Клуб "Парфюмен Ценител" 27 - Любими аромати Dolce&Gabbana

• 18 418
  • 344
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мда, страхотен е Алюр Сеншуъл...очаквам моят да пристигне тази седмица  Crazy.  Класическият Алюр ми е непоносим, затова заобикалях отдалече и Сеншуъл, но когато се реших да го тествам, се оказа нещо съвсем различно и много, много хубаво.

# 286
Тук не съм се разписвала от сто години....))))

Пробвах Allure sensuelle лятото, но тогава нищо не мога да харесам, жегите направо ме побъркват....)
Като заговорихте за него със сигурност тези дни ще го пробвам....)

# 287
... и к'во? аз - алюр-аутсайдер  Crossing Arms
Освен да го пробваш пак. Mr. Green

Мимси честит да ти е, със здраве да го носиш.  Hug

Днес получих невероятни съкровища от Теди.  bouquet  bouquet  bouquet Не знам как ще и се отблагодаря. Веднага щом пробвам, ще пиша отзиви.

Сега открих сезона на Код Еликсира. Напръсках се с него и този аромат ми носи върховно удоволствие. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
днес получих това

една по плътна и тъмна версия на оригинала,усеща се малко мухъл като че ли в началото,п;осле идва нещо сладко,тих и приглушен е ,дискретен ,по скоро за вечер.......

ПП.влюбих се в алюр сенсюел и аз........ Mr. Green

# 289
Идвайте в отбора, чакаме ви! Hug
Какво ще се окаже че това е най-желания парфюм в момента? Имаме безспорен хит май. Party Whistling Казвайте колко мл. желаете и откъде планирате покупките.

# 290
Хихи, надявам се и аз да имам принос за това с коментарите си напоследък за него! Hug Честито на всички новоАлюрено наСеншуълени, така да се каже! Laughing  bouquet

# 291
  • Варна

Ади бе!!! Shocked Тука ме изненадА hahaha Joy

# 292
Идвайте в отбора, чакаме ви! Hug
Какво ще се окаже че това е най-желания парфюм в момента? Имаме безспорен хит май. Party Whistling Казвайте колко мл. желаете и откъде планирате покупките.

ми.....то и аз купих току що   Rolling Eyes   Mr. Green

# 293

Ади бе!!! Shocked Тука ме изненадА hahaha Joy

още мирише на ръката ми....... Heart Eyes,бяхме двете с мимса като се влюбихме едновременно  Mr. Green,то и друг път сме го мирисали заедно,ама днес какво стана........ hahaha

# 294
  • Варна
Това ли ще е поредния форумски фаворит  Joy
Значи, замирише ли ми масово откъдето мина на този парфюм, ще си знам - от форума е мадамата  hahaha

Мисля си, че бз са основния виновник да го харесам, просто си бяха сменили тестера. Другото, което ми идва на ум е, че го пробвах САМ. Преди все така ставаше, че съм го тествала съвместно с други и явно нещо се е омесвало и не съм го оценила. Ми какво да очаквам от един Шанел - иска да бъде единствен, сноба му със сноб  Mr. Green

# 295
Бравооооо на Калоянис и Мимси. Честити!
Кефите ме мацките в тази тема, че няма четири, пет. Нещо иска ли се се взема веднага, на минутата. Няма колебания, парфюмните мечти се сбъдват скоростно, рафтовете се огъват под тежеста на шишетата, но радостта в душата е голяма. Дай Боже всекиму!
Всички от отбора скоро да се похвалят с желания Шанел. Hug

# 296
  • Варна
Това ли ще е поредния форумски фаворит  Joy
Значи, замирише ли ми масово откъдето мина на този парфюм, ще си знам - от форума е мадамата  hahaha

Мисля си, че бз са основния виновник да го харесам, просто си бяха сменили тестера. Другото, което ми идва на ум е, че го пробвах САМ. Преди все така ставаше, че съм го тествала съвместно с други и явно нещо се е омесвало и не съм го оценила. Ми какво да очаквам от един Шанел - иска да бъде единствен, сноба му със сноб  Mr. Green

И моя си пробвала, ама не си го харесвала. Не е в тестера причината Mr. Green

# 297
  • Варна
Да се връща!
То моето е простотия де, не е за хвалба. Като че ли няма нет, ама не - на момента да е  Whistling Ама исках 35мл, де да го търся пък такъв дребосък в нета, ама-ха.

Е Джулка твоя тествах, когато преди това се погрижи да ме осмъртиш с Руска кожа и други подобни яростни  Mr. Green

# 298
Поздравления и от мен за Калоянис и Мимс !!!!  bouquet
Мимс днес по-рано каза, че не го харесваш, мислех да ти предложа пак да го пробваш,
спомням си , че и с Целувката имаше такова впечатление , много се радвам , че всички сме влюбени  Crazy
Страхотен аромат наистина, аз само си душкам блотерчето,
определено това ще е подаръкът ми за РД, който сама ще си направя  Crazy

# 299
  • Варна
Ей, ще ме накарате да отида да го пробвам този Шанел. Аз досега се пазех, имах респект и не смеех да доближа нито един Шанел, с изключение на Шанс, ама сега .. вие тука .... ааааа!

Общи условия

Активация на акаунт