва преднината на Милен и Зара обаче  Thinking.
И аз мисля, че шоуто няма да загуби почти нищо, ако Даниела и Камен си тръгнат тази вечер.

# 201
  • София
Аз пък се надявам Анелия и Ники да си тръгнат,
връзкарите Яна,Даниела и Камен май ще кретат до финала.

# 202
Ей, тоя Орлин пак ми опъна нервите с неговите коментари   за Яна и компания  Sick

# 203
Ей, тоя Орлин пак ми опъна нервите с неговите коментари  Sick
Изключително ми е неприятен и на мен.

# 204
Направи ми впечатление, че Орлин повтаря като папагал  Thinking. Например тази вечер използва думите на Нешка за охкането и оплакванията. Струвами се, че няма собствено мнение.
Има хубава усмивка обаче.

# 205
Даниела нещо не ми харесва, не е грозна, но май нещо и липсва, дали харизма, дали чар  newsm78
много ми е невзрачна и безлична. Сега пак се скъсаха да ги хвалят, на мен пък танца не ми хареса.

# 206
Аман от връзкари.Големи суперлатви и комплименти за Яна и Даниела от техните любовници.На гол гъз зелен бъз.Вече тотално ме дразнят Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 207
здравейте бихте ли казали на коя песен танцуваха яна и нейният кавалер ? Просто в момента не се сещам? Благодаря ви преварително

# 208
Сега и Нешка ще си похвали нейните фаворити, ама май Зара и Милен нещо им объркаха сметките. Тази вечер или групата на Боби или на Нед е аут.

# 209
Ново двайсе  Laughing Laughing Laughing Есил Дюран ще се омъжва в ефира на Вип Денс  Laughing Laughing Laughing
Съвсем случайно точно тя хвана букета на сватбата на Андрей и Даниела  Laughing Laughing Laughing.
Хихии, дали ще отпадне точно този отбор  Thinking.
А един мормот завива шоколад в станиол  doh

Общи условия

Активация на акаунт