Отговори
# 270
  • Бургас
Стар, благодаря ти, мила!  Hug Стискам палци полът при вас да се окаже такъв, какъвто желаете! А явно - момченце!  Laughing

Радост, страхотна булка си била!  Hug

Плами, при мен нещата стоят така - ходя си в началото на месеца, без да определяме ден и час.

По-рано звъннах на доФтора да видя как са ми изследванията - кръв и урина. Каза, че са перфектни. Хемоглобинът ми бил 120. Той и миналият път (в трети месец) беше толкова.
Само дето не са ми пуснали кръвна захар, но нищо, аз ще си пусна.  Wink

Рали, дай да видим роклята!  Party

А бе нещо не мога да кача снимки в албума. Все ми го няма бутончето за качване. Там пише, ако не го виждаш, да кликнеш на едно място. Но, и така не се получава.
Та затова досега не съм качила, ще ми остареят снимките с шкембака, няма да са актуални, пфу.  Laughing

# 271
Най-после ви изчетох и то работното ми време свърши, а бързам да се запиша, че в новия дом още няма нет.
Радост, прекрасна си! Благородно ти завидях, че аз булка няма да се видя, мъжа ми не пожела такова мероприятие.
Моя бебок тея дни е много шавлив, ама още не си е показал гащите. тези дни обаче като идем на ФМ няма къде да избяга. Аз се отказах от изследването за таласемия (и без тва си беше мое хрумване) и мисля да изчяакам резултатите от кр.картина, която направих днес и евентуално, ако има някакви опасения, да ида на хематолог по ЗК, поне да каже дали имам анемия и какъв вид.
така като гледам май няма много мами от Пловдив, че вие срещички си организирате, а аз нещо не виждам с кой да се срещна...после ще разгледам първа страница с имента.
хубава вечер на всички и много бебешки ритничета!
  261uu

# 272
Момичетаа, и аз се записах за лекциите на  9 Месеца, та ще се срещнете и с моята физиономия в Тигровото  hahaha Само ако може някой да припомни от колко часа са, че моята окухяла тиква забрави да попита.... newsm78

Сашкова, вълнувай се, мацо, а после снимки да покажеш - мъжа ти и с половин копче щяхме да го аресаме  newsm47 newsm47, ама като си му намерила цяло - няма да го заточим, я  smile3502

Жаничка, в списъчето си, миличка, само ще те помоля на кирилица да пописваш  Hug

By the sea, и ти си в списъка, на 8-ми, че на 10-ти няма никой и да не си самичка... малко своеволие си позволих  newsm03

Кисс, кисс!

# 273
Мемориа, 10.30 е уреченият час за лекциите  smile3523

# 274
Здравейте ,ние се върнахме от жк.Беба е 440гр,гледахме ръчички,крачета,сърчицето си бие както трябва,дори пръсчетата ни показа доки Party CrazyЕдна седмица сме напред!
Страшно съм щастлива!Лекаря каза,че е напълно нормално на този етап да не усещаме бебетата всеки ден,така че и за това се успокоих!Записахме се и на училище за бременни Simple Smile
Г-жо Илиева дълъг и щастлив семеен живот ви желая,изпълнен с всичко онова което не се купува с пари!А за всичко останало достатъчно пари,че да си го купите!  bouquet

# 275
Ураааа, и аз успях да разгледам снимките, много обичам да гледам сватби. Радост, желая ви здраве първо и ползотворен семеен живот. Т'ва семейния живот не е кой знае колко голяма далавера, ама.... Grinning  bouquet

# 276
  • София
Плами, на мен ми дават час за следващия път на всяка консултация, в писмен вид при това.  Laughing Акушерката си води часовете, горе-долу точно на 30 дни са като гледам засега.

# 277
Плами, на мен ми дават час за следващия път на всяка консултация, в писмен вид при това.  Laughing Акушерката си води часовете, горе-долу точно на 30 дни са като гледам засега.

И при мен е така  Peace

# 278
Мушмулка, аз съм от Пловдив. В Кичука живея. Ти при кой лекар си се записала на консултация?
Пухи, поздравления за чудесните резултати. Таткото сигурно и той много се е вълнувал.
Плами,на мен също ми дават час за всеки следващ път. Явно много зависи при какъв лекар ходиш. За хремата една приятелка ми каза, че я лекува на хлапетата с витамин С на ампули. 4-5 пъти на ден се капват по няколко капки витамин С и за 3 дни максимум хремата изчезвала. Лично аз не съм пробвала, а не е и вредно, така че ако не помогне, поне няма да навреди. Оздравявай бързо   bouquet
Аз отивам да спретна нещо на мъжете, че ще се върнат от фитнеса озверели от глад.

# 279
Анджи ако таткото много държи на това име може да му казвате  Ачи , друго подобно на Ангел ,което ми идва на ум е Ангелин  newsm78

# 280
Много пишете - не мога да ви изчета Simple Smile

И на мен на консултацията всеки път ми дават дата и час за следващата, както и бележки за изследванията за следващия месец.

bobi6ana  преди няколко страници си споменала че  си в Люлин. В кои по точно? Аз съм в 10-ти

# 281

да ви питам девойки - тези лентички всеки път ли триябва да си постваме за  да са видими,защото на мен не ми стоят постоянно и когато искам да се вижда трябва да си правя нова .  ooooh!

# 282
  • София
Дани, влезни в профила си....сега ще допълня....
Отиди на промени профил -профил - отиди на подпис и там трябва да пейстнеш копирания линк на лентичката. После най-отдолу  - промени плофила. Така ще ти излиза всеки път автоматично в подписа, както на всички нас.  Peace

# 283
  • Бургас
Моето доки не дава часове,общо взето казва...ела еди си кога да си назнача изследвания,ела другия месец и когато аз си искам отивам.
Пухчо браво за хубавите новини !
На мен ми е скука нещо.....мъжо замина нощна   smile3506

# 284
  • Най-зеленият остров
Здравейте и от мен.
И на вас да се оплача: ЗВЕРСКИ КИСЕЛИНИ МЕ МЪЧАТ И не знам как да се спася от тях. Имам чувството, че змии и гущери имам в устата си  Sick . Оплаках се и сега ще се опитам да прочета малко книжка. Лека нощ  newsm46 .

Общи условия

Активация на акаунт