"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 038
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
LYLY  благодаря и на теб за информацията   bouquet
Сега ще съм много благодарна ако някоя от вас напише, че е към 52 годишна, че аз продължавам да твърдя че е на толкова  Mr. Green   Laughing

# 256
Мен нещо почва да ме дразни тоя Орлин....  Whistling Има се за нещо мноооого важно, не мога да разбера той какво изобщо разбира от танци! Пък и от музика.... Crossing Arms

# 257
Ама на Орльо трябва да му се припомни онази Евровизия, където Слави и компания го направиха за резил.

# 258
   Никой ли не забеляза, че в един момент всички двойки звезди бяха излезнали на сцената (не си спомням с коя двойка водещите обсъждаха току що изминалия танц). Иван се обърна, измърмори нещо като "Те защо са тук?", и после набързо пуснаха рекламите, а след това всичко си продължи нормално. Стори ми се много странно.

На мен ми харесаха всички танци тази вечер, а този на Нед и Николета доста ме развесели.

# 259
Не бе той не разбира нищо. Вие най-много разбирате.

# 260
  • Варна
А какво и с кого е танцувала Нешка Робева?
Нешка танцува валс, ама не помня името на партньора й. Страхотен танц беше  Peace

# 261
LYLY  благодаря и на теб за информацията   bouquet
Сега ще съм много благодарна ако някоя от вас напише, че е към 52 годишна, че аз продължавам да твърдя че е на толкова  Mr. Green   Laughing

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8 … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 262

Ъ?

# 263
Кой си тръгна в крайна сметка,че аз не го догледах?

# 264
  • Варна
Да! Ако си влязъл /влязла/ тук, за да ни дразниш - излез! От няколко поста насам се опитваш да го правиш. Тук всеки изказва мнение за участниците във ВД, никой не дава квалификации за пишещите тук, както правиш ти.

# 265
Няма такова нещо , не се опитвам да дразня никого. Просто коментирам както и вие. Не се заяждам с никого просто се възмущавам как може все да намирате някой виновен за нещо. Сега пък какво е направил Орлин за да бъде така оплюван ? Мисля , че дава изключително адекватни обосновки за оценките си.

# 266
Няма такова нещо , не се опитвам да дразня никого. Просто коментирам както и вие. Не се заяждам с никого просто се възмущавам как може все да намирате някой виновен за нещо. Сега пък какво е направил Орлин за да бъде така оплюван ? Мисля , че дава изключително адекватни обосновки за оценките си.
Sick Sick Sick

# 267
  • Варна
Ок, извини ме тогава, ако съм те обидила  Peace
Моето мнение е, че Орлин дава едни същи обосновки - заучени фрази, които повтаря регулярно. Все пак е научил нещо от участието си в ДС и то е точно това - думичките на журито.

# 268
Е, точно пък Орлин да дава ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АДЕКВАТНИ ОБОСНОВКИ НА ОЦЕНКИТЕ си, ще ми извиняваш ама не мога да се съглася.  Naughty

# 269
А какво и с кого е танцувала Нешка Робева?
Нешка танцува валс, ама не помня името на партньора й. Страхотен танц беше  Peace
Владо Божилов -миналогодишния член на журито и баща на Мако

Общи условия

Активация на акаунт