Отговори
# 510
Далче на мен на 4Д ми казаха 99% момче, тогава бях в 20г.с., бебето се беше завъртяло на не знам си каква стара, та доктора му "изтри" компютърно краката за да види какво има между тях  Laughing Вчера бях на ЖК при моя си доктор на обикновен ехограф от войната, според него обаче бебчо е момиче  Laughing Като изключим гадния ехограф имаше повече предпоставки да види пола - хубава поза, по-напреднала бременност и така  Wink Ама аз нещо още не си сменям линийката  Laughing Та с теб си разменихме бебетата нещо  Laughing А и трябва да съм към 23г.с., според доктора сме с диаметър на главата 6,5см и дължина на бедрото 4,9см, което си отговаря на 25-26г.с., ако вървим така ще се местя при януарките  newsm78
И при 4Д-то бяхме с дупето, а вчера на ЖК вече бяхме главично  Rolling Eyes
С гърдите как сте бъдещи мами? Има ликоластра, болки...стрий  Crossing Arms

# 511
И ако мога само да ви помоля да видите размерите на вашите бебчовци, който са с термин около моя 8.02? Само за ориентация, да видя наистина ли сме толкова големи  Rolling Eyes

# 512
  • Бургас
Привет!

Вени, много ми се искаше да се видим на кафенце, но късно видях предложението ти. Не, че съм много близо до центъра, но щях да се домъкна.  Simple Smile

Далче, страхотна новина! Честито!  Hug
Гледай ти, какви работи стават! Хм, и при Мушмулчето такава новина с размяна на пола  Shocked

Аз днес петъчно, следобедно, ударих едно кафенце.  Blush То при мен май стана традиция, в петък следобед да си пийвам по едно кафенце. А преди, как си пиех по едно сутрин и едно следобед, ммм  Laughing

# 513
  • До Балкана
Mushmulche, аз съм склонна да вярвам на моя си доктор, първо че ехографа му е хубав и нов и второ на 4Д лекарката каза че позата е супер ненорммална, която е заело бебето но и се мярнало момиче. Аз я питах колко мога да се осланям на това тя каза 90%, което ме озадачи, защото каза че за момент като се премествало и се мярнало. Затова набързо смених линийката, щото си ме и устройва така де  Embarassed!!! Здравей, Мишони, добре дошла и лека бременност!   bouquet

# 514
  • София
Мяу, ти си кака на Лъвю?

Мишони, добре дошла!

Спрете да го повтаряте това за смяна на пола, че се притесних.  Laughing

# 515
  • София
Mushmulche аз имам страхотни сърбежи по гърдите направо не се издържа, и са предимно през деня, когато съм със сутиен, но мисля, че не е нещо страшно. Другата седмица съм на док и ще я питам дали мога да се мажа с нещо.

# 516
На 6 ти бях на 4д и с термин 08.02 бебока е 487,86 гр.
BPD 53,10mm
HC 193,42 mm
Ac 173,58 mm

Дано това инфо ти свърши работа.
А за кафенца и срещи из бургас съм навита по4ти по всчко време стига да ме известите.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 16:02 от by the sea

# 517
  • София
Мишони, задължително се мажи, както и всички, които имате сърбежи - това е от разтягането на кожата, т.е. сте на границата да ви се образуват стрии. Можеш да ползваш специална козметика за бременни - пазара е залят от марки с различни цени, или бебешко олио.

# 518
  • Варна
Да се отчета, пак не ми направиха ФМ, защото апарата все още не бил готов. Добре че другата седмица съм на ФМ при Марков. Иначе всичко с бебето е наред, казаха ми че се развива много добре и докторката като го гледа на ехографа вика "уха каква голяма чурка е показал"  Joy 100% момче, и общо взето това е с прегледа. Акушерката ми се скара че съм наддала този месец с 3 килограма вместо с 2 ама не смятам че е чак толкова фатално.
Харемче не вярвам да ни върнат част от парите за това че не са ни правили ФМ. Аз днес платих втората вноска за консултациите, но си прибраха цялата сума без нищо да кажат.

Другата седмица ще имам повече новини като се върнем от София. А така ми е напрегнато хем заради прегледа, хем за това че на Иренка също ще правим изследвания и ще я водим на невролог. Надявам се при нея изследванията да са наред че да мога да повдигна въпроса за спиране на сиропа който пием.

# 519
  • София
на мен нищо не ми тече от гърдите newsm78 не ме и сърбят. И сутиените си ми стават, нищо че смених размера на дрехите. Аз се мажа с масло за стрий на Икаров. Много мирише ама на мен ми харесва как мирише Crazy
Бре, тази смяна на пола ме заинтригува Mr. Green Дали е възможно и на мен да ми го сменят. Имам снимки на Пишка....може да  е нещо друго.
Мишо ни, добре дошла  bouquet
Моя доктор никакви  такива информации  не ми споделя, като размер на глава и подобни. Изчерпва се с "Всичко е нормално" Crossing Arms..ама и аз като не питам

# 520
siqna.muk, направо ме изумявате, че ви се карат на консултациите за кг. На моята наблюдаваща, аз й се оплаквам, че много качвам, а тя ми казва, че при всеки е различно и това е. Общо взето сигурно не й пука много. Последния път само направи коментар, че коремът ми бил като на бременна в 7-ми месец.  newsm78

# 521
Мишони добре дошла и леко бременеене.
Mushmulche, аз съм с термин 08.02., но и аз мисля че ще дам накрая(живот и здраве) отчет с януарска дата, но не мърдам от февруарските мами. Ето ти нашите данни:
размер наа главичка- 61мм
FL-42mm
THG-57mm
0,558 kg.
отговаря според апарата за 24-25 седмица и така си върви от начало

# 522
  • offshore & overseas
Мяу, ти си кака на Лъвю?
Аахам! fight

Мен пък са ме гледали само и единствено на 2Д (знам, че и така се вижда пола), може би да се поглезя и аз на тройката или четворката? Да ме пита човек за къв... ми е. За пола не се съмнявам ни най-малко, лекарката беше категорична, а и аз видях, там, каквото имаше...

И мен ме досърбяха ци**те. Коремът още не. Обаче ме мързи да се мажа и това си е. Все си викам, че бюста няма къде да побере повече гадини, ама знам ли.

# 523
  • Варна
gerinka80 ами то не само на мен се карат за килограмите има и други, които ходят на същото място на ЖК и ако се прекалили с месечните килограми им правят забележка. Още като се записах на ЖК ме предупредиха максимум по 2 кг на месец, ограничаваш тестяно и сладко и досега качвах по 2 ама този месец качих 3. И акушерката ми каза идва зима ще почнеш да обличаш дебели дрехи, няма да имаш много движения, какво ще правиш? Но аз смятам че е права. Предния път качих 21 килограма и на края ми беше много трудно, чак обувките не ми ставаха и не можех да си намеря удобни.

# 524
Ника ако искаш прескачай нашите постове с Далчето че да не се притесняваш  hahaha
Далче при нас онзи първия доктор уж му снима пишлето, ама си остави 1% вероятност да е пъпната връв  Laughing Представяте ли си какво пишле с дължината на пъпната връв, а вчерашния ми доктор вика "нито тестиси виждам, нито пишле, ама те тука едни лабийки се очертават"  hahaha Та ще го видиме, знам ли вече  Rolling Eyes
Тоя моя мъж първо му надух главата за момиче, та той даже вече разглеждаше по магазините за пушки, после казаха момче, той малко се разочарова, ама те разкефи се че ще има възможност да му купи от тия акумолаторните колички дето са едни големи... И вчера като му се обадих да му кажа че пак има шанс да е момиче човечеца ми щеше да умре  #Crazy Ама е вдигнал мерника на всички доктори по тоя свят  #2gunfire
И на мен нищо ми няма на гърдите, пък мислех че вече трябва да се подготвят за кърменето  Rolling Eyes
А и да се похваля до сега не се мажа с нищичко, но нямам стрий никъде  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт