Отговори
# 375
Момичета, докато се рових във форумите прочетох, че Поли е родила момиченце - Паола. Стискам палци всичко при тях да е наред.
Чудесна новина!!!

# 376
  • София
Taka.........привет и от мен!
Честито на всички рожденници! Да са ви живи и здрави,мноооооооооооооого да ви радват!Много весело да си изкарате и много подаръци да получат заслужилите   Gift newsm59
По повод тиквата-включих се навреме аз.Купих си една тиква,сладкиша я наряза,аз я обелих и настъргах и хоп, в пликчета във фризера за зимата.Направих и един тиквеник да хапнем,че и двамата не я ядем в друг вид.
Далче, да са ти честити мъничетата.Каква порода е Чери? Аз също имам Чери у дома.Канадска лисица е и е на 9 години.Мн мило същество,мн е любвеобвилна,но никога не сме я пускали,страх ни беше за нея,а сега е късно вече.Апропо, дали от възрастта или моята бременност и влияе ,но е пощуряла.От месец си е присвоила 1 плюшено пате и го мисли за свое бебе.Много ми е жал,носи навсякъде,мие го,последната седмица я хващам че го учи да ходи и да яде,ужас ви казвам.Тресе я хормона мн здраво.
За секса.........брей  newsm78 ,ние явно сме първенци,рядко пропускаме ден.Даже онзи ден си говорихме ,че не лошо да се опитаме по-кротки да сме и по-нежничко да я даваме,че нещо много страстно се подкарахме и после ме наболява корема.Май наистина не е лошо да сме по-внимателни, а?   newsm78

# 377
  • Бургас
Момичета, докато се рових във форумите прочетох, че Поли е родила момиченце - Паола. Стискам палци всичко при тях да е наред.
Чудесна новина!!!

Да, и аз прочетох в една друга тема.

Дано всичко е наред при Поли и малката Паола!  Praynig

# 378
  • София
Да и е честита дъщеричката на Поли! Следя темата и от самото начало, дано някой да пусне инфо как е самата Поли, дали са спасили матката.

Момичетааааа, аз съм богата.  hahaha Превели са ми болничните, нямам идея за кой месец, ама факт е, че имам пари.  Laughing

# 379
Чудесна новина!!!

Еййй, как съм изтървала ! Чудесна новина, дано проблемите са зад тях  Praynig!

# 380
момичета да ви питам как сте с лютото? Аз и с първата бременност и сега ям люто като луда   love001  ,сулзи ми текут ,но ми е мн вкусно  . . . . .

мдааа

# 381
  • София
Аз люто не обичам, ама виж киселооо... кисели краставички...

# 382
Дано Поли и малката Паола са добре!
Момичетааааа, аз съм богата.  hahaha Превели са ми болничните, нямам идея за кой месец, ама факт е, че имам пари.  Laughing
Благородно ти завиждам GrinningАз продължавам да съм бедна.Да ми е жив и здрав мъжа Heart Eyes

# 383
  • offshore & overseas
И аз съм бедна, но ако успея с този превод навреме и не се побъркам, а дори и само да изкрейзя, но да успея, ще ми кешират определени кинти. Лошото е че съпружеството им е хвърлило око и няма да мога на воля да си ги похарча. #2gunfire

Ни люто, ни кисело ми се яде, виж сладко... Обаче толкова се натъпках днес със сладости, че няма да погледна 2-3 дена. За кръвната захар не ми се мисли, но нали няма да ми я мерят...

Ще побачкам до декември и тогава, живот и здраве, и аз ще си издействам един едномесечен болничен. Сметнах, че няма да се отрази фатално на доходите ми след раждането. Ама чак тогава. До декември, здраво на тръстиката. Дано поне има интересна работа, а не като тази сега, че то си личи колко ми е занимателна.

Аз не следя темата за Поли, но поназнайвам туй онуй. Бях сигурна, че всичко ще е наред и все още вярвам, че ще е така. Да й е честита щерката и да са живи и здрави и двете, а специално Поли - със запазени детеродни ф-ции! Grinning

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 18:43 от Мяуче

# 384
  • offshore & overseas
Уф, довечера има родителска и бяхме решили с мъжо да ходим и двамата за по-голяма агитка, ама аз се разколебавам, че с тия инфарктни срокове (то аз си ги направих такива), ще се наложи да не спя наистина после. Ама в нашия бизнес вечно е така, кво ли се оплаквам. Колко безсънни нощи преживя Халюша в коремчето на мама, не е истина.

# 385
Мушмулка, аз съм от Пловдив. В Кичука живея. Ти при кой лекар си се записала на консултация?

Аз до скоро живеех в Кючука, но сега съм в тРакия. Ходя си от начало в 5ДКЦ при Г.Тотев, а за първа ФМ ходих При Даскалов. Сега за втора не можах да си запазя час, имат чак за 26, а това е доста късно. В Селена мисля да отида, макар, че ми се струва малко скъпо 80лв. При теб как е, къде ходиш?

# 386
Но, имам си аз едно притеснение - имам чувството, че съм станала по-тясна  Shocked Такова ми е усещането.

Мими, и аз така се усещам по-тясна. Отдавам го на липсата на желание - като няма желание и по-трудно .... абе сещате се, по-трудно става  Embarassed Embarassed Embarassed И ми е много кофти, защото когато ми беше ужасно лошо имах и огромно желание, но само сънувах и нищо не можех, а сега като съм добре - и нема   #Cussing out Cry не ми се ще, ама давам 1-2 в седмицата и той още не се усеща, добра актриса съм  Twisted Evil

# 387
  • София
Момичета, оставям ви засега. Детето се събуди, отивам да го оставя на майка ми и от там отивам на родителската.  Hug

# 388
  • offshore & overseas
...имам чувството, че съм станала по-тясна...
...
Това усещане спокойно може да се отдаде и на чисто хормонална причина -- влагалищна сухота. Случва се по-често при кърмене (и в климактериума Twisted Evil), отколкото при бременност, но не е изключено.

Аз имах същото усещане цели 23 месеца след раждането, преди да ми се върне цикълът. След като овлажняването ми се нормализира, усещането за стесняване и уплътняване се изпари.

През 23-те месеца дори нямах желание за секс и контактите се случваха от дъжда на вятър. Хормоните са страшна работа, не е за приказка.

# 389
Здравейте и от мен, честито на всички рожденници, да са ви живи и здрави.
Далче, честити ти космати бебчета, аз допреди малко разхождах нашата разгонена овчарка из Стара планина, защото ме е стра в града да не я скокне някой уличен боец. Нашия бебок е много шавлив и немога въобще да спя.
Що се отнася до Матерната- аз от нея качих много, пих я от самото начало, но сега пия Пренатал.

Общи условия

Активация на акаунт