Отговори
# 645
Здравейтеее  Hug

Ние бяхме при нашите и днес се прибрахме. Събрах слънце на двора и на Витоша за цяла зима, починахме си, разходих се с баща ми и любимото ми куче и съм много заредена и щастлива  Heart Eyes
Утре обислям къде точно да скиторя, че после като се развали времето...Много се депресирам при такива резки промени  Rolling Eyes Няма ли слънце, все едно не съм същата, а пък и идващия стуууд - хич не искам.
Чудя се и аз за име още, нямаме окончателно решение засега. Още няколко месеца си имаме на разположение за размисъл  Thinking

# 646
Късметлийка, ама шестият месец започва през 24-та седмица. Grinning

Защо ?

Според тази таблица е от 22  newsm78!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 17:49 от star

# 647
  • България/Германия
Ех, че хубави снимки, Бела!  Heart Eyes
А при нас от петък като се смрачи и почти не спира да вали, ръми, пръска...абе, "страхотен" уикенд  #Cussing out
А за количка, ние може да се "вредим" с количката на племенницата на мъжа ми, която също е зимно бебе (средата на януари 2008 е родено малкото слънчице). Свеки каза, че понеже те са купили количката за първата внучка, ще ни купят и на нас, ако искаме нова, та аз сега се двоумя дали непременно искам нова или да вземем количката на племенничката, която по спомени е много качествена и добре запазена, пък за тези пари свекърите да купят разни други неща за бебо.  newsm78
МъжО, както винаги каза, че на него му е все тая - аз да решавам.  #Crazy

# 648
Момичета,бебето може да ви рита и докато спи,и аз се чудех доскоро тва диваненце мойто кога спи
Герганчето,моята количка е Бертони и много си ми харесва,да се надяваме че е здрава

# 649
Бела,снимките са страхотни и ти изглеждаш страхотно.
Аз трябваше да съм на консултация в петък,но представяте ли си,че забравих.Та сега в понеделник по нощите в 8 часа съм на консултация.

# 650
Бобишана, цените в този сайт са наистина народни  newsm78 Нови стоки ли са или употребявани, че чак не ми са вярва да са толкова евтини....ама може пък, кой знае...Иначе количките, които си избрала са хубави....снощи сънувах, че си бутам бебето в много подобна количка  Peace

# 651
Според тази таблица е от 22  newsm78!
Наистина, Стар, но аз си ги броя от 24-та. Grinning
Всички наопаки, пък аз - на терсене. Laughing

Сайтът е чудесен.
Бравос.  bouquet

# 652
Ама защо от 24, аз както и да го смятам, не мога да го докарам. Ще ми обясниш ли   Praynig?

ПП : Разбрах  Sunglasses !   6 - 24 +4
                               7 - 28 +4
                               8 - 32 +4
                               9 - 36 +4

# 653
Бобишана, цените в този сайт са наистина народни  newsm78 Нови стоки ли са или употребявани, че чак не ми са вярва да са толкова евтини....ама може пък, кой знае...Иначе количките, които си избрала са хубави....снощи сънувах, че си бутам бебето в много подобна количка  Peace
Нови са.Те са производители(май).

# 654
  • До Балкана
Бела, снимките наистина са прекрасни, мнгоо харесвам есента - природата замира с толкова красота в себе си!Съни, мойто мъж не харесва Борис, но мисля че вече е решено, нали таткото избира име за момчето той реши да е Борил. Само дето се притеснявам, защото като знам родата каква е ще кажат, че го кръщаваме на баща ми (той почина човека), а то не е така. Как да е да си мисли всеки каквото иска. На мен ми харесва има си кратко обръщение, царствено е, твърдо и звучно и чудесно ще се съчетава с Вихра след време.  Mr. Green. лека вечер ви пожелавам, че правя един щрудел с ябълки и да не изгоря. Blush Утре успешна седмица на всички ви! Hug
Боби, сайта е много полезен!  bouquet

