Квилинг за маниаци - 3

• 171 154
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
И аз си имам такава машинка за накъдряне на лентички.Докато се оглеждах и мислех какво да приспособя открих,че много от детските играчки имат такива "колелца"-например колички,влакчета и разни други превозни средства.

# 526
Как ме зареждате само! Много се радвам, че попаднах тук и намерих своето хоби Wink Това е последната ми картичка, която направих за една приятелка
Искам пак да попитам нещо за хартията, която купувате. Понеже говорите за ленти от чужбина, може би са по-качествени или цената е по-добра, но на каква цена купувате картона от тук? Аз намерих в една книжарница на 0.10 ст А4, само че цветовете са много ограничени, а в Купчийница има страхотно разнообразие, но цената на лист е 0.30 ст....

# 527
данина, и аз вземам картон А4 за 0.10 ст. Днес обиколих няколко книжарници и намерих едни листи, които наподобяват лентичките внос, но само 2-3 цвята, цена 0.40-0.50 ст. за 1 лист А4. Ще пробвам сега, какво може да се прави с тях.
данина, ти какво ползваш за основа на картичката картон или хартия?

# 528
Направих букет от цветя(квилинг) на формат А4, сега бих желала да направя рамка от картон или кой каквато идея даде. Ще съм Ви благодарна.

# 529
данина, и аз вземам картон А4 за 0.10 ст. Днес обиколих няколко книжарници и намерих едни листи, които наподобяват лентичките внос, но само 2-3 цвята, цена 0.40-0.50 ст. за 1 лист А4. Ще пробвам сега, какво може да се прави с тях.
данина, ти какво ползваш за основа на картичката картон или хартия?

Quilling, ползвам картон за основата. В случая този е от Купчийница.

# 530
Здравейте на всички!
Харесах си едно цвете от един сайт и не мога да разбера как се прави!
Моля ви за помощ!!!
Ето го и сайта

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2343780870048423824VYNYTC

# 531
Не разбирам защо да е нестандартно Simple Smile Трябва да имаш лентички, които да навивиеш, а в този форум квилинга е доста добре обяснен като техника

# 532
http://www.dimitrovaschool.com/index.php?option=com_content& … =57&Itemid=40 тук можеш да видиш и основните начини на прегъване на лентите, много е забавно, аз лично от форумите тук се запалих и вече се гордея, че доста задобрявам Simple Smile

# 533
  • у дома
Яни,от някаква счупена мащина е,която не може да се поправи,но нямам представа каква,ако те интересува от точно каква ще го питам...иначе това му беше оправданието досега,че не му попада счупена машина с такива колелца...

# 534
Здравейте момичета!
И аз страшно се запалих по този квилинг.
Преди два дена видях едни цветя и страшно много ми харесаха как бяха направени!Вдъхновиха ме за да си направя едно пано за стената.
И след няколко дни търсене пристиганах при вас  Wink.
Може ли някой да ми каже кои са най-необходимите материали без които не може да се работи!

Благодаря ви предварително

# 535
Сладък Бонбон, заповядай малко инфо - http://crazyquilling.blogspot.com/2009/11/blog-post_1653.html  . Надявам се да ти свърши работа,писах го преди доста време,сега може би бих добавила разни неща,но в момента просто нямам време да редактирам.

# 536
Момичета, дайте идея как се чертае елипса - за прозорче на картичка!!!  Embarassed

# 537
Момичета, дайте идея как се чертае елипса - за прозорче на картичка!!!  Embarassed
Ами с линия на елипси Grinning

# 538
Момичета, дайте идея как се чертае елипса - за прозорче на картичка!!!  Embarassed
Ами с линия на елипси Grinning

Уфф, много съм невежа, но наистина освен с програма, идея си нямам как по друг начин става, дори не знам как изглежда тази линия...
Днес съм планувала да посетя една книжарница, в която мисля, че ще има такива неща... надявам се, иначе с малката не мога да обикалям надалеч, а около нас има само книжарници с книги (не, че се оплаквам от този факт)
Ianina , благодаря за отговора!
... Дано не ми се смеете много за въпроса.....

# 539
Другия вариянт е перфоратор във формата на елипса. Но в Б-я едва ли ще намериш Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт