Отговори
# 570
Хей момичета, да споделя, че й се вижда края на моята настинка май  Flutter
Може да ви е полезно да споделя една "малка тайна" за лекуване на настинка Wink
Вечер си правя компрес на гърлото - върху кърпа поръсвам черен пипер и ракия и си я увивам около врата и така спя. Много добре се чувствам на сутринта  Crazy Е, при сутрешния душ - по-голямо внимание де, ама иначе - много добре се отразява   bowuu

Я да ви попитам нещо - като са ви взимали микробиология и влагалищен секрет - боли ли?  Thinking Защото аз след един преглед за разкритие в спешното на Майчин дом два дни имах болки от прегледа  ooooh!
А пък искам да накарам лекаря да вземе микробиология и влагалищен секрет тоя път.

А мойта бебочка рита толкова ниско долу - почти при краката - направо е в стартова позиция  baby_neutral

Моят мъж днес събра кураж да отиде на зъболекар. Аз май ще направя още една оборка на излишните дрехи в гардероба и следобед, ако и той е в кондиция след преживяването, може би ще отидем в Банкя  Party

Слънчев ден на всички  Hug

# 571
Добро утро и от мен!!!

Ако някой е желаещ да види една закръглена бременна булка,да заповяда:)))
качих малко снимки и от нашата сватба.

Далче искам да ги цункам тези кученца,толкова са сладки и розови  Joy Искам и аз такива.

# 572

извинете ме ако няма фото ,но исках да ви предложа малко  плодове тази сутрин

# 573
Добро утро!
Честито на Ponqkoga, дълъг и щастлив семеен живот  Heart
Честито и на всички мами, които са разбрали пола на бебчовците  newsm32
Mariq lakova, ходя в Токуда, мисля и да раждам там.
Роро, хайде на чайчето, тази сутрин пак съм сварила Simple Smile

Специално за всички любители на чай Simple Smile
Andjy, опитвала съм, но успявам само когато съм в къщи. Когато съм на работа забравям. Няколко пъти съм се опитвала да си нося леки неща, плодове, зеленчуци и др., но когато имам много работа го отлагам за после и крайният резултат е, че си връщам хапването обратно. Ще го мисля на пролет  Crossing Arms
Пожелавам хубав ден на всички. Аз отивам да меря улиците   bouquet

# 574
Плами не е приятно вземането на влагалищен секрет, но не бих го описала чак като болка, просто е кофти  Rolling Eyes

Отсносно кърменето на нас тази година това ни е специален предмет, така че имам учебници, лекции и всичко на тази тема, ако мога и аз бих помагала с кеф    bouquet  

Ние мислим другия месец да отидем до един лекар в Монтана на 4Д, ама ей така за кеф, че хем ни е близо, хем е 25-30лв прегледа ... ама още не съм твърдо решила. А и имам една приятелка бременна колкото мен (малко повече де, ама съвсем малко) та тя ще ходи с мъжа си и поне да ходим ей така четиримата, да си направим това удоволствие  Laughing

# 575
Добър и слънчев ден на всички   Nature Sunny
Първо искам да честитя второто момиченце на LA VIDA LOCA,много да те радва мъничката принцеса  Hug Hug Hug
Merijan,добре дошла в синия отбор,важното е че вътрешното ти чуство не те е излъгало   bouquet
Добре дошла на новата мама.... Hug
За кг,аз съм +3 клоня към 58 на 170 см височина,още ми е трудно да свикна с местенето на стрелката в обратната посока,но няма начин,ще гледам поне да е постепенно за да не припадна някой ден на кантара  Joy
Много се радвам че стихчето от вчера ви хареса,на мен ми ваздейства по същия начин... Heart Eyes
Далче,мъничетата са уникални,колко сладки лапички имат...душички  Hug

Приятен и много слънчев ден на всички...... Hug

# 576
Добър ви ден!
Честит брак на Понякога,желая ви много радост,щастие,любов и разбирателство luvbedЧестито на разбралите пола Wink,относно влагалищния секрет,колкото и пъти да са ми взимали,никога не ме е боляло,но явно при всеки е различно а можеби зависи и от доктора newsm78.Виктория не се притеснявай за килограмите,аз имам приятелка която за цялата бременност наддаде само 3 кг(колкото и да е невероятно),но си роди едно нормално и здраво бебче!
Днес смятам да си мързелувам и да си гледам ТВ,на вас мами весел уикенд  bouquet

# 577
  • България/Германия
Здравейте мили момичета,
Аз си ви чета редовно, нищо че не пиша, но сега ми е доста притеснено и реших да споделя. Та бях аз миналия петък на преглед, доки огледа и измери подробно всичко на бебо, каза, че всичко е наред и е на 70% момче (мъничето беше със скръстени крачета и не пожела да ни се покаже). Дотук всичко добре, обаче аз видях, че е в вписала много и различни мерки в картона ми и реших да сравня с таблици дали наистина всичко е наред с развитието на бебо (такава съм си, ужасно се притеснявам и лесно се панирам  Sad ) И ми направи впечатление, че по два от размерите на главичката бебо изостава с 1 седмица: значи аз бях 20 седмици и 4 дни по време на прегледа (т.е. 21 г.с.) , а размерите са за 20 г.с.  Confused
Диаметърът на главичката е 46.2 мм при средно за 21 г.с. 49 мм и допустими отклонения 45-54, а обиколката на главичката е 174 мм, при средно 175 и допустими отклонения 162-189. Останалите размери си отговарят на седмицата.
Вече се поскарах с мъжа ми, който смята, че трябва да се доверя на преценката на доки, щом е казала, че всичко е наред, но аз не мога да се успокоя, а следващият преглед е чак след 2 седмици  Confused

# 578
flowerofdreams  естествено че всичко е наред, толкова са малки отклоненията, че дори не бих ги нарекла отклонения  Wink Моя мъник е с 2-3г.с. напред и пак не ми е притесненео, каквото такова. Все пак е трудно всички бебета да растът абсолютно еднакви, ако беше така всички щяхме да раждаме бебчовци по 3500грама  Wink СПокойно не се шашкай   bouquet

# 579
  • България/Германия
Мерси, Mushmulche, за окуражителните думи.  Hug И аз уж се опитвам да мисля позитивно и се успокоявам с това, че и аз съм била малко бебе (2800 гр.), а и сега съм си дребничка, така че може и да е генетично обусловено. А и все си мисля, че ако имаше нещо притеснително, на доки щеше да й направи впечатление. Но много малко ми трябва да се вкарам в някой филм и после...ужас.  Confused

# 580
  • Бургас
уФф мами на мен ми изнамериха някакви бактерии в урината  newsm78
и в понеделник ще давам стерилна урина,надявам се резултатите да са различни тогава  Praynig

# 581
  • София
Цветенце, като гледам не е извън границите бебето, нали, дори обиколката му е като средната - 174/175? Няма от какво да се притесняваш за размерите. Сина ми беше с толкова огромна глава, че даваше отклонение точно 2 седмици през цялата бременност.
Разбирам те, защото и аз доста се притеснявах, но накрая си родих живо и здраво дете, просто е главесто като майка си. Ако вие с мъжа ти сте с по-продълговати глави, нормално е и детето да е с такава форма на главата и ето ти разликата.  Hug

Съни скай, като ще даваш стерилна урина, ще ти напиша как точно се дава, за да не ти излезне някой грешен резултат. Сутринта ставаш без да пишкаш. Стискаш, отиваш да се миеш качествено. След това пишкаш малко навън и от средата на струята пишкаш в чашката. Чашката не трябва да се докосва с ръце отвътре, нито капачката. Урината трябва да се занесе в лабораторията до 30 минути. Сигурна съм, че резултата ще е добър, защото много често става въпрос за външни замърсявания и само се шашкаме.  Hug

Мушмулче, отиди на този преглед, интересно е, а пък и щом сте две семейства ще си прекарате приятно!

# 582
  • offshore & overseas
Ника, като те чета си давам сметка, че никога не съм давала стерилна урина. Досега не е имало проблеми обаче. Laughing

# 583
  • София
Мяу, ако има нещо, ще излезнат следи от бактерии и в обикновената урина. Тогава вече пращат и за стерилна, да се установи има ли наистина бактерии, ако да - какви са и към какво са чувствителни. Но следи си има и в обикновената, просто повечето хора нямат проблеми. Grinning

# 584
Мяу и аз видях че сме две Мушмулчета, но май не мога да си сменя името  #Crazy Иначе и аз някой път гледам и се чудя кога пък това съм писала и после виждам че не съм аз  doh Не знам може дори да се регистрирам наново с друг ник защото това дублиране не ми е приятно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт