Отговори
# 615
Ама, вие пишете, не се шегувате! Shocked
Да ви се похваля, че консултацията ми мина добре, всичко е наред и нямам търпение до 26.10. за морфологията.
Относно имената - за мен най-важно е мама и тати да си го харесват, да става едновременно за дете и възрастен човек и по възможност да е международно разпространено.
Сутрешно-неделен поздрав на всички.  bouquet

# 616
Здравейте и от мен  Hug
Май успях да убедя половинката да отидем на Витоша днес  Party
След малко хапваме и се запътваме натам  Party

Абе това мойто бръмбърче определено реагира на музиката на Роби Уилямс. Преди време риташе като го чуеше, ама реших, че е съвпадение - ама ето сега - пак  newsm32

Някой беше писал, че не го усеща - според мен не бива да се притесняваме - те си имат и периоди на затишие - ми така де, уморяват се децата  Joy Бях чела, че ако един ден рита много активно, на следващия ден релаксира.  Wink

Слънчев ден за всички!  sun sohappy yesyes

# 617
Добро утро на всички!

иначе утре съм на фетална морфология и нямам търпение ве4е
И аз утре съм на ФМ при Томова и съм много нетърпелива да видя бебчо.

И ние днес планираме разходка да се възползваме от хубавото есенно слънчице, че прогнозата за следващите дни хич не ме радва.
Приятен неделен ден!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 10:13 от Sunny76

# 618
Добър ден  Grinning!
При нас е мъгливо, но се надявам слънчо да се покаже като вчера и да е хубав деня   Nature Sun With Face !

Благодаря за отзивите за Стас, много сте мили  Hug !

KRISTI4 , успех на ФМ , да донесеш прекрасни новини!

# 619
Добро утро! Stop
И аз сънувам много,даже тази вечер сънувах едно бивше гадже и майка му даже(абе ужас),боли ме и един зъб и утре трябва да посетя някой зъболекар Flutter,аз мойта бебка я усещам вски ден,даже е много буйна та смееме с баща и,че ще става футболистка hahaha

# 620
  • София
Здравейте мамчета!Желая ви един много хубав и усмихнат ден!    bouquet
Моля ви,кажете как да вляза в албума,нямам нито парола,нито знам дали с моя ник трябва да вляза  Sad  .А толкова мн искам да видя булките,шкембенцата, и косматите внучета на Далчето...........

# 621
  • До Балкана
Добро утро и от мен!
Даже и буква не знам. Вчера си мислихме за Борил, Боримир де да знам и аз букви Б, К, С нямаме идея хахахах на кръстопът! Embarassed Как да е надявам се да ни се избистри! Хубав ден ви пожелавам, дами! Hug

# 622
Мария, поизтрий някои ЛС, защото кутията ти е претъпкана и не можеш да получаваш нищо. Grinning

# 623
Ха добър ден и от мен! Simple Smile
Пак за имената, а Simple Smile На мен ми харесват Божидар, Боян, Калоян...ама таткото не съм го склонил за сега на някое от имената, че не се знае нищо, може и момък да си имаме Simple Smile
За сънищата - и аз ги сънувам едни  ooooh! Снощи сънувах, че вече съм родила едно хубаво момиченце, ама явно рано се е появило, защото търчах с количката в един дъжд да му купувам дрешки  #Crazy Преди време пак сънувах, че съм родила, но момченце и пак така вечерта в един студ търчах да му купувам чорапки, че беше босо  #Crazy ужас... Но сутринта след снощния сън се събудих някак много щастлива и със спокойна душа  Heart Eyes.....Онази вечер пък сънувах, че съзирам огромен магазин с всякакъв вид хлябове, питки, питчици, франзелки и т.н. (за печени подобни изделия умирам просто, ама на жар или скара..ммм) Бе ей такива щуротии Simple Smile

Само да ви кажа моята мома как се бунтува в корема ми не е истина  #Crazy Появяват ми се някакви подутини на корема като се мести, направо все едно корема ми си е със собствен живот - ходи си наляво надясно Simple Smile Много мило ми става  Heart Eyes
Отплеснах се  Blush
Продължавам да стягам багаж, а на вас лек и спокоен ден!  Hug

# 624
  • София
Благодаря ви,момичета  Hug Hug Hug Получих съобщенията,влязох и гледах до сега-страхотни сте.Прекрасни булки,всичките до една.И какви сладки шкембенца имате  Hug Hug Laughing  Далче,ама мн са готини мъниците,да им нагризаш моцунките от мое име.
Изчезвам сега,отивам да будя съкровището и после на пазар.Следобед ще дамотчет какво сме купили за бебо.
Хубав и усмихнат ден,сладурчета........  bouquet  bouquet   bouquet

# 625
Добро утро и от мен!

# 626
  • София
Добър ден и от мен!
Аз спретнах голямо пролетно чистене тази сутрин, сега приключих.  bowuu  Laughing
Моето бебе най-много реагира на гласа на батко си. Помня, че и баткото много реагираше на детски гласове, а пък първите почти 3 години не се радваше на децата, не си играеше с тях, чак сега започна да се заиграва. Rolling Eyes

Искам да ви попитам - прави ли ви впечатление, че когато бебето не мърда /защото явно спи  Heart Eyes/ и на вас ви се доспива? Понякога сутрин явно си спи до късно, не го усещам, е в такива дни очите ми не се отварят направо, иде ми все да си лежа. Laughing

# 627
Може ли някой да ми каже как се влиза във този албум със снимките и откъде,искам да ги разгледам Wink

# 628
  • София
Жълто пате, пиша ти на лични.

# 629
Ника, мойто чаве май много малко спи....почти през целия ден си поритва...сутрин се събужда около 8ч. и с малки интервали от спокойствие си откарва до към 11ч. вечерта Simple Smile Не съм забелязала такава закономерност, както и на какъв глас реагира, но явно реагира на студени напитки, защото сега изпих една чаша фанта от хладилника и нещо май не й се хареса....такива силни тупаници получих, че  #Crazy А също така съм забелязала, че се размърдва най-много като седна/легна да си почина ако съм правила нещо...абе мърда си доста, което ме радва ест  newsm32 на мама бебИто  Heart Eyes
Ох пак станах подробна...

Общи условия

Активация на акаунт