# 655
Стар, тези седмици са така но смятани от зачеването, а не от последния цикъл. Като прибавиш 2 седмици и от 22-ра става 24-та

# 656
  • някъде тук
Много се радвам че снимките са ви харесали  Hug и благодаря за комплиментите  Blushче с тези 13кг които вече качих се чувствам като търкаляща се топка Laughing  но това не ми попречи да си похапна добре на вечеря при свеки ,на нас неделята ни е ден за посещение при тях,и да ви кажа един ден ми е достатъчен че ако се виждаме по често вече става зле Wink

# 657
Бела, страхотни картини има по вашия край  Simple Smile

Бобишана, абе цените в тоя сайт са направо - не за вярване  Shocked Мисля, че много скоро ще го посетим и ние магазина, ама кажи, ако отидеш по-рано и събереш впечатления де.

Ние днес с мойто мило ходихме с кабинковия лифт до Витоша  1swing
Много приятно беше. Ходихме с приятели, намерихме си слънчево местенце, на завет и се поизпънахме малко, после си взехме от близкото заведение боб, кюфтета - абе много готино  bowuu

Следобед бях на лекцията в магазин Слънчице - беше много полезна. Една акушерка от Майчин дом - разказа доста неща. За мен най-важното беше, че каквото и да се случва - не бива да се панираме. Не всичко е толкова страшно, колкото ни изглежда. Шокирах се, че след като те приемат в болницата за раждане, не ти дават да пиеш вода - можело и да се стигне до 20 часа, докато чакаш да родиш  Shocked Ама явно просто не трябва да тръгваме към Родилния дом при първите контракции... Ама като се познавам  newsm78 Пък и като знам мъжа ми каква е паника, май ще трябва повече него да успокоявам  hahaha
Гледам, че следващата лекция е на 21.10. - за къпане и въобще първите неща, които да правим с бебето вкъщи. Който иска - хайде с мен  Wink (Пак казвам, че е безплатно Wink

# 658
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b6/v_m.html,някой който иска може да го прочете,много е хубаво и мъдро!

# 659
  • offshore & overseas
Бела, снимките наистина са много романтично-есенни! Личи си, че добре сте се разходили. Аз лично си заплюх едните шипки и едно жълто листенце. Малко са бледички, но няма как -- така се получава, като се снима на яркото обедно слънце (или въобще при слънчево време, в часове различни от рано сутрин или късен следобед).

Пфуй, напоследък хич не съм по снимането, а принципно съм маниачка. Може би защото ме е яд, че не мога да си купя нужното оборудване (огледално рефлексен фотоапарат и съответно обективи). Все пак, преди ми носеше удоволствие дори и снимането с обикновена сапунерка, а сега нямам ни настроение, ни желание, и все забравям апарата. Confused

Днес бяхме при мама, разходихме се доста добре, починахме си, аз дори дремнах половин час (трудно се сдържам напоследък, особено ако съм уморена и после хапнала), за разлика от Халята, ама вече не ми прави впечатление нейното неспане.

Бебето аз рядко го усещам, но преди обяд ме сръга някъде към правото черво и чувството беше странно и чудовищно, но не чак болезнено. Въобще, умилявам се, че напомня за себе си човечка...

Коси и киселини нищите, аз почти нямах киселини и Калина беше с малко коса (е, имаше, де, някои хич пък нямат), която взе да капе и окапа до края на първия месец. Аз си го обяснявам със смяната на цвета, която беше доста рязка: от тъмно кестеняво към сламено русо. Процесът по израстването й беше бавен и славен, даже баща й по едно време я наричаше "Плехарска" #2gunfire, но ето че сега Калината има прекрасна руса, дори в крайчетата буклеста, коса. Да даваше и да я мием, цена нямаше да има... Mr. Green

Моята бременност навлиза в шести месец на 19-20 октомври, съгласно "обратното броене". Изчисленията на Стела и X-cat не ги разбирам, честно казано. newsm78

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 22:54 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт