Отговори
# 600
Star аз като прочетох Стас веднага го асоциирах с Анастас, някак си повече ми стои за галено име отколкото за основно, обаче пък колкото повече го повтарям толкова повече започва да ми харесва, да не ти го отмъкна накрая Mr. Green
 Аз днес съм в страхотно настроение, въпреки скапаното време тук. Живеех със заблудата, че е Неделя и бубката няма да ходи на работа, пък той се събуди с предложението да ходим по магазините  Shocked Ходихме, обикаляхме и вярно че нищо не си купихме, но поне стигнахме до консенсус за детската, който мен ме устройва и го убедих че варианта за холната секция дето съм измислила излиза най разумното решение даже и да не е толкова евтино на пръв поглед, но пък е с перспектива  в сравнение с всичко дето видяхме. Сега остава само да му направя и един отчетен план  за разходите кое кога да се купи и може до нова година да сме приключили с обзавеждането hahaha

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 20:55 от Roroana

# 601
  • York
Благодаря на всички за хубавите пожелания!   bouquet

# 602
Аз по принцип предпочитам по-дългите имена,но моя съвет към стар е да не се влияе от чуждото мнение.Щом влагате нещо в иметои ако и 2-та напълно сте съгласни-това е най-важно.1 приятелка кръсти сина си на съчетание от нейното и на мъжа и име и се казва ГАЛИМИР. Та СТАС не звучи толкова странно...

# 603
  • До Балкана
Ама и аз да се оплача, фуках се че си нося желания син, ама име бях измислила само за момиче, ами сега??? Исках ао е момиче да е на мама с пърата буква, ама сега като е момче, не искам!  Confused Нито буква ми идва на ум, нито нищо. Бях мислила за Дамян, ама се разубедих нещо! newsm78

# 604
далчето-дай буква ние ще предложим име  Laughing

# 605
Далче в тоя ред на мисли за Деян какво ще кажеш, на мен много ми допада  Rolling Eyes

# 606
  • България/Германия
Аз също много харесвам Александър, нищо че е твърде често срещано напоследък. Но пък мъжО упорито отказва да измислим име, докато не разберем пола. А нашето дяволче като че ли нарочно досега се крие  Crazy
При нас проблемът е да се споразумеем за нещо, което и в България, и в Германия ще звучи добре и няма да е трудно за произнасяне в нито една от двете държави. Същевременно трябва да е хубаво и да ни харесва и на двамата...абе, сложничко си е.  newsm78

# 607
flowerof dreams ние пък сме в англия и пак така мислихме за универсално име-решихме да го кръстим кристиан ама на никой не казваме още-аз реших поне името да е в тайна...че то иначе е безинтересно Grinning

# 608
И ние сме в подобна ситуация, хем да става името за навсякъде, така че да не го бъркат хората ама хем и на нас двамата да ни допада пъкако миже и да си е българско  Rolling Eyes и сме под кривата круша.

# 609
Момичета, имам час за ФМ при доц. Томова за 19.10., който няма да използвам, ако някоя от вас проявява интерес, нека ми пише.

# 610
Добро утро февруарки  Simple Smile
как сте мамчета?
За имена сте говорили
ние сме се псряли на името Михаела  Simple Smile

от няколко дена имам притеснения, че не усещам беба  Cry.Ама изобщо  Cry
вие ималили сте такива дни
иначе утре съм на фетална морфология и нямам търпение ве4е

# 611
Добро утро!!!
Тази нощ сънувах най-странните си сънища,които дори усещах на живо #Crazy ShockedНай-странното е ,че не бяха нито хубави нито лоши,те такова чудо не ми се беше случвало.
Пожелавам ви един прекрасен и изпълнен с положителни емоции ден!!!Аз започвам с плановете за разходки!

# 612
  • Бургас
Добро утро и от мен !!
KRISTI4 стискам палци за ФМ и да дадеш отчет после  Peace
Закуската и кайвето са от мен май днес:

Слънчев ден и хубаво настроение на всички !  Hug

# 613
Добро утро и от мен...  Nature Partly Sunny
Съни,мерси за закусчицата,отивам да овършея кухнята по този повод... Laughing
И аз се записвам в групата със странни сънища тази нощ... Crazy бая разправия падна на сън #Crazy
А пък ние почнахме ремонт от вчера и сега в нас е паднала бомба,та ще ставам да се заемам с изхвърляне на един тон боклуци  newsm28
Приятен ден на всички,възползвайте се на макс от хубавото време и днес... Hug

# 614
  • някъде тук
Добро утро и от мен  Hug хайде и аз да сложа по кафе

И аз мисля да се възползвам от хубавото време и да отида на разходка  Laughing  ще взема и фотоапарата да направя някоя есенна снимка  ,да ви кажа честно много обичам да снимам компютъра ми е задръстен от снимки вече Simple Smile Обещавам да покажа като се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт