Клуб "Парфюмен Ценител" 27 - Любими аромати Dolce&Gabbana

• 18 431
  • 344
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Да се връща!
То моето е простотия де, не е за хвалба. Като че ли няма нет, ама не - на момента да е  Whistling Ама исках 35мл, де да го търся пък такъв дребосък в нета, ама-ха.

Е Джулка твоя тествах, когато преди това се погрижи да ме осмъртиш с Руска кожа и други подобни яростни  Mr. Green

Их, верно, тъй беше Joy Joy Joy

# 301
  • Варна
Поздравления и от мен за Калоянис и Мимс !!!!  bouquet
Мимс днес по-рано каза, че не го харесваш, мислех да ти предложа пак да го пробваш,
спомням си , че и с Целувката имаше такова впечатление , много се радвам , че всички сме влюбени  Crazy
Страхотен аромат наистина, аз само си душкам блотерчето,
определено това ще е подаръкът ми за РД, който сама ще си направя  Crazy

Да, и с Целувката, и с този явно сбърках в началото.
Ами, нещата се случват точно тогава, когато трябва да се случат  Simple Smile Явно така е трябвало, ако ги бях взела в периода на бясното купуване, на сто процента нямаше да ги оценя както трябва.

# 302
Ами, нещата се случват точно тогава, когато трябва да се случат 

Да, така е , в живота всичко идва в най-добрия за нас момент , какво остава за парфюмите  Grinning

# 303
Беше ми любим Алюър Сеншуел по едно време. И сега го харесвам, но явно сме на различни фази Simple Smile    Но определено съм го планирала за подарък за една много специална дама.

Пробвах Том Форд Тъбако Ванил. Мм, не знам какво да кажа. Само аз ли съм така или всички от частния бленд са наистина много привлекателни, но не ми се иска да ги нося, или поне не толкова, че да ги купувам засега. Харесват ми подправките в началото, и тютюнът е интересен, ненатрапчив, но много сладък става накрая, много ванилен.  Ако е за тютюнът, предпочитам Чергуи на СЛ.

# 304
  • Варна
Pixie, намери ли прилика между Tobacco vanille и Ambre Narguile, не ти ли прилича на него, само че много идеи по-сладък?
А Chergui май най-много ми хареса от Серж Лютенсовите, които познавам. Започва ми с някаква прохлада, а завършва на жега. Странен и красив.

# 305
  • Враца
във Враца е такъв студ ...  People Santa
като тръгнах да излизам посегнах към Шанела, но му се счупи пръскалото  Sad
и за това се напръсках яко с Кристобал.
Онзи ден , в топлото, ми се стори по-слабичък и затова го изтрих съвсем с Ангел или Демон,
но днес,
такова развитие... страхотия,
имам си аз едно определение "лепнещ парфюм"
- това е показател, че е мой тип и означава, че се залепва по ръцете ми, по дрехите,
по коженият ми портфейл, по всичко до което се докосна и мина .. Simple Smile)
Получих два комплимента дори!
Един такъв, съвсем леко нагарча , а иначе се стеле , стеле, като пелена от сладост и цветя ...
Прекрасен аромат!
Мимс  Hug

# 306
Pixie, намери ли прилика между Tobacco vanille и Ambre Narguile, не ти ли прилича на него, само че много идеи по-сладък?
Имат общо в началото, после поемат по различни пътища...Ambre Narguile на мен се превръща в блед ябълков щрудел с канела, на негов фон Tobacco Vanillе е по-стипчив.

# 307
Мимс, да, приличат си по сладката им плътност и наистина в самото начало са изключително сходни! Иначе ТФ Тъбако Ванила е ма-а-лко по-спайси и е по-тръпчив.  Тютюневите ноти, които стават по-силни с развитието, не му дават да стане прекалено сладък. Не му позволяват и да стане прозрачен. Правят го някак си прашен. Наргилето го носих миналата зима, но сега ми идва малко праволинеен (то той си е такъв като се замисля). Меден, прозрачен , красив кехлибар. Има моменти в които ми отговаря на настроението. Аз не усещам ябълка в него. 

Чергуи е наистина интересен.  Моят нов любимец Daim Blond е по-различен от другите Лутенси, които познавам, и засега е Лутенс #1.  Изтънчен, тръпчив и спайси в началото, и после става мек наистина като скъп велур, но нещо от началната тръпка остава. Мирише ми на лукс, но луксът е дискретен, без да парадира пред околните и без да има нужда да доказва нищо.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 07:06 от Pixie

# 308
... и к'во? аз - алюр-аутсайдер  Crossing Arms
Освен да го пробваш пак. Mr. Green

няма да насилвам нещата, догодина пак ще го пробвам  Sunglasses
всъщност на мен не ми харесва, особено Чувствения, защото улавям прилика с КМ, която хем ме радва, хем ме дразни ... не искам втори парфюм от този тип

днес имам мини празник - един месец парфюмно покупко-въздържание  Mr. Green
има чувството, че точно днес ще го наруша, но понеже е за последната бутилка от списъка със задължително притежаваните парфюми, ще си затворя очите и няма да променям лентичката  Laughing

днес: Абсолю на Роша - безумното време вън ще му отива  Crazy

Калоянис, честита придобивка! дали този вариант на Уиш е по-близък до Ейнджъл от обикновения? или е по-малко "мухляв"?

# 309
Не можах да го разбера този Алюър Сеншуел и аз, изобщо не ми хареса. Може би грешката ми е била, че го пробвах с още 3 други неща  Laughing Като ви чета, май Шанелите си искат самостоятелност.

# 310
Честито на Мимс и Калоянис!  bouquet

Страхотна придобивка е Алюр Сеншуъл наистина. Малко завиждам.... Embarassed

Днес продължавам да съм с Ну. Чак довечера след душ ще го сменя. Държи се невероятно. Хем го усещам като полъх, хем не ме души, хем пък никой още не се е оплакал.

# 311
... и к'во? аз - алюр-аутсайдер  Crossing Arms
Освен да го пробваш пак. Mr. Green

няма да насилвам нещата, догодина пак ще го пробвам  Sunglasses
всъщност на мен не ми харесва, особено Чувствения, защото улавям прилика с КМ, която хем ме радва, хем ме дразни ... не искам втори парфюм от този тип

днес имам мини празник - един месец парфюмно покупко-въздържание  Mr. Green
има чувството, че точно днес ще го наруша, но понеже е за последната бутилка от списъка със задължително притежаваните парфюми, ще си затворя очите и няма да променям лентичката  Laughing

днес: Абсолю на Роша - безумното време вън ще му отива  Crazy

Калоянис, честита придобивка! дали този вариант на Уиш е по-близък до Ейнджъл от обикновения? или е по-малко "мухляв"?

мухалът е съвсем лек и в началото,после става сладичък,топъл и мек,но не е като ангела,първият е много по близък до него,само дето на моята кожа хич не е траен......... Cry

# 312
  • Варна
И в моя списък със задължителните е останал само един и се чудя кога ли ще финализирам тази фаза. Това не ме притеснява, притеснява ме как спонтанно ми никнат някакви, за които даже бегло подозрение не съм имала, че ще ги купувам и които ми разстройват системата  Whistling

venush, колко дни вече те чета, че носиш Ню и колко пъти си казвам:ето, днес и аз ще съм с него. И все към друго посягам. И днес няма да е той, ще използвам може би последния топъл ден да сложа нещо меко, есенно...

# 313
Това не ме притеснява, притеснява ме как спонтанно ми никнат някакви, за които даже бегло подозрение не съм имала, че ще ги купувам и които ми разстройват системата  Whistling

Същата работа. Имам уж само 2 парфюмни желания от известно време, а оттогава съм си купила поне 3-4 нови неща  ooooh!

# 314

venush, колко дни вече те чета, че носиш Ню и колко пъти си казвам:ето, днес и аз ще съм с него. И все към друго посягам. И днес няма да е той, ще използвам може би последния топъл ден да сложа нещо меко, есенно...

Мимс и при вас ще дойде студа. Може би тогава ще се решиш. Много сериозно се обвързахме с това Nu. Дано не изчезне напълно от малките парфюмерийки. Ще бъда много тъжна.

Рони, и аз тъй с парфюмните желания. Уж са не повече от две-три. Но те си стоят същите, а аз междувременно вземам други, защото например, съм видяла хубава оферта, нали.....

Общи условия

Активация на акаунт